ABD’de İşsizlik Maaşı Başvuruları Azaldı

Sıradaki içerik:

ABD’de İşsizlik Maaşı Başvuruları Azaldı

Atletico Madrid Penaltılarda İnter’i Saf Dışı Bıraktı

76 okunma — 14 Mart 2024 22:05
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65f34a6a5c9ea

Atletico Madrid, Penaltılarla Çeyrek Finale Yükseldi

‘Şampiyonlar Ligi’nde milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İnter, Atletico Madrid rövanşında İspanya’da penaltılara giden maçı kaybederek Devler Ligi’ne veda etti. Atletico Madrid, normal sürenin sonlarında bulduğu golle maçı uzatmalara, oradan da penaltılara taşıyarak geçen yılın finalisti İnter’i saf dışı bıraktı.

Diego Simeone’nin Epik Düşüşü

Maçın son bölümünde 3. golü bulma fırsatını kaçıran Atletico Madrid’de teknik direktör Diego Simeone, kendisini yüz üstü yere bıraktı. Bu komik anlar yayıncı kuruluşun kamerasına yansıdı ve sosyal medyada gecenin en epik anı olarak hafızalara kazındı.

Memphis Depay’ın Uzatmalara Taşıdığı Maç

Atletico Madrid ile Inter arasındaki mücadelede Inter 33. dakikada golle öne geçerken, Atletico Madrid 35’te dengeyi sağladı. Maçın kader anında sahneye Memphis Depay çıktı ve attığı golle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmaların da gol getirmemesi üzerine maç penaltılara kaldı ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalistleri

Çeyrek finale yükselen takımlar: PSG, Bayern Münih, Real Madrid, Manchester City, Barcelona, Arsenal, Atletico Madrid ve Borussia Dortmund.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli