Uganda’da “Kırmızı Göz” Hastalığı Vakaları Hızla Artıyor

Sıradaki içerik:

Uganda’da “Kırmızı Göz” Hastalığı Vakaları Hızla Artıyor

Mesut Özil, Arda Güler’e Odegaard’ı Örnek Gösterdi

20 okunma — 19 Nisan 2024 22:07
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6622c0df36cee

Mesut Özil, Real Madrid’de Forma Şansı Bulamayan Arda Güler’e Tavsiyelerde Bulundu

Eski futbolcu Mesut Özil, Real Madrid’de forma fırsatı bulamayan genç milli futbolcu Arda Güler’e, Arsenal’de yıldız olan Norveçli Martin Odegaard’ı örnek gösterdi. Arda Güler’in Real Madrid’de tarih yazabilecek bir yeteneği olduğunu vurgulayan Özil, sabırlı olması gerektiğini belirtti.

Arda Güler İçin Önemli Tavsiyeler

Mesut Özil, İspanya’nın Marca gazetesine verdiği demeçte, Arda’nın potansiyeline dikkat çekerek, “Eğer Arda’nın Real Madrid’de tarih yazabilecek bir yeteneği var mı sorusuna evet, zamanı var. Eğer olmazsa Odegaard’ın hikayesine bakabilirsiniz. Gençken eleştiriliyordu ancak şimdi Arsenal gibi büyük bir kulübün lideri konumunda.” dedi.

Arda Güler’in Potansiyeli

Özil, Arda Güler için “Sabırlı olmalı. Her antrenmanda çok şey öğrenebilir. Dünya çapında bir futbolcu olma potansiyeline sahip. Sabır” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Arda Güler üzerindeki baskıların azaltılması gerektiğini dile getirdi.

Özil’in Kariyerinden Notlar

Antonio Rüdiger’i en beğendiği futbolcu olarak nitelendiren Mesut Özil, şu anda Katar, Suudi Arabistan ve diğer ülke liglerinden birçok teklif aldığını ancak futbolu bırakma kararı aldığı için pişmanlık duymadığını belirtti.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli