Rise of Kingdoms: Birlik Rehberi

Sıradaki içerik:

Rise of Kingdoms: Birlik Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: The Walking Dead No Man’s Land

1184 okunma — 20 Aralık 2019 20:57
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

maxresdefault 4

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 2

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden The Walking Dead: No Man’s Land ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

The Walking Dead No Man’s Land ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

The Walking Dead No Man’s Land’a Yeni Başlayanlar için İpuçları:

Next Games ile işbirliğine giden AMC, dünyaca ünlü televizyon dizisi The Walking Dead’in zombilerle dolu dünyasında geçen yeni oyununu kullanıcılara sundu.

The Walking Dead: No Man’s Land ismiyle piyasaya sürülen oyun dizinin hikayesinin geçtiği dünyada kullanıcılara inanılmaz bir maceraya atılma imkanı veren bir mobil RPG oyunudur. Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak indirilebilen oyunda kullanıcılar zombiler tarafından istila edilen bir dünyaya misafir oluyor. Kullanıcılar heyecanlı ve gizemli atmosfere dâhil olarak kendi The Walking Dead senaryosunu yazma imkanı buluyor. Dizideki efsane karakterlerin yer aldığı oyunda, oyuncular kendi hayatta kalma maceralarını yaşıyorlar. Bir grup kahramanın yöneterek çeşitli engelleri aşmaya çalışan oyuncular zombileri temizlemeye ve yerle bir olan medeniyeti baştan yaratmaya çalışıyorlar. Bu sırada oyunculara rehberlik edecek bir kişi bulunuyor. The Walking Dead dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Daryl Dixon. Darly oyun boyunca kullanıcılara hayatta kalmalarını sağlayacak ipuçlarını veriyor.

The Walking Dead No Man’s Land’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

The Walking Dead No Man’s Land Genel Bakış

The Walking Dead No Man’s Land genel olarak oyuncuların vereceği kararlarla ilerleyen bir oyun. Oyuncular bazı zamanlarda oldukça güç kararlar almak zorunda kalabildikleri gibi ilerlemelerini engelleyen ekip arkadaşlarını da geride bırakmak zorunda kalabiliyorlar. Savaş sistemi sıra tabanlı bir sistemde ilerleyen oyun benzer oyunlar gibi tam bir RPG klasiklerini anımsatıyor. Oyuncular görevleri tamamlayarak ve düşmanları yok ederek kahramanlarını da geliştirebiliyorlar. Bunun yanı sıra kahramanlara ait silahların da geliştirilebildiği oyunda oyuncular zaman zaman kendilerini farklı mekanların içinde bulabiliyorlar.

The Walking Dead No Man’s Land’ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Yeni Başlayan Kullanıcılara Tavsiyeler

Taktiksel bir şekilde ilerlemenin büyük önem taşıdığı oyunda oyuncuların öncelikle çevresini kollamaları gerekiyor. Fakat küçük bir ekran üzerinden bunu yapmak çok da kolay değil. Bu sebeple dileyen oyuncular oyunu Bluestacks ile bilgisayara bağlayabiliyorlar. Bu sayede çevrelerini daha iyi kontrol etme imkânı bulan oyuncular görevleri daha iyi tamamlayarak daha hızlı ilerlemelerini sağlayabiliyorlar. The Walking Dead No Man’s Land’a yeni başlayan oyuncular için ilk ve en önemli adım takımını akıllıca ve taktiksel olarak seçmeleridir. Kendisini kollayacak ve taktiksel olarak ilerleyecek takım arkadaşları ile mücadelesini sürdüren yeni oyuncuların ilerlemeleri daha kolay olacaktır.

The Walking Dead No Man’s Land ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunda kahramanların kendilerine özel sahip oldukları yetenekler:

Silahlar, ekipmanlar ve istatiksel özellikler ön plana çıkıyor. Oyuncuların uyguladığı doğru taktikler başarılı bir şekilde ilerleyebilmelerine olanak sağlıyor. Burada hayatta kalmayı kolaylaştıracak taktikler üretmek çok önemli. RPG tarzında geliştirilen oyun, kullanıcıların kendilerini gerçek bir zombi avında hissetmelerini sağlıyor.

The Walking Dead No Man’s Land ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyundaki her bir karakterin kendine has özelliklerini kullanmayı öğren

Karakterlerin kendilerine has özelliklerini öğrenen oyun severler, Michonne’la birlikte zombilerle dövüşebilir, Rick’le birlikte meydanda durmaksızın mücadele edebilir ya da Darly ve Abraham ile birlikte olarak onların silahlarından faydalanabilir. Oyundaki karakterleri geliştiren oyuncular karakterlere yeni skill’ler ekleyebilir ve hayatta kalma mücadelesini daha güçlü olarak verebilir. Bunun yanı sıra farklı lokasyonlarda ve değişik türlerle mücadele edebilen oyuncular ekipmanlarını muhafaza ederek daha da güçlenme fırsatı bulabilirler. Oyuncular diğer oyuncularla savaşarak yeni ödüller kazanabilirler. Ayrıca yeni oyuncular bazı ipuçlarına dikkat ederek hayatta kalma mücadelelerini sürdürebilirler;

Saldırı Sıralaması: Oyunda mücadeleler sıralı bir sistemle gerçekleşiyor. Her takımın sırayı diğer gruba geçmeden tüm karakterlerini taşıma fırsatı bulunuyor.
Karakter Özellikleri: Her karakterin kendine has güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. Uygulanan taktiğe göre karakter seçimi oyunculara bırakılıyor.
Bina Öncelikleri: Gıda-Ticaret malzemeleri, konsey ve eğitim sahası gibi binaların öncelikli olarak yapılması oyunda tutunabilme olasılığını arttırıyor.

The Walking Dead No Man’s Land ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

The Walking Dead No Man’s Land ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya  The Walking Dead No Man’s Land ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli