Yeni Başlayanlar İçin: Roblox Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Roblox Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Game of Sultans Rehberi

2251 okunma — 31 Mart 2020 12:51
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

game of sultans

Uzun bir süredir Türkler arasında oldukça popüler olan Game of Sultans bütün mobil cihazlarda rahatlıkla oynanabilmektedir. Genel olarak bir uygarlığı yönetme ve geliştirme mantığına sahip olan oyunda Osmanlı İmparatorluğunun da olması büyük bir katkı olmaktadır. Böylelikle oyunun kitlesi çok daha geniş alanlara yayılmıştır.

Game of Sultans oyununda tam olarak bir imparatorluk yönetimi sağlandığı için son derece heyecan verici anlar yaşatmaktadır. Oyun içerisinde ekonomi düzeni, vezir yönetimleri ve savaş görevleri gibi daha birçok faaliyet mevcuttur. Tamamen strateji odaklı ilerleyebileceğiniz oyunda verdiğiniz her karar imparatorluğunuzu etkileyeceğinden çok dikkatli olmak gerekmektedir.

Game of Sultans ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Game of Sultans: Aktiflik

Game of Sultans oyununda yapılması gereken ilk şey aktiflik olmaktadır. Genel olarak oyun içerisinde aktif kalan kişiler daha fazla ödüle sahip olacağı için ilk başlarda gerekli olan tecrübeyi elde edebilmektedir. Bunun yanında kaynak takibinin de yapılması ile birlikte ani bir değişikliğe karşı önlem alınabilinmektedir. Oyun içerisinde zaman zaman yapılan etkinlikleri de kaçırmadan dahil olabilirsiniz. Bu gibi daha birçok gelişmeyi takip etmek için oyunu sık sık kontrol etmekte fayda vardır.

Game of Sultans ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Game of Sultans: Sultan Seviyesi Nedir?

BlueStacks uygulaması sayesinde bedava bir şekilde oynanan oyunda sultan seviyesi diye bir level sistemi bulunmaktadır. Sultan seviyesi genel olarak imparatorluğun gelişmişliğini göstermektedir. Seviye ne kadar yüksek olursa o kadar fazla olanağa sahip olunmaktadır. Oyun içerisindeki bazı kilitli merkezlerin açılmasında, yeni savaşçı birimlerinin oluşturulmasında ve diğer birçok kaynağa ulaşılmasında sultan seviyesi oldukça etkilidir. Bu seviyeyi arttırmak için oyundaki PvP savaşlarına katılım göstermek gerekmektedir. Böylelikle sultan seviyesi artış gösterecektir. Sultan seviyesinin artması imparatorluğunuzun hız kazanmasını sağlayacaktır. Daha hızlı kaynak elde edilmesi ve vergilerin daha hızlı toplanmasını sağlayan bu etki maddi kazançları da etkileyeceğinden oldukça önem arz etmektedir.

Game of Sultans ’ı BlueStacks ile Oyna!

Game of Sultans: Vezir Sistemi

Oyun içerisinde bulunan vezirler oldukça faydalı özelliklere sahip olmaktadır. Oyundaki birçok özelliği otomatik bir şekilde kontrol etmek ve diplomasi gibi konularda gelişme kaydetmek için vezirlerle ilgilenmek gerekmektedir. Bunun yanında ise vezirlerin 4 adet özelliği vardır. Bu özellikler politik, kaynak, askeri ve itibar olarak sıralanmaktadır. Ancak belirtilmelidir ki her vezir bu özelliklerden sadece birinde ustalaşabilmektedir. Game of Sultans oyununda başarı sağlamak isteyen kişiler için ise ilk başlarda askeri alanda uzman olan bir vezirle çalışmaları gerektiğidir. Böylelikle PvP gibi konularda daha iyi bir başarı sağlanabilmektedir. Bundan ayrı olarak ise vezir eğitimleri de oldukça önemlidir. Vezirleri akademi merkezinde eğitime tabii tutarak çok daha gelişmiş özelliklere sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. Bu da oyun içerisindeki gelişiminizi son derece etkileyecektir. Daha güçlü bir imparatorluğa sahip olabilirsiniz.

Game of Sultans ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Game of Sultans Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 2

Oyunu bilgisayar platformunda oynamak için özel bir programa duyulmaktadır. BlueStacks adlı bu program ile birlikte her türlü oyunu bedava ve yüksek çözünürlüklerde oynamak son derece mümkün olmaktadır. Hızlı bir şekilde bilgisayara indirilen BlueStacks programı sonrasında ilgili oyunu seçtikten sonra indirerek anında oynama imkânına sahip olabilirsiniz. Oyun mobil platformlarda keyifle oynanmasına karşın bilgisayarda da bir hayli oynayanı bulunmaktadır. Daha çok büyük ekranlarda oyun oynamayı sevenlerin tercih edeceği bu yöntem ile birlikte yüksek çözünürlüklerde oyun heyecanına varabilirsiniz. Çıktığı ilk günden beri en çok oynananlar listesinde adı bulunan Game of Sultans bu sayede tamamen ücretsiz şekilde istenilen bilgisayar platformunda keyifle oynanabilmektedir. Oyun hesabını ise kolay bir şekilde bilgisayarda da açabilmektesiniz.

Game of Sultans ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Game of Sultans ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli