Kingpin Geri Dönüyor!

Sıradaki içerik:

Kingpin Geri Dönüyor!

Yeni BioShock Oyunu Hakkında Detaylar

2191 okunma — 20 Ocak 2020 17:02
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

bioshock 1

2K Games bilindiği üzere BioShock oyun serisine bir oyun daha ekliyor. Yeni oyuna dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Cloud Chamber adlı stüdyonun üstlendiği yapımı oyun hayranları stüdyonun verdiği iş ilanları üzerinden oyunun hangi yönde nasıl ilerleyeceğini tahmin etmiş durumda.

2K Games geçen ay yaptığı açıklama da BioShock serisine yeni bir oyun ekleyeceğini duyurmuştu. Oyunun iki yıldır gelişim süresinde olduğunu biliyoruz ve elimizden geldiğince keşfettiğimiz gelişmelerden sizleri haberdar ediyoruz. Fakat oyun yayıncısı şirket herhangi bir açıklama yapmaktan olabildiğince kaçınıyor. Oyunun hayran kitlesi ise yapımcı stüdyonun iş ilanlarını irdeleyerek oyunun neler ile geleceğinden az çok fikir sahibi olmayı hedeflemiş durumda. Bu konuda da epeyce başarılı olduklarını belirtelim.

ss 90a5fa1f5755d1dfb54b68c58ca415bbb9aff52e.1920x1080

Gönderilen İş İlanları ve İncelemeleri

Stüdyo iş ilanlarında şu şekilde bir açıklama sunuyor: “Hikayeyi, oyun mimarisini ve tasarımını bağdaştırmayı seven ve birbiri ile bağlantılı hikayeler ile oyunlar yapmayı seven, oyunlara duygusal derinlik ve gerçeklik hissi eklemeyi seven, oyuncuların içinde kaybolacağı hikayelere bağlı oyunlar üretmeyi seven kendilerini sadece çalışan değil kurguda bir parça olarak gören ekip arkadaşları arıyoruz.”. Bu cümleden de anlaşılabileceği üzere oyun stüdyosu oyuna derin bir hikaye içeriği eklemeyi seviyor.  Oyunun çıkmasını heyecanla beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor. Ne zaman yayımlanacağı konusunda net bir bilgi olmasa da yakın zamanda çıkmasını ummaktayız.

Oyunlara dair güncel bilgiler ve haberler için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Stadia’ya Yeni Bir Özellik Daha başlıklı haberimizde ilginizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli