Fornite ‘a Çok Yakında Snowboard Gelecek!

Sıradaki içerik:

Fornite ‘a Çok Yakında Snowboard Gelecek!

Microsoft ‘un Project xCloud Destekli Yeni Nesil Konsolu Hakkında Tüm Bilinenler!

1049 okunma — 18 Aralık 2018 19:06
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

5bce69358ede3

Microsoft ‘un oyun dünyasında çığır açacak olan yeni nesil Project xCloud destekli konsolu hakkında tüm bilinenler.

Microsoft ‘un ileride çıkaracağı yeni konsol serisinin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Vereceğimiz detaylara bu konsol serisinin adından başlayalım: ”Xbox Scarlett”. Xbox Scarlett konsol serisinin en az iki farklı konsol içermesi düşünülüyor. Bu serinin konsolarından bir tanesi Xbox One X ‘in biraz daha özelliği arttırılmış versiyonu diğeri Microsoft ‘un yeni bulut servisi Project xCloud destekli ve çok fazla pahalı olmayan bir konsol. Microsoft ‘un yeni bulut servisi, iyi teknik özellikleri olmayan cihazlar, bu Project xCloud teknolojisinden güç alarak acayip bir oyun deneyimi yaşatacak.

asd 1

 Microsoft’un bu amaçla satışa sunacağı yeni konsolu, Picasso Accelerated Processing Unit (APU) teknolojisine, yani CPU ve GPU’nun bir arada olduğu bir AMD yonga setine sahip olacak. Project xCloud destekli bu cihazla Microsoft, oyunlarda gecikme durumlarının sorun yaratacağı ögeleri yerel olarak işleyecek, grafik tarafında geliştirme sağlayacak ögeleri ise buluttan alacak. Bu şekilde hibrit bir oyun deneyimi planlayan Microsoft, hedefine ulaşabilirse düşük donanımla iyi grafikli oyunları oynamanın yolunu bizlere göstermiş olacak. 

İpucu: Microsoft’un oyun dünyasını belki de tamamen değiştirebileceği Project xCloud’ın 2020 yılından önce kullanıma sunulması bekleniyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli