Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar

Sıradaki içerik:

Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?

1342 okunma — 21 Şubat 2022 12:32
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

instagram takibi birakanlar nasil bulunur

instagram Takipçi Sayısı Neden Önemli?

Günümüzün en yaygın kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında olan instagram, yediden yetmişe pek çok hesap barındırmaktadır. Takipçi sayısının çokluğu ile de hesaplar popüler olabilmektedir. Yani ne kadar çok takipçi o kadar çok ünlü olma anlayışı öne çıkmıştır. Bu durum takipçi sayısının azlığı-çokluğu şeklinde hesaplar arasında rekabet oluşturmuştur.

Takipçi sayısının fazla olmasının önlemleri arasında, takipçi sayısı fazla olan ünlü kişiye, pek çok ürünler gönderilir ve tanıtım yapması istenebilir, tabi böyle durumda kullanıp memnun kalınan ürünleri paylaşmak gerekir ama buna uymayan pek çok hesap da vardır. Hatta son zamanlarda alışveriş uygulamaları da takipçisi çok olan hesaplar üzerinden ürünler tanıtmakta ve takipçilerinin satın alması dolayısı ile de ünlü hesaplar da gelir elde etmektedir Takipçi sayısı ünlü hesaplar için o kadar önemlidir ki çoğalması için bazı hesaplar takipçi satın alma şeklinde hilelere de başvurabilmektedir. Çok eski dönemlerden beri insanlar, sosyal çevreleri ile övünmekten hoşlanır, birilerinin kendilerini takip etmesi hoşlarına giderdi. Teknolojinin bu denli ilerlemesi ile de sosyal çevre artık sosyal medya uygulamaları üzerinde olmaya yüz tutmuştur.

Takipçi sayısı sadece fenomen denilen kişiler için değil, satış yapan hesaplar için de çok önemlidir. Siz kendiniz instagramda bulunan bir hesaptan alışveriş yapacaksanız, bir işletmenin instagram hesabını incelerken öncelikle takipçi sayısına bakarsınız ki bu oldukça normal ve olması gerekendir. Alışveriş yapacağınız hesabın takipçisi az ise ürünü beğenseniz dahi sizi olumsuz bir düşünceye itebilir. Satış yapan hesaplar takipçi sayesinde etkileşime girer böylelikle çok fazla kişiye ürünlerini ulaştırmış olurlar.

Instagram’da Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?

instagram uygulaması üzerinde sizi takipten çıkan kullanıcıların ya da sizi takip etmeyenlerin bildirimini diğer sosyal medya uygulamaları gibi sizi haberdar etmiyor. Sizin takip ettiğiniz kişi zamanla sizi takipten çıkmış olabilir. Size vereceğimiz birkaç yöntem ile takipçilerinizin sizi takipten çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.

Birinci yöntem,

Bunun için öncelikle instagram profilinize giriş yapın, ardından ‘takip’ kısmına yani sizin takip ettiğiniz kişilere tıklayın ve tüm takip ettiklerinizi teker teker kontrol ederek sizi takip edip etmediğini anlayabilirsiniz. Bu yöntem oldukça zaman alıcı ve sıkıcı olabilir ama en güvenilir yöntem budur.

İkinci yöntem,

IOS ya da Android için ayrı ayrı uygulamalar bulunmakta, burada dikkat edilmesi gereken uygulamanın instagram hesabınıza ulaşmak istemesi ve sizin buna izin vermeniz gerekecek, daha sonra giriş yaparak kimin sizi takipten çıktığını görebileceksiniz.

Bu Uygulamalar Ne Kadar Güvenilir?

instagram bile bu uygulamalar ile veri hizmetini kesmesine rağmen takipçi kontrol etmek için bu uygulamaları kullananlar yok değil. Bu tamamen size kalmış bir durum. Takipçinizi kontrol etmek sizin için çok önemli ise bu uygulamaları kullanabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli