Güncel Mübaşir Maaşı Ne Kadar?

Sıradaki içerik:

Güncel Mübaşir Maaşı Ne Kadar?

Call Of Duty Mobile Hassasiyet Ayarı Nasıl Yapılır?

1127 okunma — 20 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Call Of Duty Mobile Hassasiyet Ayarı

Call of Duty Mobile hassasiyet ayarı yaparak oyunda daha kaliteli bir zaman geçirebilirsiniz. Günümüzde bu oyunu oynayan birçok kişi bulunuyor. Hemen herkesin keyifli zaman geçirdiği Call of Duty oyunu çoklu oyun modlarına sahiptir. Hem ses hem de yüksek standartlarda görselliği olan bir oyundur. Binlerce kişinin vakit geçirdiği bu ortamda oyun kontrol ayarları oldukça önem taşımaktadır.

Bu ayarlar içerisinde özellikle hassasiyet ayarları oldukça ön plana çıkıyor. Call of Duty mobile hassasiyet ayarı kişinin kendi el becerileri ile doğru orantılı olan ayarlardır. Bu ayarları titizlikle yapabilmek sizi rakiplerinizden bir adım öne taşıyacaktır. Çatışma sırasında sprey atabilme, keskin nişancı kullanımı gibi birçok konuda bu ayarlar sizlere büyük bir destek verir. Bu nedenle de oyunda rakipleriniz ile karşılaşmadan önce bu ayarları titizlikle yapmanız büyük bir önem taşımaktadır.

Oyun Tarafından Tavsiye Edilen Hassasiyet Ayarları

Call of Duty Mobile hassasiyet ayarı yapacaksanız eğer oyun sisteminin önerdiği ayarları tercih edebilirsiniz. Bu oyun ayarlarını yaptığınızda çok daha iyi bir şekilde oyunu idare edebilme imkanı bulabiliyorsunuz. Hassasiyet ayarlarında şu bölümlerde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor:

  • Kamera hassasiyet ayarı
  • Silah yani ateş etme hassasiyet ayarı
  • Cayroskop hassasiyet ayarı

Bunların her birinde oyun tarafından sizlere tavsiye edilen değerleri girmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekir ise kamera ayarlarında standart hassasiyet düzeyi olarak 80 ADS hassasiyeti de 140 olmalıdır. Bunun yanında taktik dürbünü ise 120 olması gerekir. Keskin nişancı dürbünü hassasiyeti ise 60 ve 3x taktik nişan dürbünü olarak da 100 olması idealdir.

Hassasiyet Ayarları Neden Önemli?

Call of Duty Mobile hassasiyet ayarı yeni başlayanlar için çok fazla dikkat edilmeyen ayarlardır. Ancak bu ayarların son derece önemli olduğu söylenebilir. Ayarların titizlikle yapılabilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Oyun tarafından sizlere sunulan bu ayarlarda mutlaka kendi oyun konforunuzu düşünerek işlem yapmanız gerekiyor. Aksi halde oyunda yüksek bir başarı elde etmeniz oldukça zor olacaktır. Hassasiyet ayarlarını sistemin önerdiği şekilde detaylandırabilirsiniz.

Call Of Duty En İyi Oyunu Hangisi Makalemizi incelemeyi untumayınız. Sizin Tercih ettiğiniz Hassasiyet Ayarları % kaç? Yorumlarda bunu belirtirseniz diğer ziyaretçiler daha fazla bilgilenmesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli