Yeni Başlayanlar İçin: Star Trek Fleet Command

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Star Trek Fleet Command

Yeni Başlayanlar İçin: Idle Heroes

1295 okunma — 20 Aralık 2019 20:51
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

idle


Idle Heroes oyununa yeni başlıyorsanız, sizlere oyun içerisinde sunulan seçenek fazlalığından dolayı biraz zorluk çekebilirsiniz. Yeni başlayanların sizlere çok faydası dokunacak olan özelliklerden bile haberiniz olmayabilir. Oyun içerisinde tüm özellikleri bilmeniz sizler için oyuna daha iyi ve bilgili bir şekilde başlamanıza yardımcı olabilir.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Idle Heroes ’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra 3,95 gigabyet’lık ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Idle Heroes ’i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

5 Yıldızlı Kahramanınızı Hemen Alın


Oyun içerisinde 5 yıldızlı kahramanları görebilmeniz için epey bir zaman geçmesi ve uğraş vermeniz gerekiyor. Oyunda 30. Seviyeden önce 5 yıldızlı kahramanları bulmayı kesinlikle aklınızdan dahi geçirmeyin. Oyuna yeni başlayan bir oyuncu için 5 yıldızlı bir kahramanı olması yapacağı savaşları daha kolay kazanmasına olanak sağlayacaktır. Yıldızlı bir kahramana sahip olabilmeniz için yapmanız gereken şeyler aslında düşünüldüğünden çok kolay. Yapmanız gereken şeyler bir e-posta adresi vermeniz ve ardından şifrenizi belirlemek. Üstelik sizden sosyal medya hesabınızı bağlamanızı falan istemiyor. İşlemi gerçekleştirdikten sonra Challenge menüsünün altından kahramanınızı daha fazla vakit kaybetmeden alabilir ve savaşın içerisine kendinizi atabilirsiniz.

Idle Heroes ’i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Kahramanlarınızı Dağıtmayı Unutmayın


Oyun içerisinde en az 4 yıldızlı kahramanlardan bir takım oluşturduktan sonra elinizde kalan diğer 1 ve 3 yıldızlı gözdeniz olan kahramanlarınızı Sunak binasında dağıtmaya özen gösterin. Oyunda ne kadar ilerlerseniz ilerleyin en son seviyeye ulaşsanız bile düşük yıldızlı kahramanları kazanmaya devam edeceksiniz fakat bunları tutmanızın size hiçbir faydası olmayacak. Sunak binasında dağıtacağınız kahramanların sonucunda ruh taşları kazanacaksınız ve bu taşlar ile 5 yıldız kahramanları satın alabilmeniz mümkün olacak.

Idle Heroes ’i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Arena Savaşlarında Beklemek Zaman Kaybı


Oyunda arena modu özelliği aşırı derecede eğlenceli. Oyun içerisinde diğer oyuncuların takımları ile bir savaş içerisine giriyorsunuz ve sonucunda birbirinden güzel ödüller kazanıyorsunuz. Ayrıca oyunu BlueStacks programı üzerinden oynamanız halinde oyuncuya daha fazla bir zevk verdiği gibide tatmin edici bir düzeyde oyun sergilemeniz mümkün oluyor. Arena modunda arka arkaya savaş yapmak biraz sıkıcı olabiliyor. Yaptığınız savaşlar ortalama 3 dakika gibi bir süre sürüyor ve ekrana bakmaktan sıkılıyorsunuz. Hem zamanınızı boşa geçirmemek için “savaşı geç” butonunu aktif hale getirmeniz durumunda maç hızlı bir şekilde ilerliyor ve ekranınıza sadece maçın sonucu göründüğü bir ekran beliriyor.

Idle Heroes ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Kahramanları Daha Fazla Geliştirin


Takımınızda bulunan kahramanlar seviye veya kalite arttığında özellikleri de yükseliyor. Ancak sadece seviye atlayarak onları daha fazla geliştiremezsiniz. Birlik teknolojisi binasında yer alan bir özellik ile 20 ila 60 puan arasında bir yükseltme yapabilmeniz mümkün. Bir birliğe üye olmanız durumunda ise size her gün birliklerden gelen jetonlar kazanıyorsunuz. Bu jetonları ise kahramanlarınız için harcayarak ekstra özellik satın alarak yükseltmede yapabilirsiniz.

Idle Heroes ’i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Çağırma Kitapları ve Efendi Safirleri


Takımınıza yeni kahramanlar eklemek istiyorsanız en basit yol çağırma kitapları kullanmak. Çağırma kitaplarını üstelik ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz. Ancak burada ki işlem sizin biraz şansınıza kalmış bir durum. Çünkü çağıracak olduğunuz kahramanın yıldız sayısı şansınıza göre çıkıyor diyebiliriz. Çağırma kitaplarından bir yüksek seviyeli bir çağırma kitabı kullanırsanız ise 3 yıldızlı bir kahraman kazanma şansınız vardır. 3 Yıldızlı kahraman elde etme olasılığınız %78 civarlarında iken 5 yıldızlı bir kahraman kazanma şansınız %2’den daha düşük bir civardadır. Her çağırma işleminde 4 yıldızlı bir kahramana sahip olmak isterseniz çağırma kitaplarının yerine Efendi Safirleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Safirleri elde etmek biraz daha zor olsa da en az 4 yıldızlı bir kahramana sahip olabiliyorsunuz. 5 Yıldızlı bir kahramana sahip olma olasılığınız %28 civarlarına kadar düşebiliyor.

Idle Heroes ’i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Idle Heroes ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Idle Heroes ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli