Apple, merakla beklenen iPhone 12’leri tanıttı

Sıradaki içerik:

Apple, merakla beklenen iPhone 12’leri tanıttı

Yeni God of War Oyunu Önümüzdeki Ay Açıklanabilir

676 okunma — 17 Ekim 2020 19:49
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

god of war oyunundan bir gösel

Yeni God of War oyunu iddialara bakılırsa Sony tarafınca gelecek ay açıklanabilir. Söylentilere bakılırsa Sony, Ağustos ayında düzenlenecek olan State of Play etkinliğinde yeni çıkacak olan oyunu duyuracak. Moore’s Law Is Dead isminde YouTuber kanalında söylenenlere göre önümüzde ki ay God of War’ın yeni oyunu, 2021 yılı sonbahar mevisiminde oyunseverler ile buluşacak.

god of war oyunundan bir gösel

Bildiğiniz benzer biçimde 2005 senesinde ilk kez PlayStation 2 kullanıcıları için piyasaya çıkan God of War bütün oyuncular tarafınca beğenildi. Daha sonrasında seriye bir oldukça oyunun da eklenmesiyle beraber oyun aşırı popüler bir hale gelmiş oldu.

PlayStation oyunları içinde en gözde oyun olma başarısını ele geçiren God of War serisi 1 yılda tam 10 milyon kopya satmayı başardı. Bu sayede PlayStation 4 hususi oyunlar kategorisinde bu başarısı yardımıyla yerini almış oldu.

Sony milyonlarca dolar gelir elde etmeyi başardığı için bu konudan memnun. Bu sayede oyunun serisinin devamı geleceğini anlamak zor değil.

Moore’s Law Is Dead kanalı PlayStation 5’le ilgili öncelerden oldukça değişik videolar çekti. Şimdi ise yeni god of war oyunu ile alakalı iddialar da bulunmuş oldu ve oyunun yakın tarihte duyurulacağını söylüyor. Satışa sunulmuş olan God of War’ın 2018 de piyasaya çıkan oyunun devamı olacağını belirtiyor. Yeni oyunun 2021 senesinde piyasaya sürüleceğinden bahseden YouTuber önümüzde ki ay State of Play etkinliğinde oyunun tanıtılacağını söylüyor.

Sony, State of Play etkinliğinde Yeni God of War oyununu duyurabilir:

god of war oyunundan bir gösel

Yakın zamanda düzenlenmiş olan State of Play etkinliğinde ise Sony, yeni nesil konsolunu tanıtmıştı. Ayrıca 27 adet benzersiz PlayStation 5 oyun konsolu için geliştirilen oyunlara da etkinlikte yer verip kullanıcıları heyecanlandırdı. 

PlayStation 5 çıkış zamanı ve fiyatı ile alakalı ise herhangi bir paylaşımda bulunulmadı. Sanıyoruz ki ilerleyen dönemlerde bu soruların yanıtını bulacağız. Önümüzde ki Ağustos ayında yeni State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacak Sony, konsol ve oyunlar ile alakalı ilginç bilgilere yer verecek.

god of war yonetmeninin 2 ay sonra kesfedilen yeni oyun mesaji 1280x720 1

Yapılması planlanan bu etkinlikte God of War oyunun da vizyonu yapılacağı da söylentiler içinde. Bildiğiniz benzer biçimde geçen dönemlerde yeni bir God of War oyunun geliştirildiği gün yüzüne çıkmıştı. 

Cort Barlog yeni God of War oyunu için geçen mart ayında ortalıkta dolaşan söylentileri doğrular durumunda paylaşımlar yapmıştı. Bütün taşları bir araya getirdiğimiz de ise Ağustos ayında düzenlenecek olan yeni etkinlikte, yeni oyunun gösterilebileceği mantıklı 

geliyor. Önümüzde ki Ağustos ayında yapılacak olan yeni etkinlikte God of War oyunu sizce gösterilecek mi?

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli