Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Model Ev Açıldı

Sıradaki içerik:

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Model Ev Açıldı

Bodrum FK, Süper Lig’e Yükselmenin Coşkusunu Yaşadı

36 okunma — 11 Haziran 2024 22:22
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6668a3e4a0e23

Bodrum FK, Süper Lig’e Yükselmenin Gururunu Yaşadı

Bodrum FK, amatör kümeden başlayarak 4 lig atlayarak Süper Lig’e yükselen nadir takımlardan biri oldu. Kulüp, bu büyük başarıyı coşkulu bir şekilde kutladı.

Şampiyonluk Kutlamaları Coşkuyla Gerçekleşti

Futbolcular ve teknik ekip, şampiyonluklarını kutlamak için kentte tur attı. Taraftarlar, meşalelerle takıma eşlik etti. Binlerce Bodrumlu, Belediye Meydanı’nda toplanarak kutlamalara katıldı. Futbolcular ve teknik ekip, platforma çıkarak kupayı havai fişekler eşliğinde kaldırdı.

Başkan Öztürk: “Borçsuz Olarak Süper Lig’e Çıktık”

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, kulübün borçsuz bir şekilde Süper Lig’e yükseldiğini belirterek başarılarını paylaştı. Öztürk, takımın geldiği noktada emeği geçen herkese teşekkür etti ve destek çağrısında bulundu.

İlçe Stadı için Yenilikler Yolda

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, Süper Lig maçlarını oynamak için Bodrum İlçe Stadı’nda yapılacak ışıklandırma için izin aldıklarını açıkladı. Stadın kapasitesi ve standartları artırılarak gece maçlarının da oynanması planlanıyor.

İsmet Taşdemir: “Bu Duyguların Tarifi Yok”

Bodrum FK’nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk gecesinde duygularını dile getirerek, Süper Lig’e yükselmenin hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yeni hedefler için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli