ESK’ten Salmonella Pozitif Etler İçin İmha Kararı

Sıradaki içerik:

ESK’ten Salmonella Pozitif Etler İçin İmha Kararı

HAVELSAN, Afrika Açılımını Sürdürüyor

56 okunma — 26 Mayıs 2024 15:20
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 66532910130ed

Nacar: Stratejik Ortaklık Hedefliyoruz

3’üncü Afrika Hava Kuvvetleri Forumu’na katılan HAVELSAN yetkilisi Nacar, Türkiye’nin Afrika açılımı vizyonu doğrultusunda bölgedeki dost ve kardeş ülkelerle stratejik ortaklıklar kurmayı hedeflediklerini belirtti. Nacar, firma olarak bölgedeki savunma ihtiyaçlarına çözümler sunmanın ötesinde uzun vadeli iş birlikleri oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.

Afrika Ülkeleriyle Yakın İlişkiler

Nacar, HAVELSAN’ın Türkiye’nin bölgedeki dış politikasıyla paralel olarak Afrika’da faaliyetlerini genişlettiğini, 2019’dan itibaren bölge ülkeleriyle yakın temas halinde olduklarını ve bu sürecin karşılıklı olarak ilerlediğini açıkladı. Şirketin artık Afrika’da tanındığını belirten Nacar, “Afrika’ya birçok proje göndermek istiyoruz” dedi.

Ürünler Afrika’ya Sunuluyor

Nacar, HAVELSAN’ın BAHA, savaş yönetim ve eğitim sistemlerini Afrika ülkelerine önerdiklerini belirterek, şirketin bu ürünleri bölgede yaygınlaştırmayı amaçladığını söyledi. Ayrıca Türkiye’deki partnerler aracılığıyla birçok ürünün kullanıma sunulduğunu ifade eden Nacar, “BAHA gibi ürünlerimizi, atış simülatörlerimizi buraya getirdik” diye konuştu.

İş Geliştirme Faaliyetleri

Nacar, HAVELSAN’ın Nijerya, Ruanda, Kenya, Uganda gibi birçok Afrika ülkesi ile iş geliştirme faaliyetleri yürüttüğünü belirtti. Ayrıca, geçen yıl Nijerya’ya verilen ADVENT sisteminin bölgede ilgi gördüğünü ve gelecekte ATAK helikopter simülatörünün de bu ülkeye verileceğini söyledi. “BAHA’yı başka ülkelere de ihraç ediyoruz, onun önü açılıyor” diyen Nacar, ürünlerine artan taleplerle ilgili olumlu değerlendirmelerde bulundu.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli