Fortnite 11.40 Yama Notları ve Güncelleme Bilgileri

Sıradaki içerik:

Fortnite 11.40 Yama Notları ve Güncelleme Bilgileri

Yeni Batman Oyunundan Görüntüler

768 okunma — 11 Ocak 2020 18:58
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

batman yeni oyunu

105624 640

Henüz resmi olarak çıkış tarihi açıklanmayan yeni Batman oyunundan görüntü paylaşan Warner Bros, oyunun hayranlarına sürpriz yaptı diyebiliriz. Oyunun Warner Bros Montreal tarafından geliştirildiğini hatırlatalım. Rocksteady’nin Arkham serisinin ardından Dark Knight  oyunlarında da lider koltuğuna yerleşmişti. Geçmiş zamanda firma çalışanlarının çoğu oyuna dair bilgiler paylaşmıştı. Oyunun hayranları oyun hakkındaki resmi açıklamanın geçen yıl yapılan Yılın Oyunu ödülleri sırasında paylaşılacağını düşünse de öyle olmayınca büyük hayal kırıklığına uğrayanlar olmuştu. Firma ve çalışanların sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımları bir araya getiren oyunun sıkı bir hayranı, oyun sloganın “Şövalyeyi Yakala” olduğunu iddia etti. Böyle bir sloganın sadece Gotham Polisine ait olabileceğini düşünen oyunun hayran kitlesinin yorumları efsane bir seriden efsane bir oyunun geldiğini düşünüyor. Kötüşüğe karşı savaşan Batman karakterinin ise kanunun yanlış tarafında yani suçlu listesinde nasıl yer aldığı ise merak konusu. Oyun yapımcısı şirketin daha önce de internet üzerinde ve sosyal medya hesaplarında oyuna ait bazı görseller paylaşmıştı. Oyun serisinin sıkı hayran kitlesi, Baykuşlar Divanı’na ait sembolüde bu görseller arasında farketmişti. Hayran kitlesi heyecanla artık yapılmasını istedikleri resmi açıklamayı beklemekte.

Oyun Görsellerinde Bulunan Baykuşlar Divanı Nedir?

kapak

Baykuşlar Divanı şehrin tek hakimi olarak biliniyor tabi ki Batman öncesinde. Divan şehirdeki güç üstünlüğünü koruyup daha da artırmak adına mimari işine başlıyor. Ve bu işe girerken işin içine bolca suikast giriyor. Bu şekilde bahsedince Divan Batman’e düşman zannedebilirsiniz fakat öyle değil. Divan şehri yenilemek isteyen Bruce Wayne düşman. Bruce şehri yenilemeye çalışınca karşısında Baykuşlar Divanını buluyor.

Oyunlar hakkında güncel bilgi ve haberler için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Batman hakkındaki Batman: Arkham Serisi Ücretsiz Oldu!! Hemen Al bu habere de göz atmak isteyebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli