Rise Of Kingdoms (Civilizations) Medeniyet Seçimi

Sıradaki içerik:

Rise Of Kingdoms (Civilizations) Medeniyet Seçimi

Yeni Başlayanlar İçin; RAID: Shadow Legends

5550 okunma — 26 Ağustos 2019 20:13
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

cta head

RAID: Shadow Legends ‘e güçlü bir başlangıç yapmak istiyorsanız şu anda tam yerindesiniz. İlk önce kendinizi sonu olmayan sürükleyici bir maceraya hazırlamanız gerekiyor. Kendinizi hazır hissediyorsanız, hadi başlayalım. İlk önce oyunun temel mantığından bahsedelim: Teleria ‘yı kurtarmak için şampiyonlardan oluşan bir takım toplamanız gerekiyor, tabi bu takımı toplamak o kadarda kolay olmayacak, kısaca efsanevi bir yolculuk sizi bekliyor.

RAID: Shadow Legends ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Başlangıç Şampiyonu Seçimi

RAID: Shadow Legends ‘in başında toplam dört tane başlangıç şampiyonu karşımıza çıkacak: Elhain(Okçu), Kael(Büyücü), Galek(Tank), Athel(Destek) bu dört şampiyondan bir tanesini seçmemiz gerekecek, tabi seçim size ait ama bana soracak olursanız size Kael(Büyücü) ‘i öneririm.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Affinity Sistemini Tanıyalım

RAID: Shadow Legends ‘te toplamda dört çeşit Affinity bulunuyor. Tabi güçlü bir takım kurup düşmanlarınız karşısında başarılı olmanız için Affinity Sistemini bilmeniz gerekiyor.

İpucu: Üç Affinity birbirleri arasında dengede iken dördüncü Affinity ‘nin diğerlerine karşı özel bir avantajı veya dezavantajı bulunmuyor(Nötr gibi bir şey).

Büyü (Mavi): Ruh ‘a karşı güçlü, Kuvvet ‘e karşı zayıf,

Ruh (Yeşil): Kuvvet ‘e karşı güçlü, Büyü ‘ye karşı zayıf,

Kuvvet (Kırmızı): Büyü ‘ye karşı güçlü, Ruh ‘a karşı zayıf,

Faydasız (Mor): Karşıtlık yok, zayıflık yok.

RSL NeedtoFarmBeSmartaboutIt S4

Takımınıza Eklediğiniz Yeni Şampiyonları Denemek İçin Otomatik Savaşı Kapatın

RAID: Shadow Legends oyununda ilerledikçe işler daha teknik, karmaşık ve zor hale geldiğinde takımınızda ki şampiyonları otomatik olarak değil de sizin yönetmeniz daha önemli, yeni şampiyonlarınızın takımınızı nasıl etkileyeceğini ve yeteneklerini öğrenmek için manuel modda savaşmanız,
ileride gerçekten çok işinize yarayacaktır.

İlerleme Görevlerini Elinizden Geldiği Kadar Tamamlayın

Eğer ki oyunun başındaki öğreticinin kısa ve yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, İlerleme Görevlerini yapmanızı kesinlikle öneririm, zaten bu İlerleme Görevleri, RAID oyuncularının oyunda ki daha teknik savaşlara alışmaları için tasarlandı. Ve bu görevlerin sonunda ödüllerde bulunuyor.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Elementel Avantaja Dikkat Edin

Bu anlatacağım, gerçekten işinize çok ama çok yarayacaktır. Sizin takımınız düşman takımından zayıf ise aradaki elementel farkı avantaj olarak kullanın, yani çoğunlukla ateş elementi bulunan bir zindana su elementi yoğunluklu bir takımla girmeniz size gerçekten büyük bir fark sağlayacaktır.

Bir Klan ‘a Katılmayı İhmal Etmeyin

RAID: Shadow Legends ‘te bir Klan ‘a katılmanın sizlere sağlayacağı avantaj gerçekten göze çarpacak şekilde. Elinizden geldiği kadar güçlü oyuncuların bulunduğu bir Klan ‘a katılmaya çaba gösterin.

Şampiyonunuzun Türüne Göre Teçhizatlarla Donatın

RAID: Shadow Legends ‘teki Şampiyonların türüne göre ekipmanlar ile donatmak düşmanlarınıza göre büyük bir avantaj sağlayacaktır. Mesela Tank türündeki Şampiyonlara HP (can) arttırıcı ekipmanlarla donatmak veya savunma değilde saldırısı yüksek olan Şampiyonları ise hasarı arttıran ekipmanlarla donatmak, düşmanınıza karşı bir sıfır önde başlamaya eş değer.

RAID: Shadow Legends ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Ekipmanlarınızı Yükseltmeyi Unutmayın

RAID: Shadow Legends ‘te toplayabildiğiniz bütün ekipmanları en fazla +16 seviyesine kadar yükseltebilirsiniz. Oyunun başlarında +12 seviyesine kadar basmanız yeterli bu arada ekipmanları yükseltirken seviyesi arttıkça yükseltme bedeli de artacaktır. Bunun dışında ileride fazla işinize yaramayacak ekipmanları çok fazla yükseltmemenizi öneririz

Bonus Görevleri Es Geçmeyin!

Bonus Görevler, RAID: Shadow Legends ‘te daha hızlı bir şekilde gelişmeniz için gerekli. Bonus Görevleri yaparak oyunda gerekli olan eşyalar, XP ‘ler (tecrübe puanı), Gemler (değerli taş), ve gümüş kazanabilirsiniz.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Günde Bir Defa Giriş Yapmayı Unutmayın

Görevler dışında en basit yoldan ganimet toplamanın yolu, her gün bir defa girip Günlük Giriş Ödülünü almaktır.

Aura ‘nızı Unutmayın

Belli başlı Şampiyonlar, takımdaki her bir Şampiyon için belirli bir beceriyi arttıracak olan ”Aura” adı verilen Pasif bir beceriye sahiptir. Sadece takımın Lider ‘i olan Şampiyon, Aura larını takımdaki diğer Şampiyonlara yansıtabilmektedirler. Takımınızın liderinin Aura ‘sı olduğundan emin olun.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya RAID: Shadow Legends ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli