Lufthansa, Kabin Personelinin Grevi Nedeniyle Bin Uçuşun İptal Edileceğini Duyurdu

Sıradaki içerik:

Lufthansa, Kabin Personelinin Grevi Nedeniyle Bin Uçuşun İptal Edileceğini Duyurdu

Fenerbahçe’nin Eski Başkanı Tahsin Kaya İçin Tören Düzenlendi

88 okunma — 11 Mart 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65ef55f96c6bf

Ali Koç ve Spor Camiası Tahsin Kaya’yı Anma Töreninde Buluştu

Fenerbahçe’nin 1986-1989 yılları arasında başkanlığını yapan ve 87 yaşında vefat eden Tahsin Kaya için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde anma töreni düzenlendi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, eski sporcular, Tahsin Kaya’nın ailesi ve sevenlerinin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin Efsane Başkanı”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Tahsin Kaya’nın Fenerbahçe camiasına büyük hizmetlerde bulunduğunu vurgulayarak, “Tahsin Kaya, Fenerbahçe için var olanların ta kendisiydi. 1988-1989 sezonunda 103 gol atılarak yaşanan şampiyonluğu hatırlatmak istiyorum. O, efsane şampiyonlarımızın mimarlarından biriydi. Ailesine, Fenerbahçe camiasına ve Türk sporuna başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Ali Koç: “Bizi Yerden Kaldırdı”

Ali Koç, Tahsin Kaya’nın kendisine verdiği destekten bahsederek, “Tahsin Kaya, Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil eden bir insandı. En kötü günlerimizde yanımızda oldu, bizi yalnız bırakmadı. Dayanma gücümüzü arttırdı, bizi adeta yerden kaldırdı. O, Fenerbahçe için var olanların ta kendisiydi” dedi.

Oğlu Ali İhsan Kaya’nın Duygusal Anlatımı

Tahsin Kaya’nın oğlu Ali İhsan Kaya, babasının anısını yaşatırken duygusal anlar yaşadı. Ali İhsan Kaya, babasının Fenerbahçe’ye olan sevgisini ve kulübe katkılarını anlatarak, “Babam bize her zaman ‘Arayan adam değil, aranan adam olun’ derdi. Onun bize bıraktığı mirası taşımaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe camiası, Tahsin Kaya’nın anısını sevgi ve saygıyla yaşatmaya devam edecek.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli