Suudi Arabistan’da Kadın Robot Gündemde

Sıradaki içerik:

Suudi Arabistan’da Kadın Robot Gündemde

Tipo90 oyun sitesi 

42 okunma — 26 Mart 2024 14:44
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Tipo90 oyun sitesinin giriş adresleri zaman zaman değişebiliyor. Tipo90 Giriş linkleri ile ilgili gelişmeleri tipo90 bayinizden öğrenebilir güncel tipo90 giriş linkini temin edebilirsiniz.
Tipo90 oyun sitesi Türkiye‘nin her bölgesin de hizmet veren kapalı devre bir oyun sitesidir. Yüz binlerce üyesi bulunan ve bayilikler aracılığı ile hizmet veren bu sistemin diğer sistemlerden bir çok farkı var. Bu farklılıklar Tipo90 sitesinin üye sayısını her geçen gün arttırmakta.
Nedir Tipo90 sitesini diğer sitelerden farklı kılan
  • Kimlik bilgileri girmeden üye olabilirsiniz
  • Kendinize ait olmayan banka hesabı ile yatırım çekim yapabilirsiniz
  • 7/24 whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz
  • Birden fazla üyelik açtırabilirsiniz
Bu farklılıklar bir çok oyun severin tercih sebebi olmakla birlikte bir çok oyun sever de kimlik bilgilerinin gizli kalmasını istiyor. Online oyun sitelerine bir kere kayıt olup kimlik bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi kayıt ettikten kısa bir süre sonra değişik değişik oyun sitelerinden aranır yada mesaj yağmuruna tutulursunuz. Tipo90 sitesinde bu durum asla yaşanmaz. Hem kimlik bilgilerinizi vermiyor olmanız hem de tipo90 sitesinin iletişim bilgilerinizi  3, şahıslar ile paylaşmıyor olmasıdır.
Tipo90 her şehirde bayilikler aracılığı ile hizmet verir ve tek muhatabınız üyeliğinizi açtırdığınız bayidir. Yani tipo90 oyun sitesine direk olarak giriş yapamaz ve üye olamazsınız. Kapalı devre bir oyun sitesi olduğu için mutlaka bir bayi ile iletişim içerisin de olmanız gerekiyor. İletişim içerisin de olduğunuz bayi sizin yatırım çekim işlemlerinizi yapacak tek kişidir. Tipo90 canlı yardım size sadece site içerisindeki sorunlarınız ile alakalı yardımcı olabilir.
Örnek verecek olursak Antalya/Alanya bölgesinde bir bayiden üyelik açtırdınız ama bayinize whatsapp üzerinden ulaşamıyorsunuz. Ulaşamadığınız için de oyun hesabınıza bakiye aktaramıyorsunuz. Oyun sitesin de tipo90 canlı yardım size bu konuda yardımcı olamaz. Sizin hesabınıza yada hesabınızdaki bakiye ile ilgili işlem yapamaz.
Bayiniz sizin tüm işlemlerinizi kendi bayi paneli üzerinden çözümlüyor. Tipo90 oyun sitesinin sadece alt yapısını kullanma izni veriyor. Ve bu izni Türkiye’de bir çok kişi kullanabiliyor. Sizlerde isterseniz tipo90 bayisi olabilirsiniz.
Bayi olmak isterseniz yapmanız gereken sadece mtipo90.com sitesine girip whatsapp üzerinden iletişime geçmek
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli