Yeni Başlayanlar İçin: Art of Conquest

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Art of Conquest

Yeni Başlayanlar İçin: Star Trek Fleet Command

834 okunma — 20 Aralık 2019 20:50
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

default

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Star Trek Fleet Command ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Star Trek Fleet Command ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Star Trek Fleet Command Oyun İncelemesi

Uzay temalı bir strateji oyunu olan Star Trek Fleet Command oyunculara ‘’Starbase’’ adı verilen şehirler kurma, gemileri ve içerisindeki personelleri geliştirme ve seviye atlama imkanı sunan mobil bir oyundur. IOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ücretsiz olarak indirilebilen bu oyun Star Trek hayranları için özel olarak geliştirilmiştir.

Star Trek Fleet Command ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Yeni Başlayanlar İçin Star Trek Fleet Command Oyuna Giriş

Oyuna yeni giriş yapan oyuncuları başlangıç seviyesinde gemiler veriliyor ve oyuncular bir çeşit eğitimden geçiyor. Bahsedilen eğitim sürecinde oyunculara eşlik eden Scotty isimli karakter oyuncuların oyunu anlayabilmeleri konusunda büyük bir rol oynuyor. Oyuncuların üslerini nasıl geliştirebileceği ve düşmanla nasıl savaşacakları konusunda detaylı bilgiler veren Scotty karakteri özellikle oyuna yeni başlayan oyuncuların işini oldukça kolaylaştırıyor. Oyuncular Starbase adında üslere sahip oluyor ve burada yer alan binaları belirli seviyelere kadar yükseltebiliyorlar. Seviyelerini yükselten oyuncular yeni bir gemiye geçme şansı da yakalıyor. Fakat yeni bir gemi elde edebilmek için oyuncuların burada belli bir süre emek harcamaları gerekiyor.

Star Trek Fleet Command ’ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Eğitim aşamasında bahsedilen 3 taraf bulunuyor. Bu taraflar içerisinde Federasyon, Klingon ve Romulan adı verilen taraflar yer alıyor. Eğitim süresince oyunculara eşlik eden Scotty karakteri Federasyon’dan olduğunu belirtiyor. Bunun yanı sıra Federasyon’un iyiliği temsil ettiği ve oyuncuların da burada yer alması konusunda onları uyarıyor. Scotty’nin eşlik ettiği eğitim süreci özellikle yeni başlayan oyuncular için önemli bir rehber niteliğinde. Şimdilik Türkçe dil desteği bulunmayan oyunda, Scotty isimli karakterin, oyunculara adım adım oyunu anlatması oyunun önemli artılarından biri olarak gösteriliyor.

Yeni başlayan oyuncuların dikkat etmesi gereken oyunun en önemli unsurlarından birisi uzay gemisi. Uzay gemilerini geliştirmek isteyen oyuncuların gemiyi parça parça geliştirmesi gerekiyor. Örnek vermek gerekirse gemi silahları ya da kalkanlarının özelliklerini güçlendirmek oyuncuların ilerlemesinde önemli bir avantaj sağlıyor. Ve bir sonraki yeni gemiyi açmak için de gerekli seviyeye ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Star Trek Fleet Command ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Seviyelerini Arttır ve Oyunda Kal

Oyuncuların temel amaçlarından birisi oyunda kalmak. Bunun için de gelişerek seviye atlamaları gerekiyor. Seviye atlamak için de yapmaları gereken temel görev Nausicaan adlı yağmacılarla savaşmak. Bu yağmacılarla savaşan oyuncular seviye atlayabilir ve oyun içerisinde gelişmek için ana malzeme olan Parsteel’i elde edebilir. Oyuncuların zorlu geçen mücadelelerden sonra da uzay gemilerini onarmaları gerekiyor. İnce detaylarla hazırlanan oyunun en gerçekçi yönlerinden birisini de bu oluşturuyor.

Star Trek Fleet Command oyununda Scotty karakterinin eşlik ettiği rehber bölümünde oyunculara otomatik bir ittifak seçme sayfası açılıyor. Oyunu tek başına oynamak isteyen oyuncuların yanı sıra bir ittifakta bulunmak isteyen oyuncular da olabiliyor. Fakat oyunu tek başına oynamak yerine birlik olarak dostlarınızdan yardım istemek oyunculara verilen önemli avantajlardan birisi olarak görünüyor. Oyunun başındaki ittifak seçme sayfasından oyuncular dostlarından yardım isteyebiliyor ve onlara yardım edebiliyorlar.

Star Trek Fleet Command ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Star Trek Fleet Command ‘a Genel Bakış

Oyunun en beğenilen özellikleri arasında kesinlikle ses efektleri geliyor. Uzay temalı bir strateji oyununda gerekli ses efektlerinin tümü bu oyunda yansıtılıyor. Diğer mobil oyunlara göre pek çok farklılığa sahip olan Star Trek Fleet Command’ın grafikleri de dikkat çeken detaylardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. İlk bakışta anlaşılması biraz zor gelse de rehber bölümünde oyunculara eşlik eden Scotty oyunun anlaşılması için elinden geleni yapıyor. Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren mobil oyun kategorisinde kendine önemli bir yer edinen oyun aynı zamanda bilgisayar üzerinden de sorunsuz olarak oynanabiliyor.

Star Trek Fleet Command ’ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Star Trek Fleet Command ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Star Trek Fleet Command ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli