Elon Musk, Neuralink Beyin Çipi Projesi Hakkında Yeni Açıklamalarda Bulundu

Sıradaki içerik:

Elon Musk, Neuralink Beyin Çipi Projesi Hakkında Yeni Açıklamalarda Bulundu

İşitme Cihazında Devrim: Küpe Şeklindeki Yeni Ürün!

106 okunma — 22 Şubat 2024 13:06
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 65d71ca336916

Üretici Firma TÜBİTAK Destekli Yeni İşitme Cihazını Tanıttı

Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan üretici firmanın genel müdürü Mehmet Emin Ağaç, yeni işitme cihazlarını tanıttı. Ağaç, cihazın 5 yıllık bir Ar-Ge çalışmasının ardından piyasaya çıktığını ve teknolojisinin TÜBİTAK tarafından desteklendiğini belirtti.

İşlevsellik ve Estetik Bir Arada

Mehmet Emin Ağaç, yaptığı açıklamada, “Bu cihaz sesin mesafesi hakkında bilgi sahibidir. Kullanan kişi sesin ne kadar mesafeden konuşulduğunu, önden mi arkadan mı geldiğini hissedebiliyor. Sesin yankısı düzenli bir şekilde geliyor. Çünkü kulak kepçesinin fonksiyonları kullanıldığı için ciddi bir şekilde sesleri rahat anlayabiliyor. Rüzgar hiçbir şekilde işitme cihazının mikrofonunu etkilemiyor. Normal işitme cihazlarında bu ciddi bir sorun” dedi.

Estetik ve Konfor Öncelikli

Ağaç, insanların genellikle işitme cihazı takmaktan utandıklarını belirterek, “Ürünü kulakta küpe şeklinde tasarladık. Cihazı küpenin içine yerleştirerek küpeye can verdik” ifadelerini kullandı. Ürünün 50’den fazla ülkede satışa sunulduğunu ve kulak arkasına takılan modelinin 3 yıldır satışta olduğunu da ekledi.

Memnuniyet Kullanıcıda

İşitme cihazını kullanan Aslı Kurtoğlu, deneyimlerini paylaşarak, “Kulak arkası işitme cihazı kullandım ama bu yeni ürünle oldukça rahat ve pratik kullanıyorum. Küpe formunda birkaç çeşidi var. Çok rahat, pratik ve estetik. Kulağımda işitme cihazı olduğu anlaşılmıyor” şeklinde konuştu.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli