Yeni Başlayanlar İçin: Eternal Sword M Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Eternal Sword M Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: State of Survival Rehberi

1908 okunma — 18 Mayıs 2020 14:09
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

State-of-Survival

State of Survival Rehberi

Oyun zombi istilası üzerine kurulmuş bir hayatta kalma oyunudur. Yerle bir olmuş bir şehirde hayatta kalan grup ile salgınla mücadele etmek oyunun temel mantığıdır. Grupla birlikte yok olmuş bu şehirde salgına yakalanmamak için mücadele ediliyor. Ücretsiz olan State of Survival oyunu mobil cihazlarda oynanabilmektedir. Kings Group Holdings tarafından oyuna güncellemeler getirilerek son haline gelmiştir. Oyun oyunu bilenler ve oynayanlar için yüksek puanlama ile önerilmektedir. Playstore’de 5 milyondan fazla kişi tarafından indirilen bu oyun 4.6 puanla yüksek bir beğenilmeye sahip. Yine bir diğer mobil mağaza olan AppStore’de ise oyun birçok kişi tarafından beğenilerek RPG diye adlandırılan oyun kategori sıralamasında ilk 5 başarılı oyun arasına girmeyi başarmıştır.

Oyun Playstore’da Türkçe dil desteği olarak sunulması Türkiye’de bulunan oyun severleri memnun etmiştir.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden State of Survival ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

State of Survival’da Oyun Heyecanı

Oyunun güzel bir hikaye barındırması oyunun daha çok heyecanlı olmasını sağlamış. Daha oyuna girmeden heyecan serüveni başlayan oyunda çatışmalar sürekli olarak artmaktadır. Daha oyuna girer girmez kendinizi bir çatışmanın içinde bulabilirsiniz. State of Survival oyununa ilk olarak zombilerin arsında sıkılmış olarak başlıyorsunuz. Bu zor çatışmada zombiler tarafından tutsak edilen iki kişiyi de kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bunu gören o iki kişi bizim iyi insan olduğumuz kanaatine varıyor ve bizi kendi kamplarına çağırarak zombiler ile birlikte savaşmayı teklif ediyor. Bu şekilde oyundaki macera başlamış oluyor.

State of Survival ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Kampa gelindiğinde ise bu zor mücadeleyi nasıl kolay hale getirebileceğimiz konusunda konuşuyoruz. Daha önceden kampın liderinin fevri hareketlerinden dolayı kampımızda ufak kayıplar verdiğimizi öğreniyoruz. Hikayenin böyle gitmesinin sebebi kampın liderliğinin bizim almamızı istemesidir. State of Survival oyunu zombi istilası üzerine kurulmuş bir oyun olduğu için kampın liderliğini devraldığımız zaman birçok görev bizi bekliyor. Salgınla ilgili bilgi toplamak, bölgeleri zombi istilasından kurtarmak başlıca görevlerinden birisi olacaktır. Oyun bizi hem lider yaparak kampı yönetmemizi hem de savaş gücümüzü kullanmamızı istemektedir. Hikaye bu şekilde devam ederek aksiyon yaşanmaktadır.

State of Survival ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunda Kampınızı ve Kendinizi Geliştirin

Oyuna ilk olarak hikayede de anlatıldığı üzere kampın yönetimini devralmak ile başlıyoruz. Böylelikle kamptaki bina inşaatını ve yükselmesini biz yönetmiş oluyoruz. Her oyunda olduğu gibi insanın hayatta kalması için çeşitli kaynaklara ihtiyaç var. Bu oyunda da aynı şekilde hayatta kalabilmek için kaynaklara ihtiyaç duyulmaktadır. State of Survival oyununda ise insanın hayatta kalması için yemek ve oduna ihtiyaç var. Bu nedenle oyunun devam edebilmesi için bu kaynakları bol tutmamız gerekiyor. Üretilen kaynak kampın gelişmesi için oldukça önemlidir. Bu nedenle sürekli olarak yemek ve odun üretimi olmalıdır. Kaynakların az olması oyunun ilerleyişini yavaşlatacaktır.

Oyunun daha heyecanlı hale gelmesi için çeşitli binalar inşa edilmesi gerekmektedir. Savaşmak için kullanacağınız askeri birlik binası, hastaneler, zombi saldırısını önceden öğrenebileceğimiz istihbarat binaları yapmamız gerekiyor. Ayrıca daha aksiyonlu savaş için gözetleme kuleleri oluşturmamız ve geliştirmemiz gerekmektedir. Sığınamızın duvarlarını inşa ederek geliştirmek de bir diğer görev bu oyunda. State of Survival stratejik bir oyun olduğu için yapılan bina inşaatlarını ve yükseltmelerini bir sonraki hedeflerimizi düşünerek hareket etmek gerekiyor. Çünkü kaynak bulmak zombi istilasında oldukça güçtür. Oyunda daha rahat hareket edebilmek için isterseniz kendi birliğinizi kurabilir, isterseniz ise bir birliğe girerek diğer insanlarla da iletişime geçebilirsiniz. İttifaktaki oyun sever sayısı ne kadar çok olursa o kadar iyi olacaktır.

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya State of Survival ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli