Yeni Başlayanlar İçin: Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Zula Mobile Rehberi

8920 okunma — 04 Şubat 2020 23:24
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

zula-mobile-rehberi

Zula Mobile bilindiği üzere uzun zamandır bilgisayar üzerinden oynanan Zula’nın mobil platform versiyonudur. Oyun bir Türk yapımı olması ile birlikte oyuncular arasında ayrı bir ilgi toplamıştır. Türk yapımcıların oyun içerisine eklediği İstanbul semtleri ve diğer yerli bölgeler oynanışta oldukça keyif vermektedir.

Oyun her ne kadar bilgisayarda kolay olmasına karşın mobil versiyonda daha zor olmaktadır. Ancak oyunun ilk alışma süreci geçildikten sonra biraz daha rahatça oynanabilmektedir. Oynanış olarak biraz da Call Of Duty ve PUBG’ye benzemektedir. Özellikle de grafiksel olarak diğer mobil oyunlardan daha ön plana çıkmaktadır. Birçok mobil oyuncu Zula Mobile çıkış tarihiyle oyuna hızla geçiş yapmıştır.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Zula Mobile ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Zula Mobile ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyun İçi Silah ve Kasalar

Oyun içerisinde çeşitli silah kasaları ve eşya kasaları bulunmaktadır. Oyun parası ile alınan bu kasalara özellikle yeni başlayan oyuncular yönelmektedir. Zula Mobile olarak sunulan bu kasalar için silah kasası tercihi çok daha mantıklı olmaktadır. Birçok çeşitlilikte olan bu kasalar içerisinden silah kartları çıkmaktadır. Aynı öğeden 10 kart toplanıldığında ise sınırsız bir şekilde sahip olunabilmektedir. Bu nedenle silah kasası tercihinde bulunmak oyun içerisindeki oynanışı ve başarıyı arttırmaktadır.

Zula Mobile ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Seviye Sistemi ve Oyun İçi Görevler

Zula Mobile oyuncular için oldukça gelişmiş bir seviye sistemi ve oyun içi görevlere sahiptir. Oyundaki maçlarda iyi bir skor elde edildiğinde çeşitli tecrübe puanları ve hediyeler gelmektedir. Seviye atlanıldıkça daha farklı silah ve eklentilere sahip olunabilmektedir. Bununla birlikte oyun içi görevler de çeşitli para ve eşya takviyesi sağlamaktadır. Çeşitli mini görevlerden oluşan bu sistem oyuncuların çok daha kısa sürede gelişmesine olanak vermektedir.

Zula Mobile ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyun Karakterleri

Oyunda çeşitli karakterler bulunmaktadır. Bu karakterler oyun içi para ile birlikte geliştirilerek daha iyi bir oynanış elde edilebilmektedir. Öldükten sonra daha hızlı canlanma, hasar geçirmezlik, ekstra şarjör gibi özelliklerin gelişimi ile birlikte oyuncular daha üstün olabilmektedir. Zula Mobile sunduğu kadın ve erkek karakterlerle oyuncuların önüne farklı seçenekler de koyabilmektedir.

Zula Mobile ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyun Modları

Zula Mobile oyunculara çeşitli oyun modları sunmaktadır. İlk olarak oyuncular tarafından da en çok oynanan takım ölüm maçları oyun keyfini çok güzel sağlamaktadır. Bunun haricinde sabotaj, herkes tek ve aranıyor modları da oldukça beğenilmektedir. Sabotaj modunda bomba kurma ve çözme mantığı işlemektedir. Aranıyor modunda ise en fazla puan alan kişi maçı kazanmaktadır. Tıpkı Counter Strike oyunundaki gibi benzer oyun modları olduğu söylenebilmektedir. Zula’nın bilgisayar versiyonunda olan bütün oyun modları mobile versiyonda da bulunmaktadır. Oyun içi görevler ise bu modlar içinde de geçerli olmaktadır. Çeşitli kafadan vurma limitleri ve bıçakla öldürme limitleri geçildiği takdirde mini görevler tamamlanmaktadır.

Zula Mobile ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyun Haritaları

Zula Mobile sunduğu Türkiye haritaları ile birlikte diğer oyunlardan daha ön plana çıkmaktadır. Bu haritalardan kısaca bahsedecek olursak; Çanakkale, Çin Bahçeleri, Düğün Salonu, Favela, Gaziantep, Kız Kulesi, Metro, Üsküdar Sokakları ve Tahran oyun haritalarında başlıca olanlardır.

Zula Mobile ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Zula Klan Sistemi

Zula tıpkı bilgisayar versiyonunda olduğu gibi mobilde de klan sistemini bulundurmuştur. Oyuncular kendi kurudukları klanlarla birlikte klanlar arası savaşa girebilmektedirler. Bununla birlikte bilgisayarda olan klan geliştirmeleri ve görevleri de Zula Mobile versiyonda bulunmaktadır.

Zula Mobile uzun zamandır geliştirilmiş olup çok kısa bir süre önce piyasaya çıkmış mobil savaş oyunu olarak Türklerin gözdesi olmuştur. Ramazan ayları ve yılbaşı gibi özel zamanlarda da çeşitli kampanyalar yapmaktadırlar. Oyuncular için de başlangıç paketi gibi fırsatlar sunarak oyuna daha hızlı adapte olmalarını sağlamaktadırlar.

Zula Mobile ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Zula Mobile ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli