Hamilelik Hesaplama ve Gebelik Haftası Hesaplama

Sıradaki içerik:

Hamilelik Hesaplama ve Gebelik Haftası Hesaplama

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Turkcell Süper Kupa Maçı Hazırlıklarını Anlattı

68 okunma — 04 Mart 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65e61b75e5471

Şanlıurfa’da Heyecan Dorukta!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2023 Turkcell Süper Kupa maçı için hazırlıkların başladığını duyurdu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mücadele 7 Nisan’da Şanlıurfa’da gerçekleşecek. Vali Şıldak, 11 Nisan Stadı’nda bakım ve tadilat çalışmalarının başladığını belirtti.

İş Birliği İle Hazırlıklar Devam Ediyor

Vali Şıldak, Türkiye Futbol Federasyonunun Süper Kupa maçını Şanlıurfa’da oynatma kararının ardından kurumlarla iş birliği içinde hazırlıkların yapıldığını ifade etti. Şıldak, şehrin heyecanının tüm vatandaşlar tarafından hissedildiğini belirtti.

Kusursuz Bir Organizasyon Hedefleniyor

Vali Şıldak, yaptığı açıklamada, “Karşılaşma, ulaşım, konaklama, trafik gibi pek çok konunun hazırlık sürecini barındırıyor. Stadımızda bakım ve tadilat çalışmaları başladı. İyileştirmeler devam ediyor. Organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Detaylar İstanbul’da Görüşülüyor

Vali Şıldak, bir heyetin İstanbul’da federasyon ile detayları görüşmek üzere bulunduğunu ve önümüzdeki hafta bir Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapacaklarını belirtti. Vali, federasyona maçın Şanlıurfa’ya verilmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli