Türkiye’de Hizmet Veren Özel Bankalar

Sıradaki içerik:

Türkiye’de Hizmet Veren Özel Bankalar

YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Nasıl Yapılır?

4767 okunma — 23 Şubat 2022 13:22
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

youtube mp3 donusturme ve indirme nasil yapilir

YouTube Hakkında Merak Edilenler

Son yıllarda internet sektörüne YouTube resmen ambargo uyguladı. Video izleme ve dinleme denince her insanın aklına YouTube geliyor. Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında ilk 3 içinde yer alan YouTube sayısız kullanıcısı ve milyonlarca videoyu bünyesinde barındırıyor. Milyonlarca video içeriği bulunan ve hızlı izlenme sağlayan YouTube serverları insanların keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Günümüzde YouTube’nin bu denli yükseliş göstermesi sebebiyle artık sanatçılar video kliplerini burada izleyenlerin beğenisine sunuyor. Birçok kullanıcıya sahip ve yükleme sınırı bulunmayan video izleme sitesi olan YouTube sizlere artık izlediklerinizi bilgisayarınıza indirip kaydetme fırsatı da veriyor.  İzlediğiniz video klipleri ister program ile isterseniz programsız olarak bilgisayarınıza MP3 olarak indirebilir ve sonrasında istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. YouTube MP3 dönüştürme işlemi yapmak kullanıcılar tarafından oldukça merak edilen bir işlem.

Youtube mp3 İndirme

YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Nasıl Yapılır?

Günümüzde neredeyse tüm yerli yabancı şarkıların videosunu YouTube’de bulmak mümkün. Peki bu video klipleri MP3e dönüştürebilir miyiz diye soruyorsanız işte cevabı yazımızda bulabilirsiniz. Artık internet sayesinde yapılamayacak işlem yok denecek kadar az. Birçok bilgisayar programlama meraklısı tarafından geliştirilen programlar internet kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. İnternetin olmadığı ya da araba seyahatlerinde internet çekmeyen yerlerde müzik dinlemek istiyor olabilirsiniz. Radyoda sürekli reklam çıkması müzik keyfinizi kaçırıyor olabilir. Bu durumlara hazırlıklı olmak için bir YouTube listesi yapmanız ve bu listeyi MP3 formatına dönüştürerek ister CD ister taşınabilir belleklere kaydederek aracınızda dinleyebilirsiniz.

İnternet arama motorlarına YouTube MP3 dönüştürme ve indirme programı yazdığınızda karşınıza bir sürü çalışan ya da çalışmayan programlar gelebilir. Bu programların çoğu reklam tıklanması için ya da bilgisayarınıza virüs bulaşması için yapılmış programlardır. MP3 dönüştürme yapayım derken bilgisayarınız sistemine zarar verebilirsiniz. Program ile izlediğiniz videoları MP3e dönüştürmek istiyorsanız size önereceğimiz programları kullanmalısınız. Aksi halde bilmediğiniz bir program ile bu işlemi yapmayı denemek olumsuz sonuçlar almanıza yol açabilir. İşte sizler için program ile YouTube MP3 dönüştürme işlemini hangi programlar ile yapacaksınız örnekleri aşağıdadır:

4K YouTube to MP3

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen 4K YouTube to MP3 bilgisayarınıza kurmanız için sitesinde yer alan indirme işlemi ile bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Programı indirmek ve kurmak ücretsiz olup günlük ücretsiz olarak mp3 dönüştürme limitiniz bulunmaktadır. Limitsiz indirme işlemi için ücret ödemeniz gerekmektedir. Programı kullanmak ise oldukça basittir. Programı açtığınız anda ekrana gelen URL adresine YouTube’de izlediğiniz videonun adres çubuğunu kopyala yapıp programa yapıştırınız. Program videoyu bulacak ve size MP3 dönüştürme işlemini bilgisayarın hangi bölümüne kaydetmenizi seçmenizi soracak. Kayıt işlemini nereye yapılacağını karar verdikten sonra kısa sürede MP3 dönüştürme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

DVDVideoSoft

Bir diğer güvenilir ve sorunsuz çalışan YouTube MP3 dönüştürme programımız DVDVideoSoft. Oldukça sade ara yüzü sayesinde kullanımı basittir. Yine programı bilgisayarınıza ücretsiz indirip kurabilirsiniz. Programın kurulumu bitip çalıştırdığınızda karşınıza dönüştürmek istediğiniz link adresini yazmanızı istiyor. YouTube da izlediğiniz video linkini kopyala yapıp programa yapıştırıyoruz. Sonrasında dönüştür butonu ile MP3 dönüştürme ve indirme işlemi başlamış oluyor.

Programsız YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca videonun yer aldığı platform olan YouTube son yıllarda bu alanda tek diyebileceğimiz bir noktaya ulaştı. Yüklenen videoların izlenme ve abone sayısına göre kullanıcılarına para kazandırması sebebiyle hayli cazip bir hal aldı. İzlenen videoları özelliklede şarkı kliplerini internetinizin olmadığı yerlerde de dinlemek istiyor olabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken video klipleri mp3 e dönüştürmek ve kaydetmektir. Herhangi bir program kullanmadan youtube videolarını mp3 formatına dönüştürüp istediğiniz cihaza kaydedebilirsiniz.

Birçok internet kullanıcısı YouTube MP3 dönüştürme işleminin yapılamadığını düşünür. Aslında çok basit bir işlem ile izlediğiniz tüm videoları mp3 formatında çevirip indirme şansına sahipsiniz. Bu işlemi programsız yapmak için kurulan özel web siteleri bulunmaktadır. Bu web sitelerinin mantığı hemen hemen hepsinde aynıdır. Site içerisinde yer alan URL kısmına youtube da izlediğiniz videonun URL’sini kopyala yapıştır yapmanız halinde site izlediğiniz videoyu bulacak ve ekrana getirerek MP3 formatına dönüştürüp indirme işlemini başlatır. Bu sitelere örnek verecek olursak:

  • yt1s.com
  • mp3yt.net
  • flvconverter.org
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli