PUBG Kurucusu Kim?

Sıradaki içerik:

PUBG Kurucusu Kim?

Yeni Başlayanlar İçin: Garena Free Fire Rehberi

1154 okunma — 12 Haziran 2020 22:28
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Free

Mobil oyunların başında gelen ve büyük bir tutkuyla oynan Garena Free Fire oyunu için rehber niteliğinde ipuçları vereceğiz. Özellikle oyuna yeni başlayanalar için çok faydalı bilgiler olacaktır. Oyuna yeni başlayanlar birkaç bölümü geçtikten sonra yeni bölümlerde zorlanmaya başlarlar. Zorlandıkları içinde çok sevdikleri Free Fire oyunun oynamaktan vazgeçerler. Vereceğimiz ipuçları ile artık bu oyundan vazgeçmeyecek ve stres atmaya devam edeceksiniz. Bir oyunda deneyim kazanmak oyundan daha çok zevk almanızı sağlayacaktır. Hazırsanız oyunda deneyim kazanmak ve daha çok keyif almanızı sağlayacak ipuçlarını yazmaya başlayalım.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Garena Free Fire ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Garena Free Fire ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Garena Free Fire Karakter Seçimi

Free Fire oyununda toplamda sekiz karakter vardır. Bunlardan ücretsiz verilen Âdem ve Havva karakteri oyunda bir özelliğe sahip olmayan ve başlangıç olarak verilen karakterlerdir. Amacınız diğer altı karakterin kilidini hızlı bir şekilde açmak olsun diğer karakterler oyunda size farklı avantajlar kazandıracaktır. Âdem ve Havva’dan farklı olan altı karakterin size sağlayacağı avantajları şöyle sıralayabiliriz;

  • Nikita Karakteri, bu karakter şarjörleri yüzde 4 daha hızlı doldurur.
  • Misha Karakteri, oyunda kullanacağınız araçlara yüzde 2 daha hızlı sürer.
  • Ford Karakteri, güvenli bölgenin dışına çıktığınızda diğer karakterlere göre yüzde 4 daha az hasar alır.
  • Anderew Karakteri, kullanacağınız yelek dayanıklılığı diğer karakterlere göre yüzde 2 daha fazladır.
  • Kelly Karakteri, bu oyunda hızlı olmak önemlidir. Bu karakter diğer karakterlere göre yüzde 1 daha hızlı koşar.
  • Olivia Karakteri, bu karakterin en büyük avantajı 6 basamak daha fazla puan ile canlandırılır.

Oyun içerisinde sizi başarıya götürecek en önemli unsur karakterdir. Karakterlerinizi seviye ilerledikçe özelliklerini yükseltmeye devam edersiniz. Karakter seçiminde en iyisi hangisi diye aklınıza soru geliyorsa vereceğimiz cevap elbette güvenli bölge dışında daha az hasar alan Ford olur. Bu karakter size oyunda avantaj sağlayacaktır.

Garena Free Fire ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Hedef Kırmızı Nokta Olduğunda Ateş Edin

Nişangahı açtığınızda ya da ekranınızda kırmızı bir parlama görüyorsanız orada bir düşman var demektir. O anda ateş ederseniz düşmanı vurmuş olursunuz. Bu ipucunu unutmayın kırmızı ışık parladığı anda ıskalama oranınız yok denecek kadar azdır. Ölen her düşman size keyif verdiği gibi elmaslarda kazandıracaktır. Bu ipucunu sakın unutmayın. Diğer oyunlarda olduğu gibi Free Fire oyununda da araçlar vardır ve bu araçların hepsini kullanabilirsiniz. Araç oyunda sizi daha hızlı hareket etmeye ve bir bölgeden başka bir bölgeye geçmek için size zaman kazandıracaktır. Arabanın bu avantajlarının yanında dezavantajları da vardır. Yerinizi harita belli edecektir. Bundan dolayı arabayı maçın ilk aşamasında kullanarak rakipler birbirleri ile uğraşırken kendiniz için bir avantaj yaratmış olursunuz.

Garena Free Fire ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyun esansında sürekli çatışma içerisinde olmayın. Aksi taktirde çok çabuk ölebilirsiniz. Bazen gizlenin ve düşmanlarınızın yerlerini tespit edin. Onları hiç beklemedikleri bir anda vurmaya çalışın. Gizli kalarak düşmanlarınız birbirleri ile uğraşırken sizlerde ganimet depolayarak puanlarınızı artırırsınız. Oyun içinde diğer oyunculardan uzak durarak onların birbirlerini öldürmelerini ve sağlık seviyelerin düşmesini bekleyin en son kalan oyuncu çatışmalardan dolayı zayıf düşecektir ve siz tek kurşun ile oyunu kazanabilirsiniz. Oyun kazanı olmak için çok adam öldürmeye değil oyunun sonunda sağ kalamaya bakın. Sağ kalmanın en önemli unsuru gizlenmektir. İyi gizlenirseniz sağ kalırsınız. Ayrıca gizlenerek oyundan keyif alamayacağınızı düşünüyorsanız ve sürekli çatışmak istiyorsanız o halde maç başladığında sürekli hareket halinde olun. Çünkü sabit kalırsanız düşman tarafından tek ateşte ölür ve oyunu kaybedersiniz.

Garena Free Fire ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

BlueStacks 4 ‘ün Keymapping Özelliği ile Garena Free Fire

Dünya ‘nın en iyi ve en hızlı Android emülatörü BlueStacks 4, mobil oyunları bilgisayarda oynama konusunda bizlere kaliteli deneyimler sunmakta, bunlardan bir tanesi ise Keymapping özelliği, bu özellik oyunlardaki varsayılan kontrolleri özelleştirmemizi yani kontrolleri keyfimize göre ayarlamamızı sağlıyor. BlueStacks 4 ‘ün Keymapping özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (Çoklu Oturum) Özelliği ile Garena Free Fire

BlueStacks 4 ‘ün bir diğer dikkat çeken özelliği, bir oyunda birden fazla hesapla oynamanızı sağlayan Multi-Instance yani çoklu oturum açma özelliği bu sayede oyunda yan hesabınızı kasabilir veya arkadaşınızın ricası üzerine onun hesabını kolaylıkla kasabilirsiniz. BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (çoklu oturum) özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Garena Free Fire ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Garena Free Fire ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli