Yeni Başlayanlar İçin: Candy Crush Saga Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Candy Crush Saga Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Online Soccer Manager Rehberi

3107 okunma — 31 Mart 2020 12:46
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

online-soccer-manager

Online Soccer Manager, Gamebasics BV tarafından çıkarılan, simülasyon altyapısıyla sezon usulü optimize edilmiş, ücretsiz, online mobil menajerlik oyunudur. Oyun tarihçesine bakacak olursak, ilk olarak OFM yani Online Futbol Menajer olarak bilinen oyun, sonrasında tüm ülkelerde OSM olacak şekilde adı değiştirilmiştir. Eğer siz de Online Soccer Manager ’ya yeni başlayanlardansanız başlangıç seviyesi için işinize yarayacak bazı faydalı ipuçları ve taktikleri yazımızda bulabilirsiniz.

Online Soccer Manager ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Online Soccer Manager (OSM) Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Online Soccer Manager ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Online Soccer Manager ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Online Soccer Manager Başlangıç Rehberi

Oyunda dünya futbol ligleri, uluslararası turnuvalarda ülke takımları ve özel lig dahilinde istediğiniz takımın menajeri olabilirsiniz. Bu oyunda amaç istediğiniz futbol takımının başına geçmek ve onu istediğiniz gibi yönetmektir. Seçtiğiniz takıma ait olan ligin diğer takımlarını da sizler gibi başka oyuncular yönetmektedir. Oyun taktiği iyi olan kazansın diyor ve sizlere rekabet ortamı oluşturuyor. Oyunda kadro, takım dizilişi, stadyum, antrenman, transferler ve sponsorluklar gibi konularla ilgilenebilir ve hatta maç sırasında cezalı olan oyuncularınız ile özel olarak ilgilenen kulüp avukatlarınız var olan cezalar konusunda adli yollara başvurabiliyor, sakatlanan oyuncularınızın sağlık durumlarına bakan doktorlarınız da mevcuttur.

Online Soccer Manager ’ı BlueStacks ile Oyna!

Birikimlerinizi Kumbarada Muhafaza Edin

Oyunda antrenman, transfer ve kaşif gibi bazı özellikleri kullanmak istiyorsanız para ve oyun içi coinlerinizin olması gerekir. Oyun içi gelirinizi katlamak için kazancınızı kumbarada tutarsanız geliriniz artarak birikir.

Online Soccer Manager ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Lig Başlamadan Sponsorluk Anlaşması Yapmayın

Sık yapılan hatalardan biri takım yönetmeye başlandığında sponsor edinmektir. Ancak ligin ilk haftasında alınacak başarılı bir sonuçla sponsor geliri bonusla yapılır ve sponsorluk anlaşması boyunca bu bonusları alırsınız. Eğer kadronuza güvenmiyorsanız ya da ilk hafta rakibiniz sizden güçlüyse bu seçeneği göz ardı edebilirsiniz.

Online Soccer Manager ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Kendinizi Geliştirin

Oyunda oyuncu ve stadyum geliştirme özelliği bulunmaktadır. Oyuncunuz geliştikçe gücü artacak ve satmak isterseniz daha güçlü bir şekilde satabilirsiniz. Sahayı geliştirirseniz evinizde oynayacağınız maçlarda rakip takıma karşı üstünlük sağlarsınız. Stadyum kapasitesi geliştirildiğinde satacağınız bilet sayısında artış olacağı için maç başı alacağınız ücrette artış gerçekleşecektir. Antrenman tesisleri genişletildiğinde takımınızın gelişimi %50 ye kadar artış gerçekleşecektir.

Başlıca Yapacaklarınız

Mevcut kadronuza uygun bir oyun felsefesi edinin. Eğer takımınızın performansı istikrarlı değilse, birkaç hafta sonunda da gelişme yoksa bazı detayları gözden geçirip revize etmenizde fayda var. Her taktik her zaman, her takımda ve her oyuncuda başarılı olamayabilir. Diziliş tercihiniz , oyuncuların mevcut durumlarını , ligdeki maç takviminize göz atmayı unutmayın.Her kombinasyonu mevcut şartlara entegre etmeyi ve bu kapsamda istikrar yakalamaya çalışın. Hakeme mutlaka dikkat edin sertliği her gün ayarlamayı unutmayın. Kaptanı en yaşlı, penaltıyı en yüksek hücuma sahip hücum oyuncusu, serbest vuruşu ise en yüksek hücuma sahip orta saha olmasına dikkat edin. Korneri hücum gücü yüksek defans oyuncusu (sağ ya da sol bek) seçmeye özen gösterin.Her mevkiyi kendi yerinde oynatın.Golcüler sadece hücum, orta saha kendi mevkisinde, defans geride kalacak şekilde olabilir. İş averaja kalacaksa ya da çok güçlü bir takıma sahipseniz bekler ileri, orta saha hücumu destekle olabilir.Baskı,stil ise 59-70 arası , tempo 59-80 arası seçilebilir.Mevcut kadroya göre bu oran artırılıp azaltılabilir.

Online Soccer Manager ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Online Soccer Manager ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli