Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş ve Trabzonspor’u Tebrik Etti

Sıradaki içerik:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş ve Trabzonspor’u Tebrik Etti

TRT Bil Bakalım İstanbul Etkinliği: Tarihi Bilgi Yarışması Ücretsiz Oynanıyor

48 okunma — 31 Mayıs 2024 13:17
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6659a3a92d279

İstanbul’un Fethi Hakkında Eğlenceli Bilgi Yarışması

İstanbul’un fethi hakkında eğlenceli bilgi yarışması arayan herkes için müjde! TRT Bil Bakalım mobil uygulamasında, İstanbul’un fethine dair onlarca sorunun yer aldığı özel bir etkinlik başladı.

İstanbul’a Dair Kategori

Bu özel etkinlikte, İstanbul’a özel bir kategori olan “İstanbul’a Dair” bulunuyor. Mimar Sinan’ın eserlerinden İstanbul semtlerine, müzelerden tarihi binalara kadar binlerce soruyla İstanbul’u keşfetmeye davet ediliyorsunuz.

TRT Bil Bakalım Uygulaması

TRT Bil Bakalım, coğrafya, bilim, tarih, spor, genel kültür, sinema TV, sanat gibi ana başlıklar altında çeşitli kategorilerle kullanıcılara ücretsiz ve reklamsız bilgi yarışması oynama imkanı sunuyor.

Oyun Modları ve Etkinlikler

Uygulamada tek başına veya karşılıklı oynayabileceğiniz modların yanı sıra sürekli güncellenen etkinlikler de yer alıyor. Ayrıca, liderlik tablosunda kendinizi gösterme şansınız bulunuyor.

Ücretsiz ve Reklamsız Eğlence

TRT Bil Bakalım, diğer oyunlardan farklı olarak tamamen ücretsiz ve reklamsız bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar herhangi bir aşamada reklam veya ödeme olmadan kesintisiz eğlencenin tadını çıkarabiliyor.

TRT Bil Bakalım uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirerek aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir bilgi yarışması deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli