Yeni Başlayanlar İçin Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin Saint Seiya Awakening: Knights of the Zodiac

Yeni Başlayanlar İçin: Dragon Storm Fantasy

1782 okunma — 04 Şubat 2020 23:30
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

unnamed

Dragon Storm Fantasy dünya genelinde oldukça popüler olan ancak ülkemizde pek oynayanı bulunmayan MMO oyunudur diyebiliriz. Oyun size çok güzel grafikler sunmasa da verdiği karakter geliştirme hazzı, oyun içi görevler ve çeşitli aktivitelerle birlikte gün içerisinde keyifli bir vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Oyundaki seviye sistemi çok geniş olduğu için oyunda 150-160 seviye oyuncular görebilirsiniz. Tabii ki bu oyuncular çok daha eskilerden beri olan oyuncular olmaktadır. Oyunu BlueStacks ile birlikte bilgisayarınızda oynayabilmektesiniz. Çok kısa bir kurulum işleminden sonra kayıt olarak oyun heyecanına hızlı bir şekilde giriş yapabilmektesiniz.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Dragon Storm Fantasy ‘nin Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 1

Oyunu PC üzerinden emulator ile oynayacaksanız BlueStacks sizler için en ideal program olacaktır. BlueStacks ’in içerisinde bulunan Play Store bölümünden kendi hesabınızla oyunu indirebilirsiniz. Emulator’den performanslı şekilde faydalanmanız için 2 GB ve üzeri RAM’e ihtiyacınız vardır.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Yeni Başlayanların Dikkat Etmesi Gerekenler

Oyun ilk başta size çok karmaşık gelebilir ancak 1-2 saat oyun içerisinde vakit geçirdiğinizde oyunun mantığını çok kolay bir şekilde kavrayabilirsiniz. O yüzden oyunun nasıl oynandığından çok oyunda neler yaparsanız diğer oyunculardan daha ön planda olursunuz ona değineceğiz.

Öncelikle Dragon Storm Fantasy oyununda çeşitli günlük görevler ve diğer aktiviteler bulunmaktadır. Birçok oyuncu bu günlük aktivitelerin bitiminde direkt olarak çıkış yapmaktadır. Ancak bu tamamen yanlıştır. Yere düşen sandık vs. bütün ödülleri toplamak gerekmektedir. Bu ödüller ise sol taraftaki panelden takip edebilirsiniz. Böylelikle çok daha hızlı bir biçimde gelişim gösterebilirsiniz ve daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

Dragon Storm Fantasy için bir diğer tavsiyemiz karakter geliştirmeleridir. Her seviye atladığınızda bu karakter geliştirmelerini aksatmadan yapmalısınız. Oyun içerisinde zeki oyuncular bunu hiç aksatmadan yapmakta ve diğer oyunculardan önde olmaktadırlar. Karakter geliştirmesi her karaktere göre farklı bir stratejide ilerlemektedir. Sizler de kendi karakterinize göre önemli olan geliştirmeleri hızlı bir biçimde yapmalı ve bunları aksatmamalısınız.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyun içerisinde evlilik sistemi bulunmaktadır. Peki bu evlilik sistemi bize ne katkıları olur diye soracak olursanız size daha fazla deneyim puanı kazandırır. Böylelikle oyun içerisinde çok daha hızlı gelişim gösterebilirsiniz. Bu evlilik aşamasına gelebilmeniz için minimum 175 seviye olmanız gerekmektedir. 175. Seviyeye ise size bağlı olarak 4 ya da 5 günde ulaşabilirsiniz. Oyundaki aktifliğinize bağlı olarak bu süre değişkenlik gösterebilir.

Bir diğer tavsiyemiz ise oyundaki para ve elmas kullanımıdır. Dragon Storm Fantasy oyununda sürekli olarak bir görev tamamlama sürecinde olacaksınız. Bir süre sonra ise paranız oldukça artacaktır ve bunu harcama isteğiniz doğacaktır. Sakın bu parayı ilk başlarda harcamaya başlamayın. Bunun nedeni ise seviye arttıkça görevler daha az para vermeye başlayacak ve siz elinizde olanlarla yetinmek zorunda kalacaksınız. Bunun haricinde ise de çeşitli eventlere kazılmak zorunda kalacaksınız. Bu noktada oyun içi paranızı kullanmamaya çalışın. Zaten görevleri tamamladıkça size geliştirme puanları gelecek ve bunlarla daha güçlü bir karaktere sahip olacaksınız.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Savaşlarda Yetenek Kullanımı

Dragon Storm Fantasy oyununu oynadıkça farklı farklı yetenek kilitleri açılacaktır. Bu açılan yetenek kilitleri ile birlikte kullanıma seçebileceğiniz birçok yetenek doğacaktır. Bu yetenekleri kendi karakterinize göre seçmelisiniz. Bunun nedeni ise seviyeniz arttıkça karşınıza çıkacak olan düşmanlar da güçlenmeye başlayacaktır. Bu noktada kullandığınız yetenek size fırsat doğurabilecektir. Karakterinize göre seçtiğiniz doğru yetenekler sizi kıl payı ölmekten kurtarabilir. Bu yeteneklere sağ üst köşedeki sekmeden ulaşabilmektesiniz. Çeşitli görevleri tamamladıktan sonra seviye atlamalarla birlikte sırasıyla yetenek kilitleri açılacaktır. Bu yeteneklerden istediğinizi kullanmak için seçebilir istediğinizi de kullanımdan çıkarabilirsiniz.

BlueStacks katkıları ile birlikte oyunu bilgisayarınızdan da oynayabilirsiniz. Telefonunuzda yeterince aktif oynayamıyorsanız uygulamayı bilgisayarınıza indirip oyunu bu şekilde de oynayabilirsiniz. Verdiğimiz tavsiyelerle birlikte Dragon Storm Fantasy heyecanına siz de ortak olun.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Dragon Storm Fantasy ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli