Yapay Zeka Modeli Piyasaya Sürülecek

Sıradaki içerik:

Yapay Zeka Modeli Piyasaya Sürülecek

Desanstis’den Özel Açıklamalar

166 okunma — 26 Mayıs 2023 15:59
avatar

Basin Bulteni

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Screenshot 8 1 13

DeSantis, katıldığı bir podcast yayınında, başkan seçilirse, 6 Ocak 2020 Kongre baskınıyla ilgili yargılanan kişiler ve suçlu bulunursa Donald Trump’la ilgili af çıkarma ihtimaline ilişkin soruyu yanıtladı.

FBI ve Adalet Bakanlığı’nın belli gruplara karşı militarize bir yaklaşım sergilediğini ve bazılarını bilerek hedef aldığını savunan DeSantis, jajawin görevinin ilk gününde kimlerin “siyasi hedef kurbanı” olduğuna bakacak bir ekip kuracağını söyledi.

DeSantis, hüküm giyenler ve suçlama yöneltilenlerle ilgili vakaları tek tek inceleyeceklerini belirterek, gerekirse af yetkisini kullanabileceğini aktardı.

Trump ile ilgili soruya direkt yanıt vermekten kaçınan DeSantis, diğer yandan, vakalar ne kadar küçük ya da büyük olursa olsun bunların incelemeye tabi tutulacağını bildirdi.

ABD’de Cumhuriyetçiler “Siyahilerin Hayatları Değerlidir” hareketinde şiddet olaylarına karışan kişilerle 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili jajawin giriş yargılananların eşit muameleye tabi tutulmadığını savunuyor.

Muhafazakar seçmene hitap eden politikalarıyla öne çıkan DeSantis de devlet kurumlarında muhafazakarlar aleyhine ayrımcılık yapıldığını iddia ediyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli