PUBG Mobile; 9. Sezon İle Neler Geliyor?

Sıradaki içerik:

PUBG Mobile; 9. Sezon İle Neler Geliyor?

Yeni Başlayanlar İçin: Guns Of Glory

1770 okunma — 16 Eylül 2019 17:44
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

unnamed 1


Nasıl Bir Oyun Bu Guns Of Glory?

Sizde kaliteli ve güzel bir oyun oynamak istiyor, ancak hangi oyunu oynayacağınızı bilmiyorsanız sizler için mükemmel bir oyun bulduk. Guns of Glory. Bu oyun bir savaş ve strateji oyunu. Milyonlarca kişinin oynadığı bu mobil strateji oyunu kalkan ve kılıçların olduğu bir dönemi anlatıyor. Sizlere yakın çag ve orta çağın birbirlarine olan yakın temasını çok iyi anlatıyor. Bu yüzden sizlere bu oyunu seçtik. Diyebilirsiniz ki tamam bu oyun iyi güzel ama ben bu oyunda nasıl ilerleyecem. Yüksek levellere nasıl gelebilirim diye sorabilirsiniz. Merak etmeyin onu da sizin için düşündük ve bu yeni başlayanlar için Guns of Glory rehberini hazırlamaya karar verdik. Bu rehberimiz Guns of Glory oyununu oynarken size yol gösterecek ve oyunda daha çabuk ilerlemenizi kolaylaştıracak. Lafı çok uzatmadan başlayalım isterseniz.

Goddess Primal Chaos BlueStacks Usage ES 5 1

Guns Of Glory ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Gelişim görevlerini yapın

Biliyoruz biraz klasik bir başlangıç oldu ancak oyunlardaki görevleri yapmak çabuk gelişmeniz için çok önemlidir. Bu yüzden gelişim görevlerini kesinlikle yapmalısınız.
Guns of Glory oyununu açtığınızda sol alt köşede bir ikon göreceksiniz. Bu ikona tıkladığınızda gelişim görevleriniz açılacaktır. Bu yerde sizlerin yapması için bazı görevler bulunacak. Siz bu görevleri yaptığınızda kaynak sahibi olacaksınız. Bu durumda sizin çabuk level atlamanızı ve diğer oyunculara yetişmenizi kolaylaştıracaktır.

Guns Of Glory ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Bankayı kullanın

Guns of Glory oyununda çabuk ilerlemek istiyorsanız ve elinizde de bir miktar para varsa bankayı kullanabilirsiniz. Ana kalenin alt kısmında bulunan bu yere girerek kendinize bir yatırım planı seçerek oyunda daha hızlı ilerleyebilirsiniz.
Benim param yok o zaman bu oyunda hızlı bir şekilde level atlayamam diye sakın düşünmeyin. Biz sadece çabuk level atlamanız için bir alternatif sunduk o kadar. Bu oyunda paranız dahi olmasa hızlı bir şekilde level atlarsınız kafanızı yormayın. Sadece yazıyı okumaya devam edin.


Guns Of Glory ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Klanlar

Bir diğer klasik olan klanlara katılarak sizde daha hızlı gelişebilirsiniz. Çünkü diğer kullanıcılardan ihtiyacınız olan kaynağı temin ederek bu kaynakları bina yükseltmenizde kullanabilirsiniz. Mutlaka bir klana katılın. Çünkü kaybettiğiniz hiçbir şey yok ama kazanacağınız çok şey olacaktır.

Guns Of Glory ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Meyhane ve Müneccim

Guns of Glory oyununda meyhane bölümü bulunur. Bu meyhane bölümünün içinde ise müneccim adında bir sistem bulunur. Bu sistem çarkıfelek sistemine benzer. Size günlük 1 defa çevirme hakkı veren bir sistemdir. Bu yüzden bu oyunda gelişmek istiyorsanız her gün buraya gelip çarkı çevirmelisiniz. Bahtınıza ne çıkarsa artık.


Guns Of Glory ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Şanslı Çekiliş

Şanlı çekiliş sistemi bu oyundaki en yüksek kazancı getiren sistemlerden birisidir. Sağ üst kısımda bulunan altın ikonuna basarak ulaşılıyor. Bu şanslı çekiliş sistemi de ne diye soruyor olabilirsiniz. Hemen açıklayalım. Bu sistem sizlere bazı ödüller sunuyor ve bu ödüllerden bazılarını seçmenizi istiyor. Siz ihtiyacınız olan ödülleri seçiyorsunuz. Size sunduğu kartları seçtikten sonra sistem sizin seçtiklerinizin arasından size otamatik olarak bir tanesini hediye ediyor. Bu durum sizin ilerlemenizi kolaylaştırıyor. Çünkü ihtiyacınız olan ürünleri seçiyorsunuz. İşine yaramayacak olan bir şeyin gelme ihtimali de olmayacağı için daima kazanıyorsunuz.

Guns Of Glory ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?


Günlük teslimat

Guns of Glory oyununda günlük teslimat diye bir şey var. Bu günlük teslimat için yapmanız gereken hiçbir şey yok aslında yapmanız gereken tek şey oyuna her gün girmek. Oyuna her gün girerseniz oyun size günlük olarak bazı hediyeler veriyor. Bu hediyeler ihtiyacınıza yarayan hediyelerde olabiliyor, ihtiyacınıza yaramayan hediyelerde olabiliyor. Ama olsun sonuçta her şekilde kazanıyorsunuz. Bu yüzden oyunda ilerlemek istiyorsanız canınınız o gün oyun oynamak istemese bile bir kere oyuna girip çıkmanız sizin oyunda daha çabuk ilerlemenizi sağlayacaktır.

Guns Of Glory ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Guns Of Glory ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli