GTA 4 PC Hileleri 2020 (Tüm Şifre Kodları)

Sıradaki içerik:

GTA 4 PC Hileleri 2020 (Tüm Şifre Kodları)

Yeni Başlayanlar İçin: Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG Rehberi

2623 okunma — 04 Şubat 2020 21:21
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

hero wars

Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG Nedir

Android telefonlardan ya da tablet ve bilgisayarlardan oynanabilen bir tür oyunu ifade ediyor Hero Wars. İblisler tarafından ele geçirilmiş olan güzel, bahtsız bir dünyada kişilerin oyunda üstleneceği görev ele geçirilmiş olan dünyayı iblislerin elinden kurtarmayı hedefliyor. Böylelikle de dünyayı tekrar huzura kavuşturmak.

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 2

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Hero Wars ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!


Çok güzel bir ülkeyi ifade eden Aurora ele geçilmiş ve umutsuz bir şekilde senin ülkeyi kurtarmanı bekliyor. Oyuna katıl, merkezine geçerek yaşananları, savaşın ilerleyişini takip et ve stratejini geliştir. Geliştirdiğin stratejileri uygula ve iblisleri zayıflatmak için yeni yollar bul. Oyunda yaşadığın dünyanın sahibi sen olduğun için yaşadığın dünyaya ilişkin kuralları da senin koyman gerekiyor. Ülkendeki zorlu savaşa katılarak gücünü iblislere karşı kanıtlaman gerekiyor. Savaşını kazanarak dünyandaki kontrolü tekrar eline alarak bütün uygarlıkları domine etmeye başlamalısın. Yaşanan savaşı kendi merkezinden izleyerek veya teleport cihazın ile ışınlanma seçeneklerinle savaş alanlarına dalabiliyorsun. Oyun içerisindeki birbirinden başarılı olan kahramanlarını toplayarak kahramanların yeteneklerine ilişkin kilitleri açarak kahramanların senin ülken için savaşmasını sağlayarak savaşı kazanabilirsin.

Hero Wars ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyundaki bütün kahramanların her birinin özelliklerinin ve yeteneklerinin birbirinden farklı olması sayesinde edindiğin bütün kahramanları ve kahramanların özelliklerini oyunda kullanarak iblislerin üzerinden gelebiliyorsun. Oyun içerisindeki canavarlar şehrin içerisinde dolaşmakta ve şehirler içerisinde geçtikleri bütün noktaları yakarak ilerliyorlar. Oyunda kendi ülke ve şehrini korumak için savaşarak iblisleri durdurmalı ve oluşturdukları bütün yangınları sonlandırmalısın.

Hero Wars ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Baş iblisi ifade eden Marax Aurora’ya kafasına takmış olması nedeniyle her gün her saatte sabah akşam fark etmeksizin iblislerini ya da canavarlarını ülkene gönderiyor böylelikle de ülkendeki halkını ve ordunu zayıflatmayı hedefliyor ve ülkeni ele geçirmeyi hedefliyor. Oyunu oynarken BlueStacks’ın avantajlarından yararlanarak Marax’a güçlenmekte böylelikle savaş alanlarında özgüvenli bir şekilde ilerleyerek savaş alanlarında temizlediğin alanlarda yeni kahramanlar bulabiliyorsun. İblisleri yenmiş olman sayesinde çeşitli ödül ve bonuslar kazanabiliyorsun. Kazandığın ödüllerle kendi kahramanlarını çeşitli özellikler katarak donatabilirsin ya da kişiselleştirebilerek çok daha farklı ve güçlü bir orduya sahip olabiliyorsun. Aynı zamanda kahramanlarını çeşitli özel itemlerle de geliştirebilir böylelikle de oyundaki zorlu özellikteki PvP savaşlarına katılabiliyor ve kazanabiliyorsun. Oyunda kendini geliştirerek Marax ve Marax’ın iblis ve canavarlarından ülkeni kurtararak ülkeni onlardan kurtararak ülkende tekrar kendi hakimiyetini kurabilir böylece ülkende tekrar kendi kurallarını kurabilirsin.

BlueStacks ile Hero Wars oynanması başta oynayıcıya önemli ölçüde kolaylıklar sunmaktadır. Oyunun bu şekilde oynanması kullanıcıların çoklu olarak da ifade edilebilecek şekilde tek bir oturumdan ziyada daha çok alanda oturum açmalarına olanak sağlamaktadır. Bir diğer avantaj ise tuş eşleşme seçeneğidir. Yani dair diğer ifade ile daha kişiselleştirilebilir bir özelliği ifade etmektedir.

Hero Wars ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Hero Wars oyununun bilgisayar başta olmak üzere diğer cihazlardan da nasıl oynanacağına bakmak gerekirse öncelikli olarak BlueStacks uygulamasının indirilmektedir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamanın tek seferlik kurulum yapılmaktadır. Uygulamanın sağ üst kısmında yer alan arama kısmından Hero Wars uygulamasına yönelik arama yapılmaktadır. Google Play üzerinden oyun indirilmektedir. Oyun uygulamalarım alanında bulunabilmektedir. Böylelikle de çok kolay bir şekilde oyun oynanabilmektedir.

Hero Wars ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG oyunu sadece bilgisayarlardan değil Android sürümü olan bütün cihazlardan yani telefon ve tabletlerden de çok kolay bir şekilde oynanabilmektedir. Oyun diğer pek çok oyunun aksine büyük ve daha detaylı hamlelerle uğraşmaktansa çok daha hızlı ve kolay bir şekilde hamle yapmalarına olanak vermektedir.

Hero Wars – Men’s Choice Epic Fantasy RPG ‘yi Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya  Hero Wars ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli