Yeni Başlayanlar İçin Bus Simulator: Ultimate Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin Bus Simulator: Ultimate Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac

973 okunma — 04 Şubat 2020 23:29
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Logo com.tencent.tmgp .sskeus1

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac daha yakın bir zamanda çıkan mobil RPG oyunudur. Ülkemizde pek çok kişi tarafından bilinmese bile RPG severler tarafından kesinlikle denenmesi gereken bir oyundur diyebiliriz. Mobil yerine bilgisayarda oynamak isterseniz de BlueStacks programı ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle oyuna direkt olarak giriş yapıp oynamaya başlamadan önce bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bu hususlara dikkat ettiğiniz sürece hem oyunu öğrenmiş olacaksınız hem de oyunu diğer oyunculardan daha etkili bir biçimde oynayacaksınız. Bu noktada Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac oyunu için şu şekilde alt başlıklar halinde birkaç teknik sıraladık.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘un Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 1

Oyunu PC üzerinden emulator ile oynayacaksanız BlueStacks sizler için en ideal program olacaktır. BlueStacks’in içerisinde bulunan Play Store bölümünden kendi hesabınızla oyunu indirebilirsiniz. Emulator’den performanslı şekilde faydalanmanız için 2 GB ve üzeri RAM’e ihtiyacınız vardır.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Her Gün Tamamlanması Gereken Yan Görevler

Özellikle söylemeliyiz ki oyunu hikaye modunda oynamak önceliğiniz olması gerekir. Hikaye modunda oynarken oyun size kısa bir şekilde oyunun mantığını kavratacaktır. Bunun yanında ekranınızın sağ üst köşesinde günlük olarak yan görevler gözükecektir. Bu yan görevleri hiçbir şekilde kaçırmayarak tamamlayın. Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac oyunundaki yan görevler oyunda çok ihtiyacınız olan cömert pırlanta ödülleri verecektir. Bazı yan görevleri yapmanız için iki oyuncu olmanız gerekebilir. Bu noktada oyun içi arkadaş edinmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Elmaslarla Dayanıklılık Doldurma

Oyun içerisinde yapılan görev ve diğer aktivitelerle birlikte birçok elmasa sahip olacaksınız. Bu elmasları ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan kalp barını doldurmak için kullanabilirsiniz. Kalp barının hemen yanında bulunan “+” simgesine tıklayarak 30 elmas karşılığında 60 bar doldurabilirsiniz. Böylelikle oyun içerisinde daha uzun süreler kalabilirsiniz. Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac oyunu içerisinde her bar dolduruluşunda bu değerler artış göstermektedir. İlk dolumu yaptıktan sonra ise gerek duyuyorsanız ikinci ve üçüncü şekilde elmas karşılığında bar doldurabilirsiniz.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Oyun İçinde Elmas Kullanımı

BlueStacks ile birlikte oynanan oyunda bir sürü görev ve yapılacak zindan aktiviteleri gibi elmas kazanabileceğiniz olanak mevcuttur. Parti olarak ya da solo olarak elde edeceğiniz başarılar sonucunda elmas kazanacaksınız. Bu elmasları ise daha doğru kullanmak ve diğer oyunculardan daha iyi olmak için indirim günlerini kovalayın. Çeşitli indirim günlerinde alacağınız Gem paketleri size daha uyguna gelecektir. Bir diğer tavsiyemiz ise altını çok mecbur kalmadıkça harcamayın. Zaten oyun içerisinde genellikle elması aktif bir biçimde kullanacaksınız.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Cosmoslar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac oyunu içerisinde 4 çeşit Cosmos türü bulunmaktadır. Bu Cosmoslar Lunar, Solar, Star ve Legendary şeklinde birbirlerinden ayrılmaktadırlar. Bu Cosmoslar savunma, saldırı gibi daha birçok özellik bakımından birbirlerinden farklıdırlar. Örnek verecek olursak Lunar Cosmoslar daha çok savunma ve HP özellikleri konusunda daha etkilidirler. Herhangi bir savaşta Azizlerinize savunma konusunda iyi bir fayda sağlayacaklardır. Onları daha çok savunması kötü olan karakterleriniz için tercih edebilirsiniz. Oyun içerisinde sadece SS Cosmoslar için uğraşmamanızı öneriyoruz. Yani nadir olanların peşinde gitmek yerine S olan Cosmoslardan da fayda sağlayabileceğinizi unutmayın.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Re-Roll Yapmak

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac aslında oldukça adil şartlara sahip ve bütün karakterleri ücretsiz olan bir oyundur. Ancak bazı karakterler vardır ki diğer oyuncuları çok kolay bir şekilde geçebilecek özelliklere ve güce sahiptir. Bu karakterlere erişmek için ise Re-Roll sayesinde mümkün olmaktadır. Böylelikle oyun içerisinde çok daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Re-Roll yapmak için ise BlueStacks uygulamasından faydalanmak gerekmektedir. Birkaç e-postası oluşturduktan sonra ise kolay ve hızlı bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemlerin detaylıca nasıl yapıldığına ufak bir araştırma ile ulaşabilirsiniz.

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli