Anna Deniz Şaylan (annadeniz) kimdir?

Sıradaki içerik:

Anna Deniz Şaylan (annadeniz) kimdir?

Yeni Başlayanlar İçin: Eternal Sword M Rehberi

958 okunma — 18 Mayıs 2020 12:35
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

eternal sword m

Nasıl bir oyun bu Eternal Sword M?

Neocraft Limited tarafından oluşturulan, mobil arenada rekabetin en yoğun yaşandığı kategori olan mobil MMORPG oyunlarından biri olan ve sadece mobilde oynanan Eternal Sword ilk bakışta klasik bir MMORPG oyunu olduğu gibi düşünülsede oynamaya başladıktan sonra oldukça fazla eğlenildiği söylenilebilir. Bluestackten indirilerek bilgisayar gibi cihazlarda da oynanabilir. Lineage 2: Revulation oynamış oyuncular için Eternal Sword oldukça tanıdık gelecektir.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Eternal Sword M ’u bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Eternal Sword M ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Eternal Sword M Başlangıç Karakteri Seçimi

Swordsman

Swordsman seçmenin birçok avantajı bulunmaktadır. Sınıf geçişleri, CC ve debuff’lara, AoE hasarına ve zırh nüfuzuna odaklanılmasını sağlayarak çeşitli durumlarda hasarları önemli ölçüde artırması örnek olarak verilebilir. Yakın dövüş fiziksel DPS sınıfı olan Swordsmanlar hızlı ve ölümcül kılıç becerileriyle düşmanlarını sayısız kesimler ve tokatlarla gözlerinizi kamaştıracak şekilde öldürme fırsatı da verir. Ekstra olarak sadece swordsmanda cinsiyet seçimini yapabiliyorsuz. Mesela Gunner seçerseniz zorunlu olarak kadın karakterle oynamak zorundasınız. Swordsmanların 39. levelde karşınıza çıkacak alt grupları cold blade, ghost slayer ve rapid thrusttır.

Eternal Sword M ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Mage

Mage seçmenin birçok avantajı bulunmaktadır. Sınıf geçişleri, AoE hasarına, debuff ve CC etkilerine ya da tek bulunan hedeflere hasarlarını daha da artırmaya odaklanmalarına izin verir. Magelerin hasar çıkışı rakipsizdir ve aynı anda birden fazla düşman göndermede mükemmeldir. Magelerin 39. levelde karşınıza çıkacak alt grupları scholar, cabalist ve wizarddır.

Gunner

Gunner seçmenin birçok avantajı bulunmaktadır. Oyundaki en çok yönlü DPS sınıfına sahip olan Gunnerlar hasarı hareketle birleştirebilir, hareket halindeyken hasarını koruyabilir. AoE saldırılarının sayısı göz önüne alındığında Gunnerslar en güvenli DPS’lerden biri olduğu açıkça görülmektedir. Uzmanlıkları, CC’ye, hasar oluşturan ardışık atışlara ya da keskin nişancı becerilerini kullanarak hasarlara odaklanılmasına izin verir. Gunnerların 39. levelde karşınıza çıkacak alt grupları hunter, magic gunner ve sniperdir.

Eternal Sword M ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Warrior

Warrior seçmenin birçok avantajı bulunmaktadır. Güçlü zırhlarıyla warriorlar özellikle Berserker uzmanlığını seçerken büyük bir saldırı potansiyeline sahiptir. Sınıf değiştikten sonra hayatta kalma, kendini iyileştirme ve AoE hasarı ya da saf hasara odaklanabilirler. Warriorların 39. levelde karşınıza çıkacak alt grupları berserker, defender ve gladiatörlerdir.

Eternal Sword M ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Miko

Miko’nun hibrit sınıfı işlevsel olarak büyücülere benzer fakat iyileştirme ve destek becerileri için daha düşük hasar verir. Mikolar oyunda şifacı rolünü üstlenmektedirler. Miko seçmeninde birçok avantajı bulunmaktadır. Uzmanlıkları aynı zamanda diğer rollere odaklanmalarına izin verdiği gibi 39. seviyede bir debuffer, özel bir şifacı ve destekçi ya da bir CC ve hasar karışımı olmayı seçebilirler. Mikoların 39. levelde karşınıza çıkacak alt grupları spirit maiden, spell master ve fan dancerdir.

Yukarıda anlatıldığı gibi her sınıfın kendine has birçok avantajı bulunmaktadır. Oyuncu kendine uygun olanı seçmesi gerekmektedir. Sınıf seçilip, eğitim tamamlandıktan sonra etrafta bulunan çeşitli bineklere binebilir, hikaye odaklı oynayabilir, boss kovalayabilir, evlenebilir ya da bunun gibi birçok şey yapılabilir. Eğer oyunlara para yatırmayı seven oyunculardansanız vip olabilirsiniz. Vip sayesinde diğer oyunculara göre daha güçlü olabilir, onlardan daha güzel gözükebilirsiniz. Günden güne popularitesi artan Eternal Sword’a başlanılması için yukarıda anlatıldan nedenlerden fazlası da bulunmaktadır.

Eternal Sword M ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Eternal Sword M ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli