Yeni Başlayanlar İçin: Boom Beach Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Boom Beach Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Fifa Mobile Rehberi

2331 okunma — 31 Mart 2020 12:49
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

fifa mobile

Genel olarak Fifa oyunları bilgisayar ortamında oynanan oyunlar ile meşhur olmuştur. Mobile oyunlarda da oldukça başarı yakalayan Fifa Mobile ile epey meşhur olmuştur. Bilgisayar oyunlarından farklı yanlar bulunduran bu oyun kullanıcılar tarafından çok fazla beğenilmiştir. Her açıdan oldukça farklılıklar bulunduran bu oyunda özellikle menajerlik öğelerinin bulunması oyuna farklı bir güzellik katıyor. Bu menajerlik uygulaması ile sahada verilen performans bizzat takip edilebilmekte ve nasıl olduğu görülebilmektedir. Oyun severler yapabilecekleri en iyi takımı bir araya getirerek bulundukları ligde zirveye oynarlar. Oldukça çekişmeli olan Fifa Mobile büyük beğeni toplamaktadır.

Fifa Mobile hakkında değinilecek en önemli kısım masaüstü tipine kıyasla çok daha kaliteli ve çekici olmasıdır. Mobile olmasının verdiği bütün avantajları kullanan oyun sürekli olarak güncelleme alarak kendini yenilemekte ve çok daha iyi seviyelere gelmektedir. Güncelleme ile birlikte futbolcuların transferleri daima oyuna aktarılmakta ve keyifle oynanabilmektedir. Televizyon ile izlenen maçlar gibi kişiye zevk veren oyunda maçların canlandırmasını yapmak mümkündür.

Fifa Mobile oyununda öncelik menajerliğe verilmiştir. Oyunda asıl görev takımlara menajerlik yapmaktır. Oyunda verilen görevleri yerine getirerek zaman içerisinde yeni futbolcular kazanmak ve takımlarını güçlendirmek mümkündür. Oyundaki oyuncuların hepsinin lisansı alınmıştır. Oyuncuların resimleri isimleri ve yetenekleri tamamen gerçek ve gerçeği ile birebir olmaktadır. Gerçekte oyuncudan alınan verim oyunda da alınabilmektedir. Fifa Mobile oyunun en büyük amacı kendi takımını kurup verilen görevleri yerine getirip oyuncuları eğiterek kaliteli ve güçlü takım oluşturmaktır. Güçlü takım ile bulunan liglerde şampiyon olmak yeni kupalar kazanmaktır.

Fifa Mobile ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Fifa Mobile Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Fifa Mobile ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Fifa Mobile ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyun İçerisinde Bulunan Etkinlik ve Aktiviteler

Oyuna girildikten sonra çıkan ekranın sağ üst bölümünde bulunan jeton ve dayanıklılık puanları oyunun işleyişinde önemli olmaktadır. Yeni oyuncuların kilidini açarken ve yeni maçlar yaparken jetonun olması gerekmektedir. Aksi takdirde bu işlemler yapılamamaktadır. Fifa Mobile oyununda oldukça önemli olan bu ikili oyun işleyiş sisteminin temelini oluşturduğu için dikkat edilmesi gerekmektedir. Onları sürekli yüksekte tutmak oyunun ilerlemesini kolaylaştıracak oyundan alınan zevki arttıracaktır.

Fifa Mobile ’ı BlueStacks ile Oyna!

Oyuna ilk başlandığında mücadeleler bölümü bulunmaktadır. Bu seçenekte birkaç mücadelede bulunan alt görevleri yapmak gerekmektedir. Bu mücadele kısmının ilk görevleri daha çok oyunun nasıl oynanacağına yönelik olmaktadır. Örneğin futbolcuların nasıl hareket ettirileceği atağa nasıl çıkarılacağı ve defansın nasıl yapılacağı gibi birçok alıştırma yaptırılmaktadır. Fifa Mobile oyununda önemli olan jeton ve XR puanı bu mücadeleleri yaparak kazanılmaktadır. Bu mücadelelerin bütün görevleri bittiğinde oyun kullanıcıya ücretsiz oyuncu kartı vermektedir. Mücadele ve görevlerin içerisinde yapılan her maç oyun sürecinde takımın her anlamda daha da gelişmesini ve kullanıcının deneyim kazanmasını sağlamaktadır.

Fifa Mobile ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Takımı Ayarlama

Fifa Mobile oyununda oldukça çok uğraşılan bir diğer bölümde oyun planı ayarlama olmaktadır. Hangi futbolcu hangi alanda kullanılacaksa ona göre ayarlama yapılmaktadır. Takımın performansı açısından bu kısım çok önemlidir. Oyuncunun o anki durumu da bu bölümden takip edilebilmektedir. Oyunun menajerlik üzerine kurulu olmasının en büyük sebebi burası. Oyuncuların pozisyonunu doğru yerleştirmek başarılar kazanmak için büyük önem göstermektedir.

Fifa Mobile ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Fifa Mobile son zamanların favori oyunu konumundadır. Yüksek kaliteli ekran çözünürlüğü kullanışlı ara yüzü olsun her konuda avantajlı ve güzel olan bu oyun oyun severler tarafından oldukça fazla sevilmektedir. Mobil olmasının da verdiği avantaj ile telefon ile her yerde her zaman oynanabilen bu oyunda adeta gerçek teknik direktör havasına girmek mümkün. Kaliteli futbol oyunu isteyenler için en uygun oyunu kaçırmadan oynamak oyun severlere eğlenceli zamanlar yaşatacaktır.

Fifa Mobile ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Fifa Mobile ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli