Nasıl Bir Oyun Bu: AFK Arena?

Sıradaki içerik:

Nasıl Bir Oyun Bu: AFK Arena?

Yeni başlayanlar için: King Of Avalon

1657 okunma — 01 Eylül 2019 06:23
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

813rAZSU4BL

Sizde King Of Avalon oyununa yeni başlamış ya da başlamak istiyorsanız, ancak krallığınızı hızlı bir şekilde nasıl yükseltmeniz gerektiğini bilmiyorsanız tam yerine geldiniz. Yazımızı okuyarak krallığınızı hızlı ve güçlü bir şekilde yürütebilirsiniz. Her şeyden önce King of Avalon oyunu ile alakalı rehberi sizlere anlatmadan önce oyunun amacını bir tanıyalım.

King Of Avalon ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Nasıl Bir Oyun Bu: King Of Avalon

aok 1

King Of Avalon oyunu taht kavgalarının ve ejderha savaşlarının olduğu bir strateji ve savaş oyunudur. Grafikleri ve kaliteli olan karakterleri ile mükemmel bir oyun olan King Of Avalon oyununun konusuna gelecek olursak harika bir konusunun olduğunu söyleyebiliriz. Kral Arthur’un ölümünden sonra başa geçecek kişinin kim olduğunu belirlemek için krallıkların birbirleri ile savaşmasını konu alan oyunda bütün krallığı yenerek kazanacak olan kişinin Ekskalibur kılıcının gücü ile tüm dünyaya hükmedeceği anlatılıyor.

King Of Avalon ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Etkinlikleri yapmaya çalışın

aok 3

King Of Avalon oyununda genellikle etkinlikler düzenlenir. Bu etkinliklerin birçoğu yüksek seviyeli oyuncalar içindir. Ancak düşük seviyeli oyuncular için de bazı etkinlikler oyunda mevcut. Siz bu etkinlikleri yaparak oyunda altın ve para kazanırsınız. Bu kazandığınız altın ve parayla da krallığınızı kısa sürede güçlendirebilirsiniz. Bu yüzden krallığınızı güçlendirmek istiyorsanız, bu etkinlikleri atlamadan ve süresi dolmadan öncen yapmalısınız.

King Of Avalon ‘u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Ejderhanızın kullanmayı unutmayın

aok 2

King Of Avalon oyununda savaşlarda ejderhalar kullanılıyor. Bu yüzden saldırı yapacağınız zaman ejderhanızı orduya eklemeyi unutmayınız. Ejderhayı orduya eklediğiniz de savaşı kazanma ihtimaliniz yükselir. Bu durum da krallığınızın daha hızlı güçlenmesini sağlayacaktır. Ancak ejderhanız krallığınız için çok önemli bir buff sağlıyor ise ve krallığınızda kalması gerekiyorsa ne yapacaksınız? Bu sorunu kolay bir yöntemle çözebilirsiniz. Şöyle yapmalısınız. King of Avalon oyununda ejderha gölgesi olarak adlandırılan bir durum bulunuyor. Gerçek ejderhanız ile aynı özelliklere sahip olan ejderha gölgesi, ejderhanızın aynı anda iki farklı yerde bulunmasını sağlıyor. Bu özelliği kullanırsanız, gerçek ejderhanızı kralığınızda bırakır ve ejderha gölgesini de yanınızda savaşa götürebilirsiniz. Bu durumda hem krallığınızı korumuş olursunuz hem de savaşı kazanıp altın kazanırsınız. Ancak bu özelliği kullanmak için biraz para ödemeniz gerekiyor.

King Of Avalon ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Günlük görevlerinizi tamamlamayı asla unutmayın

aok 4

King Of Avalon oyunu kullanıcılarına günlük tamamlayabilecekleri kolay görevler verir. Sizler bu günlük görevleri yaparak etkinlik puanları kazanırsınız. Kazandığınız etkinlik puanlarına göre sizlere yağma sandıkları verilir. Bu sandıklardan birçok eşya ve altın kazanabilirsiniz. Bu altın ve eşyaları krallığınızın güçlenmesi için kullanabilirsiniz.

King Of Avalon ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Kalenizi güçlendirmeyi en sona bırakın

aok 5

King Of Avalon oyununda bütün binalarınızı yükseltebilirsiniz. Ancak kalenizi en sona bırakın. Çünkü kalelerinizin yükseltilmesi çok fazla kaynağın kullanılması demek ve oyunu oynayan kullanıcılar yüksek seviye kaleye sahip olan krallıklara saldırıyorlar. Siz kalenizi duvarlarınızı yükseltmeden önce yükseltirseniz krallığınıza saldırdıklarında duvar seviyeniz düşük olduğu için kolay yıkılacak ve krallığınız para ve altın kaybedecektir. Bu yüzden bütün binalarınızı yükselttikten sonra en son kalenizi yükseltebilirsiniz.

King Of Avalon ‘u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Ordunuzu kontrol edin

aok 6

King Of Avalon oyununda ordunuzun kaç askere sahip olduğunu öğrenmek oyuna yeni başlayanlar için zordur. Çünkü bu oyunda sizin ordunuzu kontrol edebileceğiniz bir bina var. Ancak bu binanın oyunun içerisinde sizin görebileceğiniz ana ekranda bir menü bulunmuyor. Bir menünün olmaması sizin de bu binayı bulmanızı zorlaştırıyor. Bu da oyuna yeni başlayanların krallıklarını hızlı bir şekilde ilerletmesine mani oluyor. Bu binanın adı Tören Meydanı olarak geçiyor. Bu meydanı sık sık kontrol ederek askeri gücünüz hakkında bilgi sahibi olabilir ve askeri gücünüzün eksikliklerini görerek bu eksikleri hızlı bir şekilde giderebilirsiniz.

King Of Avalon ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya King Of Avalon ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli