--:--:--

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: “Borsa İstanbul Pazartesi Günü Kapanmayacak”

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: “Borsa İstanbul Pazartesi Günü Kapanmayacak”

Bakan Şimşek, DMM’nin İddialarını Yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin (DMM) “Borsa İstanbul’un pazartesi günü işlemlere kapatılacağı” iddiasını yalanladığı açıklamasını paylaştı. Şimşek, jeopolitik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, ekonomimize olası etkilerini değerlendirdiklerini ve ekonomimizin şoklara karşı dirençli olduğunu vurguladı. Geçen yıl yaşanan gelişmeler karşısında ekonomimizin direncini gösterdiğini söyleyen Şimşek, piyasaların sağlıklı işleyişi için gerektiğinde gerekli adımların atılacağını belirtti. Vatandaşlardan spekülatif haberlere itibar etmemelerini önemle rica etti.

Özet: Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin “Borsa İstanbul’un pazartesi günü kapanacağı” iddiasını yalanladı. Jeopolitik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Şimşek, ekonomimizin dirençli olduğunu ve piyasaların sağlıklı işleyişi için gerekli adımların atılacağını vurguladı. Detay haberimizde.

Şimşek: Ekonomimiz Güçlü ve Dirençli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomimizin güçlü makroekonomik temellere sahip olduğunu ve şoklara karşı dirençli olduğunu belirtti. Geçmiş yıl yaşanan iç ve dış gelişmeler karşısında ekonomimizin direncini gösterdiğini ifade eden Şimşek, piyasaların sağlıklı işleyişi için gerektiğinde gerekli adımların atılacağını söyledi. Vatandaşlardan spekülatif haberlere itibar etmemelerini önemle rica eden Bakan Şimşek, ekonomimize olası etkileri tüm boyutlarıyla değerlendirdiklerini kaydetti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İŞKUR arasında iş birliği protokolü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İŞKUR arasında iş birliği protokolü
THY’den yolcu rekoru
THY’den yolcu rekoru
Havalimanları 5 yılda 8 milyondan fazla uçağı ağırladı
Havalimanları 5 yılda 8 milyondan fazla uçağı ağırladı
Bursa hızlı tren projesi yılın ikinci yarısında tamamlanacak
Bursa hızlı tren projesi yılın ikinci yarısında tamamlanacak
Çin menşeli alüminyum şerit ithalatına damping önlemi
Çin menşeli alüminyum şerit ithalatına damping önlemi
Doğal gaz ve motorin üretim tarifelerine düzenleme
Doğal gaz ve motorin üretim tarifelerine düzenleme
Türkiye'nin Eğlenceli Oyun Haberi
Oyun Haber TR

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları OYUN HABER TR 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması