Yeni başlayanlar için: King Of Avalon

Sıradaki içerik:

Yeni başlayanlar için: King Of Avalon

Yeni Başlayanlar İçin: Lords Mobile

1589 okunma — 03 Eylül 2019 09:06
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Adsız

Kısaca, Lords Mobile

Bugunkü rehberimizde sizlere milyonlarca kişinin oynadığı Lords Mobile oyunundan bahsedeceğiz. Sizde milyonlarca kişinin oynadığı bu oyunu arkadaşlarınızdan görmüş ve oynamaya heves etmiş iseniz, ancak oyunda nasıl hızlı bir şekilde güçleneceğinizi ve ilerleyeceğinizi bilmiyorsanız endişe etmeyin. Bu yazımız size rehber niteliğinde olacak. İlk önce Lords Mobile oyununun ne olduğundan bahsedelim. Daha sonra sizlere vereceğimiz küçük tüyolarla bu oyunda nasıl ilerlemeniz gerektiğini açıklayalım.

LM Main Screen

Lords Mobile ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!


Nasıl Bir Oyun Bu Lords Mobile?

Lords Mobile oyunu simülasyon ve rol yapma türlerinin bir araya geldiği bir savaş oyunudur. Online oynanan bu oyunun hikâyesi ise şöyle. İmparatorun ölmesinden sonra her yer işgal edilmiştir. İşgal edilen bu yerler bir imparatorluk kurmak için birbirleriyle savaşmaktadır. Oyunda bütün yeri işgal eden kişi imparator olacaktır. Bu yüzden oyuna başladığınızda size ilk önce bir kara parçası verilecek. Bu verilen kara parçasını kullanarak krallığınızı genişletecek ve önünüze çıkan kişilerle savaşmak zorunda kalacaksınız.

download lords mobile pc

Lords Mobile ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Yeni başlayanlar için: Lords Mobile Rehberi

Koruma Kalkanı

Lords mobile oyununun başlangıcında hesap ayarlarını bitirdikten sonra oyun size yeni başladığınız için ücretsiz olarak 3 günlük koruma kalkanı veriyor. Oyunun verdiği bu kalkan sizi 3 gün düşman saldırısından koruyor. Ancak oyunda çabuk seviye atlamak istiyorsanız yapmanız gereken şeyler var. Bu 3 günlük sürede olabildiğince hızlı şekilde ordunuzu ve krallığınızı güçlendirmelisiniz. Çünkü 3 günün sonunda koruma kalkanının süresi bitecek ve siz saldırıya açık hale geleceksiniz. Bu yüzden ilk başta ordunuzu güçlendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Lords Mobile ‘ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Yapılar

Lors Mobile oyununda 4 çeşit yapı bulunuyor. Bu yapıların isimleri kaynaklar, lonca, araştırma ve birliklerden oluşuyor. Bu noktada oyuna yeni başlayan kişiler kendine şu soruyu sormalı. Ben ne tür bir oyuncu olmak istiyorum? Bunun cevabını verdiğinde bu dört binadan kendinize uygun olanı seçip ondan başlamalısınız. Bu kişilerin oyunda vakit kaybetmeden ilerlemesini sağlayacaktır. Eğer benim kaynaklarım olsun diyorsanız kaynaklar binasından ya da ben ordu oluşturmak istiyorum diyorsanız birlikler binasından başlamanız sizin için en iyisi olacaktır. Çünkü oyun bir simülasyon oyunu ve oyunda kim olacağınıza karar vermek tamamen sizin elinizde.

Lords Mobile ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyundaki görevler

Lords mobile oyununda hızlı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız yapmanız gereken bir diğer durum da görevlerdir. Oyun sizlere günlük olarak bazı görevler verir. Siz bu görevleri yaparak her bir görevden puan ve ödül kazanırsınız. Kazandığınız puanları ve ödülleri kullanarak krallığınızı geliştirebilirsiniz. Görevleri asla es geçmeyin ve yapabildiğiniz kadar görev yapmaya çalışın.

Lords Mobile ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Klan sistemi

Oyunun en güzel taraflarından birisi de klan sisteminin oluşudur. Klan sistemi oyunlar için çok önemli bir sistemdir. Çünkü oyundaki klan siteminde oyuncuların birbirleriyle yardımlaşması ve beraberliği söz konusudur. Bu sistem sayesinde bir klana girerek sizde daha çabuk ve hızlı bir şekilde güçlenebilirsiniz. Ne demişler birlikten kuvvet doğar.
Zor durumda kaldığınızda klanınızdan yardım isteyerek sorunu kolayca çözebilirsiniz. Bu yüzden hızlı bir şekilde güçlenmek istiyorsanız mutlaka bir klana katılmalısınız.

Lords Mobile ‘ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Kahramanlar

Lords Mobile oyununda kahramanlar vardır. Kahramanların amacı bir savaşa gittiğinde orduya liderlik etmeleridir. Bu yüzden kahramanlarının seviyesini yüksek tutmalısın. Eğer oyuna ilk başlamış isen sana bir kahraman verilecek. Kahramanlar kalenin yükselmesine bağlı. Kaleni yükselttiğinde bazı seviyelerde oyun sana kahraman verir. Sen oyuna ilk başlamış isen, yapman gereken kahraman kazanmak ve asker toplamak olmalı. Kahraman kazanmayı da kaleni yükselterek kazanabilirsin. Bu yüzden oyuna başladığında ilk olarak kaleni yükseltmek için uğraşmalısın. Bir de her bir kahramanın kendine özgü bazı önemli güçleri vardır. Bu güçlerin ne olduğunu iyi öğren. Bu sana düşmanla savaşırken nasıl bir yol izlemen ile alakalı bilgi verecektir.

Lords Mobile ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Lords Mobile ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli