Yeni Başlayanlar İçin: Heroes of Chaos

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Heroes of Chaos

Yeni Başlayanlar İçin: Walking War Robots

1735 okunma — 20 Aralık 2019 21:10
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

walkingwarobots

Walking War Robots nasıl oynanır?

Türkçeye ‘Savaş Robotları’ olarak çevrilen ‘War Robots’ (Walking War Robots), kullancıların gerçek zamanlı olarak birbirleriyle mücadele edebileceği bir mobil oyun.

Walking War Robots, Rus oyun geliştiricisi Pixonic tarafından ilk kez 14 Nisan 2014’te yayınlandı. Oyun önce ABD merkezli Apple’ın iOS işletim sistemi için piyasaya sürüldü. Ancak daha sonra oyuncular, Walking War Robots’u Android işletim sistem olan telefonlarında da oynayabildi. Oyun şu anda App Store, Google Play, Amazon ve Facebook Gameroom’dan indirilebiliyor. 

Ücretsiz indirilebilen oyun, gerçek zamanlı olarak bir savaş alanında geçiyor. Oyuncular, savaş teknolojisiyle donatılan robotları kontrol ediyor. Kullancıların birbirlerine karşı mücadele ettiği oyunda ilk olarak her birinde altı robotun bulunduğu takımlar oluşturuluyor. Oyun başladığında robotlar, seçilen haritanın farklı bölgelerine bırakılıyor. Ancak takımlar haritada karşı karşıya gelecek şekilde yerleştiriliyor. 

Walking War Robots ’u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Walking War Robots ’u bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra 3,95 gigabyet’lık ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Walking War Robots ’u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

War Robots’ta amaç ne?

Quick Match, Domination, Beacon Rush, Team Deathmatch ve Free for All gibi seçeneklerin bulunduğu karşılaşmalarda amaç, rakip robotları yok etmek. İki takım da savaşın sounda rakibinin alanını zapt etmeye ya da rakibi yok etmeye çalışıyor. Ancak bu söylendiği kadar kolay değil. War Robots, gerçek kişiler karşı oynanan bir oyun olduğu için karşınızdaki rakibin gücü çok önemli. Eğer sizin robotunuzun atış yeteneği rakibinizden düşükse, oyunu kazanmanız oldukça güç olabilir.

Walking War Robots ’u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

War Robots’ta kaç harita ve robot var?

Oyunda 12 farklı harita var. Bunlar Castle, Rome, Carrier, Dreadnought, Valley, Moon, Powerplant, Canyon, Dead City, Shenzhen, Yamantau ve Springfield. Oyuncuların seçebileceği robotlar ise gücüne göre hafif, orta ve güçlü şekilde üçe ayrılmış. ‘Hafif’ klasmanda yedi,  ‘orta’ klasmanda 36 robot, ‘güçlü’ klasmanda ise sekiz robot var.  

Oyuncuların kullanabileceği ekipmanlar da çeşitlilik gösteriyor. Örneğin özel, defansif ya da ‘kinetik’ olarak kategorilendirilen ekipmanlardan alarak robotunuzu güçlendirebilir, takımınızda bulunan farklı özellikteki robotları çeşitlendirerek uyumlu bir takım yaratabilirsiniz. Cephaneler de kısa, orta ve uzun menzilli olarak üçe ayrılmış.

Walking War Robots ’u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Robot nasıl güçlendirilir?

Oyuncular savaşlardan sonra kazandıkları altın ve gümüş paralarla daha iyi bir robot alma imkanına sahip oluyor. Robotların geliştirilmesi, güçlendirilmesi ve güçlü ekipmanlarla donatılması tamamen oyuncuya kalmış. Oyundaki kutulardan çıkarılan ya da para vererek alınan ekipmanlar, savaşlarda oyunculara katkı sağlıyor. Alınan silahlardaki yenileme süresi ya da farklı özellikler oyunculara savaşlarda üstünlük sağlayabilir. 

Walking War Robots ’u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Her robotun özelliği farklı

Oyuncular karşılaşma başlamadan önce 15 saniye boyunca oyunda yönetecekleri robotları seçiyor. Oyuncular 12 farklı haritadan birini seçerek oyuna başlıyor. War Robots oyununda oyuncular, özel karşılaşmalarda kendi arkadaşları ya da klan üyeleriyle de karşılaşabiliyor. Oyuncular, savaşmak için çok sayıda robot ve cephane türü seçebiliyor. 

Her robot farklı özellikler gösteriyor. Bazı robotların dayanıklılığı fazlayken bazılarının hızı. Bazılarının ateş gücü, bazılarının da tahrip gücü yüksek olabiliyor. Sizin, takımınızın ihtiyacına göre bir robot seçerek oyuna girmeniz çok önemli. Robotların yapısına göre üzerine tahrip gücü yüksek ya da düşük silah veya silahlar yüklenebilmesi mümkün. Robotların hızları ve güçleri, seviyelerine göre artış gösteriyor.

Walking War Robots ’u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Nasıl ödül kazanılır?

Oyuncular, savaşlarda çeşitli görevleri yaparak silahlarını geliştirebiliyor. Bunun haricinde uygulama içi satın alma yapmak da mümkün. Oyuncular rakip bölgeleri ele geçirme ya da diğer robotları öldürmelerinin ardından da ödül kazanabiliyor. War Robots için iPhone4s ve üstü, iPad2 ve üstü ile en az iOS 6 işletim sistemi gerekiyor. Oyunun süresi en fazla 10 dakika olabiliyor. 

Walking War Robots ’u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Walking War Robots’u BlueStacks’la oynamak

Walking War Robots oyununu mobil aygıtların yanı sıra PC’nizde de oynayabilirsiniz. Ancak bunun için öncelikle BlueStacks uygulamasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. BlueStacks uygulamasıyla, Android işletim sisteminde açılan mobil oyunları masaüstü PC’lerde de oynamak mümkün. BlueStacks; Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8’de kurulabiliyor. Oyuncular, mobil oyunları bilgisayarlarında tam ekran olarak oynayabiliyor. BlueStacks ayrıca klavye kontrolüne de imkan sağladığı için oyunlar daha keyifli hale gelip kolaylaşıyor.

Walking War Robots ’u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Walking War Robots ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Walking War Robots ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli