Yeni Başlayanlar İçin: The Walking Dead No Man’s Land

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: The Walking Dead No Man’s Land

Yeni Başlayanlar İçin: Heroes of Chaos

843 okunma — 20 Aralık 2019 20:58
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

heroes chaos

Nasıl bir oyun bu: Heroes of Chaos?

Mobil cihazlar üzerinden oynanan ilk MMORPG oyunlardan biri olan Heroes of Chaos and Order son dönemde yaptığı güncellemelerle adın söz ettiriyor. Hem düşük segmentli hem de yeni teknoloji telefonlarda rahatça oynanan bu oyunda sizler için küçük ipuçları ve hilelerden bahsedeceğiz. Heroes of Chaos oyununu daha keyifli oynamanız için sizlere kurulumundan itibaren başlayarak oyundaki ipuçlarını verelim.

Heroes of Chaos ‘un Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 1

Oyunu PC üzerinden emulator ile oynayacaksanız BlueStacks sizler için en ideal program olacaktır. BlueStacks’in içerisinde bulunan Play Store bölümünden kendi hesabınızla oyunu indirebilirsiniz.İlk yüklemeden sonra oyunda bir de 800 Megabaytlık iç yükleme vardır. Bu işlem oyunu açtığınızda otomatik gerçekleşecektir. Emulator’den performanslı şekilde faydalanmanız için 2 GB ve üzeri RAM’e ihtiyacınız vardır.

Heroes of Chaos ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyuna Hazırlanalım

Oyunu ilk kez oynayacağınızda sizden sunucu seçimi isteniyor. Dünya ve Asya sunucu seçeneklerinin bulunduğu oyunda biz dünya sunucusunu seçtik. Oyun ilk başladığında sizden “Vigelos”, “Erefern” ve Lebmont adlı üç karakterden birini seçmenizi isteyecektir. Bu bölümde bir bot ile maç yapacaksınız ve aynı zamanda oyun yazılımı size oyunun nasıl oynandığıyla ilgili rehberlik edecek. Oyunun ilerlenen bölümlerinde farklı karakter seçme imkânına sahip olacaksanız. İlk oyunda üç karakterden birini seçebilirsiniz.

Heroes of Chaos ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Heroes of Chaos Oyun Modları

Oyunda, “hızlı oyun”, “eğlence modu” “özel”, “işbirlikli” ve “çalış” adında 5 mod vardır. Henüz acemiyseniz diğer oyun modlarının açacak puana erişmek için çalış modunda solo maçlar yapmalısınız. Ayrıca “işbirlikli” modunda da bilgisayara karşı maç yaparak puan kazanabilirsiniz. Puan kazandığınız takdirde yeni bir karakter oluşturmak isterseniz size özel 40’dan fazla farklı karakter oluşturma imkânı sunulacaktır.

Heroes of Chaos ‘u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Heroes of Chaos ‘taki Sınıflardan Hangisi Bana Uygun ?

Oyunda savaşçılar, büyücüler, gardiyanlar ve destekçiler olarak 4 farklı sınıf bulunmaktadır. Puanlarla bu sınıflardan karakter kazanmak yerine marketten ücret karşılığı karakter satın alma olanağınız mevcuttur. Ayrıca oyunda belirli bir puan seviyesine geldikten sonra bu her hafta ücretsiz olarak önerilen karakterleri satın alabilirsiniz. Eğer marketten karakter satın alacaksanız sınıflar arasında savaş yöntemi olarak sizin oyun tarzınıza en uygun olan karakteri satın alabilirsiniz. Yakın mesafeden saldırıları seviyorsanız “Savaşçılar” sınıfını, düşmanlarınızı sihirle öldürmek istiyorsanız büyücüler sınıfını, savunma ve yüksek sağlık seviyesi istiyorsanız gardiyan sınıfını, avcı ve büyücü öldürmek istiyorsanız destekler sınıfını tercih edebilirsiniz. Oyunda tüm karakterler fiziksel savaş özelliğine sahiptir. Büyücüler ve bazı muhafız karakterlerin de büyü yapma özelliği bulunmaktadır.

Heroes of Chaos ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Heroes of Chaos ‘taki Haritalar

Oyunda üç adet harita bulunmaktadır. Border Skirmish, Rift at Sinskaald, Under Realm Ruins haritaları arasında en çok Rift at Sinskaald başı çekmektedir. Ayrıca Under Realm Ruins adlı kalıntılar içerisinde savaş yapılan haritayı da tercih ederseniz keyifli bir oyun sürebilirsiniz.

Heroes of Chaos ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Avantajlı Savaş Stilleri

Oyunda düşmanlarınıza tek başına saldırabileceğiniz toplu halde saldırılarda size avantaj sağlayacaktır. Savaş esnasında her ne kadar XP’si sizden düşük ve seviye olarak altınızda birine saldırsanız bile toplu halde size bir saldırı olduğunda savaşı kaybetme riskiniz vardır. Bu risklerle karşılaşmamak için 3-4 kişilik saldırılara katılmak daha makul ve avantajlı olacaktır. XP toplamak için düşmanlara saldırmak, rakip düşmanların kahramanlarını yakın mesafeden öldürmek size XP avantajı sağlayacak ve puan getirecektir.

Heroes of Chaos ‘u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Oyundaki Çekilişler

Oyunda çekiliş bölümüyle bronz büyük yazıt, canlanma runiği, amblem gibi hediyeler kazanabilirsiniz. Bu hediyeler oyunda düşmanlarınıza karşı avantajlı olmanızı sağlayacaktır. 13-14 saatte bir çekiliş hakkınız bulunmaktadır. Oyunun devamlı oynayanıysanız bu çekilişlere katılmayı ihmal etmeyiniz. Ayrıca oyunda lüks bahis adı altında runiklerle oynanan bir çekiliş türü de mevcuttur. Eğer şansınıza güveniyorsanız puanlarınızla bu bahse katılabilirsiniz.

Heroes of Chaos ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Heroes of Chaos ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli