Yeni Başlayanlar İçin: Avakin Life Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Avakin Life Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: MARVEL Contest of Champions Rehberi

1100 okunma — 31 Mart 2020 12:48
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

marvel contest of champions

Birçok Marvel karakterinin bulunduğu ve dövüş odaklı bir oyun olan MARVEL Contest of Champions 2014 yılında Android ve İOS platformlarında oynanmak üzere yayınlandı. Oyun özellikle Marvel severler tarafından ilgi görmesiyle son derece yüksek indirme sayısına ulaştı. Farklı karakter geliştirmeleri ve daha birçok özellikler ile oynanabilirliği oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

MARVEL Contest of Champions oyunu sıradan bir dövüş oyunu olarak algılanmaması gerekir. Bunun nedeni ise oyundaki stratejik unsurlardır. Hangi şampiyonu geliştirdiğiniz ya da hangi şampiyonlara sahip olduğunuz oyunda çok önemlidir. Bu yüzden ücretsiz kristalleri kaçırmamak ilk önceliğiniz olmalıdır. Kristaller yeni şampiyon edinmek ve güçlendirmek için kullanıldığından dolayı son derece kıymetli olmaktadır. İttifak Kristali, Arena Kristali, Yıldızlı Kahraman Kristali ve Macera Kristali olarak 4’e ayrılan bu kristaller farklı alanlarda kullanılmaktadır. Ne için kullanacağınıza göre neye ihtiyacınız olduğunu bu şekilde belirleyebilirsiniz.

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden  MARVEL Contest of Champions ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

MARVEL Contest of Champions ’u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

MARVEL Contest of Champions: Oyun Bölümleri

Oyun içerisinde çeşitli sahneler bulunmaktadır. Bu sahnelerde dövüşler yapılarak aşama aşama bitirilmek üzere tasarlanmıştır. Sahnelerde ise dövüşlerin haricinde keşfedilmesi gereken bazı bölümler vardır. Eğer sahne %100 keşfedilmediyse tekrardan oynanılarak tamamen keşfedilebilmektedir. Bu sayede oynadığınız bir sahneyi tekrar oynayarak daha fazla ödüle sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz bu ödüllerle de şampiyonlarınızı güçlendirerek sonraki sahnelere hazırlık yapabilirsiniz. MARVEL Contest of Champions tamamen stratejik bir dövüş oyunu olduğu için tek solukta bitirilemeyecek bir oyundur. Her sahne öncekine göre daha zor olduğu için direkt olarak geçilemeyecektir. Bu noktada ise şampiyon güçlendirmeleri hiçbir şekilde aksatılmadan ya da ertelenmeden devam etmelidir.

MARVEL Contest of Champions ’u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

MARVEL Contest of Champions: Oyun İçi Destek Paketleri

Bazen dövüşler çok zor olabilir ve tek seferde geçilemeyebilir. Bu noktada ise eğer ki hızlı bir şekilde dövüşü geçmek istiyorsanız oyuncu desteklerini kullanabilirsiniz. Ancak belirtilmelidir ki bu destekler oyun içi gerçek parayla satın alınmaktadır. Ücretsiz şekilde sahip olunan bir özellik değildir. Yine de oyuna yeni başlayanlar için 7 günlük ücretsiz XP desteği de MARVEL Contest of Champions ile birlikte sunulmaktadır. Dileyenler bu imkândan faydalanabilmektedir.

Eğer ki oyuncu desteklerinden satın almak isteyenler varsa da bunu dövüşe başlamadan önce şampiyon seçimindeki sağ üst köşedeki yeşil butondan halledebilirler. Açılan sekmede oyuncu destekleri ve sadakat güçlendirmeleri gözükecektir. Buradan istenilen güçlendirme ve destekler satın alınabilmektedir. Daha sonrasında ise dövüş esnasında istenildiği zaman kullanılabilmektedir.

MARVEL Contest of Champions ’u BlueStacks ile Oyna!

MARVEL Contest of Champions: Günlük Ödüller

Oyunda günlük olarak ödüller dağıtılmaktadır. Bu ödüllere sahip olmak isterseniz hiç aksatmadan her gün oyuna giriş yapmalısınız. Gün gün olarak değişen bu ödüller bir zincir halinde devam etmektedir. Bu nedenle günleri aksatmamak oldukça önemli olmaktadır. Eğer 7 gün boyunca hiç aksatmadan oturum açarsanız ücretsiz Premium Kahraman Kristali’ne sahip olma şansınız olacaktır.

MARVEL Contest of Champions ’u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

MARVEL Contest of Champions: Şampiyon Elde Etme

MARVEL Contest of Champions oyununda şampiyon elde etmenin bazı yolları bulunmaktadır. Öncelikle şampiyon kazanmak için arenaları açmanız gerekecektir. Bu arenalar sizlere çeşitli kristaller sağlayacaktır. Bu kristallerle birlikte şampiyon kazanabilir ya da şampiyon güçlendirmesi yapabilirsiniz. Bundan hariç olarak ise ittifaklar da kristal kazanımları sağlamaktadır. Dolayısıyla oyuna ilk başladığınızda önceliğiniz ittifaka katılmak olmalıdır. Böylelikle bedavaya şampiyon elde edebileceksiniz.

Oyunda kahramanlar yıldızlı sistemle birbirlerinden ayrıldıkları için 3 yıldız ve üstü kahramanlara sahip olmak oldukça önemlidir. Bu noktada ise elinizde bulunan kaynakları düşük yıldızlı kahramanları geliştirmek için kullanmak yerine daha üst düzey kahramanlara saklamak daha mantıklıdır. MARVEL Contest of Champions oyununda ilk önceliğiniz 3 ve daha üst yıldızlı kahramanlara sahip olmak ve güçlendirmek olmalıdır. Daha sonrasında ise zamanla kahraman ağınız genişleyecek ve yenilmez bir kadronuz oluşacaktır.

MARVEL Contest of Champions ’u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

MARVEL Contest of Champions ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya MARVEL Contest of Champions ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli