Football Manager 2020 Sistem Gereksinimleri, FM 20 Kaç GB?

Sıradaki içerik:

Football Manager 2020 Sistem Gereksinimleri, FM 20 Kaç GB?

Yeni Başlayanlar İçin: World Of Kings

1373 okunma — 13 Eylül 2019 17:03
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Webp.net resizeimage 5 1

World of Kings oyunu mobil bir MMORPG oyunudur. World of Warcraft oyununa çok benzeyen bu oyun online bir savaş oyunudur. World of Kings tarzı oyunlar yıllardır karşımıza çıktı. Ancak bu oyunlar bazı sebeplerden dolayı varlığını yitirdi ve piyasadan çekilmek zorunda kaldı. Ancak World of Kings oyunu milyonlarca online kullanıcısı ile hala gündemdeki yerini koruyor. Bu gidişle piyasadan çekilecekmiş gibi de hiç görülmüyor. Peki, World of Kings oyununun piyasadan düşmemesinin nedeni ne? Aslında cevabı çok basit.
World of Kings oyununun piyasadan düşmemesinin sebebi oyunun içindeki grafik kalitesi ve her geçen gün aldığı yeni güncellemeler. Karakterlerin sesi veya oyundaki bir mekan o kadar gerçekçi ki sizi oyunun içindeymişsiniz gibi hissettiriyor. Bu durumda oyunun piyasadan düşmesi için gerçekten çok iyi bir sebep galiba.
Bizde bu yüzden milyonlarca kişinin oynadığı bu oyun için bir rehber hazırlamak istedik. Rehberimizde oyuna yeni başlayanların yapması gerekenlerin neler olduğundan bahsettik. İşte oyuna yeni başlayan kişiler için World of Kings rehberi…

bluestacks 1

World Of Kings ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Auto- Battle özelliğini kullanın

World of Kings oyununda olan özelliklerden biriside Auto- Battle özelliğinin bulunmasıdır. Bu Auto- Battle özelliğinin amacı sizlerin dışarıda ya da telefona bakacak durumda olmadığınız zaman oyundaki bazı durumları otomatik olarak oluşturabilmenize imkan sağlamasıdır. Bu özellik sayesinde World of Kings oyununda savaş talimatlarını otomatik olarak vererek siz oyunda olmadığınızda insanlara savaş açarak ganimet elde edebilirsiniz. Bu durumda sizin seviye atlamanızı ve rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Bu özelliği mutlaka kullanın.

World Of Kings ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Sınıfların ne işe yaradığına dikkat edin!

World of Kings oyununda 9 farklı sınıf bulunur. Bu sınıflar da kendi aralarında 3 farklı role ayrılırlar. Bu roller tanklar, DPS ve şifacılardır. Siz bu rollerin ne olduğunu bilmeniz gerek. Mesela bazı roller kahramanlarınızı iyileştirmek bazıları aldığınız hasarı yok etmek bazıları da düşmana karşı savaşmak için kurulmuş olan rollerdir. Bir savaşa girdiğinizde bu rollerin ne olduğunu bilmezseniz elbette savaşı kazanma ihtimaliniz düşüktür. Eğer nerede ne hamle yapmanız gerektiğini bilmezseniz yenilirsiniz. Bu yüzden hangi sınıfın ne işe yaradığına dikkat etmelisiniz.

World Of Kings ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Teçhizatınızın güçlü olmasına önem gösterin

Oyuna yeni başlayanlar teçhizata çok önem vermelidirler. Çünkü iyi bir teçhizat size savaş kazandırabilir. Oyundaki karakterinizin gücü az olabilir. Ancak karakterinize seçmiş olduğunuz teçhizat sayesinde yapacağınız doğru hamlelerle karakterinizin gücü az bile olsa savaşı kazanabilme ihtimaliniz yüksektir. Kötü olan karakterinizi kötü teçhizatla birleştirmeniz size savaşı kaybettirecek ve sizin daha ileriye gitmenizi engelleyecektir. Bu yüzden World of Kings oyununda teçhizata mutlaka önem vermelisiniz.

World Of Kings ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Görevleri ihmal etmeyin

World of Kings oyununda yapacağınız görevler bulunur. Sizler bu görevleri yaparak oyunda deneyim puanları kazanırsınız. Bu puanlarda sizlerin level atlamasına sebep olacaktır.
Bu oyunda görev kısıtlaması yok ne kadar görev yaparsanız o kadar deneyim puanı kazanırsınız. Bu yüzden sizde World of Kings oyununda çabucak level atlamak istiyorsanız görevleri atlamamalı ve hepsini yapmaya çalışmalısınız. World of Kings mobil bir oyun olduğu için görevleri o kadar zor değil hatta çok eğlencelidir bile.

World Of Kings ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Klana katılın

Herkesin de bildiği gibi artık klan sistemi olmayan bir oyun nerdeyse hiç yok gibi. Şu anda online oyunların hepsinde klan sistemi mevcut. Bu yüzden oyuna yeni başlayanlar klana katılıp oradaki kişilerden yardım alarak levelinizi çok daha rahat arttırma şansına sahip olabilirsiniz. Oyuna yeni başlayanlar oyunun size vermiş olduğu bu nimetten mutlaka faydalanmalısınız.

Worlds Of Kings ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya World Of Kings ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli