Elektrikli Otomobillerin Şarj Sorunu Ortadan Kalkıyor

Sıradaki içerik:

Elektrikli Otomobillerin Şarj Sorunu Ortadan Kalkıyor

Yerli Çevrimiçi Korku Oyunu In Silence, Çok Satanlar Listesine Girdi

850 okunma — 30 Ekim 2020 21:14
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Yerli Çevrimiçi Korku Oyunu In Silence, Çok Satanlar Listesine Girdi yazısının öne çıkan görseli

Stem’de 16 ekimde yayınlanan yerli korku oyunu In Silence kısa sürede beklenmeyen bir popülariteye ulaşmayı başardı. Oyun Steam’ın dünya genelinde en çok satanalar listesine girmeyi başardı. Henüz erken kullanım aşamasında olan oyun buna rağmen oyuncuları memnun etmiş gibi görünüyor.

In Silence Hakkında Bilgiler

Dünyanın en popüler oyun platformu olan Steam, yerli korku oyunu In Silence erken erişimde platforma ekledi. 16 Ekim’de erken erişimde yayınlanıp en çok satanlar arasına girmesi göğsümüzü kabarttı.

Ravenhood Games şirketi tarafından geliştirilen oyun gerek grafikleri, gerekte hikayesiyle oyuncuların dikkatini çekecek gibi görünüyor. Oyunu isterseniz tek olarak, isterseniz de çevrimiçi PVP olarak oynayabilirsiniz. In Silence 18,5 TL’lik fiyatıyla oyuncuları mutlu ediyor.

in silence 1 oyunhabertr

Oyunu iki farklı rolde oynayabiliyorsunuz. Oyunda kör canavar olan “Rake”i kontrol edebilirsiniz veya canavarı yenmeye çalışan insanlar olabilirsiniz. Rake hakkında detaylı bilgi vermek gerekirse canavar sessiz ortamlarda neredeyse kör gibi oluyor. Ancak bulunduğu ortamda ses olduğu zaman görme duyusu güçlenerek bir yırtıcıya dönüşüyor.

Oyunun tek oyunculu modunda amacınız Rake’i alt etmek. Çok oyunculu modda ise Rake olarak 2 ila 6 kişi arasında oyuncuyu avlamaya çalışıyorsunuz. İsterseniz de insan olabilirsiniz. Çok oyunculu modda Rake karşı oynadığınızda takım arkadaşlarınızla sesli olarak konuşabiliyorsunuz. İki rolde de iyi bir strateji belirlemek zorundasınız.

In Silence, uygun fiyatının yanı sıra gerek duyduğu sistem gereksinimleri dolayısıyla da oyuncuların yüzünü güldürüyor. Steam’de yer alan sistem gereksinim bilgilerine baktığımız zaman oyunu orta segmentte bulunan bir bilgisayarın rahatlıkla oynatabileceğini söyleyebiliriz.

Oyun hakkında gelen yorumlara baktığımız zaman, In Silence’ın genel anlamda oyuncular tarafından sevildiğini görüyoruz. Oyuncular, oyunda optimizasyon sıkıntılarının olmadığından da söz ediyor. Bazı oyuncular ise oyunun geliştirilmesi gerektiğini savunuyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 bit
İşlemci: Intel i5 ya da i3 yeni jenerasyon / AMD eşdeğeri
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 2GB Video RAM
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 bit
İşlemci: Intel i7 ve AMD eş değeri (AMD FX 9500+ serisi)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 4GB Video RAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Bizlerde yerli bir oyun firmasının kısa zamanda böylesi bir başarıyı kazanmasını gururla takip ediyoruz. Gelecekte birçok oyun firmasına motivasyon olmasını temenni ediyoruz.

Yerli Çevrimiçi Korku Oyunu In Silence, Çok Satanlar Listesine Girdi yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli