Jesus’dan Maç Sonu Yorumları

Sıradaki içerik:

Jesus’dan Maç Sonu Yorumları

Teknik Adamdan Önemli Açıklamalar

240 okunma — 24 Nisan 2023 13:42
avatar

Basin Bulteni

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Screenshot 9 4

Fenerbahçe’den 1 puan alan İstanbulspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Önünde daha maçlar olduğunu vurgulayan Tekke, “Kadıköy’de bu ambiyansta ancak bu kadar yakalayabilirdik. Abartmanın manası yok ama neticede 1 puan aldık. Bizim için her maç hayati önem taşıyor” dedi.

Fenerbahçe ile son dakikalarda berabere kalan İstanbulspor’da teknik direktör Fatih Tekke maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“ABARTMANIN MANASI YOK”

Risk aldıklarını belirten Tekke, “İkinci yarı 2-0’dan sonra bir bölümde Eze’nin bireysel olarak penaltıyı alması bizi maça tutundurdu. Buna jetgobet ihtiyacımız vardı. Risk alarak ön alan baskısı yaptık karşılığını bulduk. Pozisyona baktığımızda beklediğimiz hızlı hücumlarımız var. Kadıköy’de bu ambiyansta ancak bu kadar yakalayabilirdik. Abartmanın manası yok ama neticede 1 puan aldık. Bizim için her maç hayati önem taşıyor.” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Açıklamalarında Fenerbahçe’yi de tebrik eden çalıştırıcı, “Oyuncularıma verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ederim. 1 puanı hak ettik. İstanbulspor olarak lige renk kattığımızı düşünüyorum. Planlı oynadığımızı düşünüyorum. Belki de ilk kez bir formasyon üzerinde iki şeklinde oynadık. jetgobet giriş Normalde her formasyonda bir an önce dönebilen takımız. Çok çalıştık. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli