İngiltere’de Askeri Personel Verileri Hacklendi

Sıradaki içerik:

İngiltere’de Askeri Personel Verileri Hacklendi

Elon Musk, Arjantin’in Devlet Başkanı Javier Milei ile Yatırım İçin Buluştu

26 okunma — 07 Mayıs 2024 13:14
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 6639fef7538a0

Elon Musk, Arjantin’i Öven Açıklamalar Yaptı

Tesla ve sosyal medya platformu X’in sahibi Elon Musk, Arjantin’in aşırı sağcı Devlet Başkanı Javier Milei’yi bir kez daha övgüye boğdu. Los Angeles’taki yatırımcılar toplantısında bir araya gelen ikili, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Musk’ın Önerisi: “Arjantin’e Yatırım Yapın”

Uzun süren sohbetin ardından kameralara gülerek poz veren Musk ve Milei, yatırımcılara Arjantin’e yatırım yapmalarını önerdi. Musk, Milei ile çekilen fotoğrafını “Harika bir toplantı. Arjantin’e yatırımı öneriyorum” notuyla paylaştı.

Arjantin’in Yatırım Potansiyeli

Arjantin lideri Milei’nin, Elon Musk ile ülkesindeki teknoloji ve madencilik fırsatlarını ele aldığı belirtildi. Milei, “Arjantin’in Batı’nın yeni Mekke’si olacak koşullara sahip olduğuna” inandığını söyledi.

Geçmiş Buluşmalar ve İkili Arasındaki İyi Anlaşma

Daha önce Teksas’ta Tesla fabrikasında bir araya gelen Musk ve Milei, kişisel ve ideolojik benzerlikleri nedeniyle iyi anlaştıklarını belirtmişlerdi. Arjantin’de enflasyonun yüksek olduğu bir dönemde Milei’nin uyguladığı politikalar ülkede tartışma yaratıyor.

Not: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk’ı Türkiye’ye Tesla fabrikası kurmaya davet etmişti. Tesla’nın yeni fabrika için hangi ülkeyi seçeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli