Yeni Başlayanlar İçin: Dragon Storm Fantasy

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Dragon Storm Fantasy

Yeni Başlayanlar İçin: Brawl Stars Rehberi

1634 okunma — 04 Şubat 2020 23:31
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

brawl stars

Daha önce piyasaya sunduğu Clash of Clans, Clash Royale, Hay Day, Boom Beach gibi oyunlarla inanılmaz başarılara imza atan Finlandiyalı mobil oyun şirketi Supercell’in en yeni oyunu Brawl Stars, 2018 yılının sonunda iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı. 3 boyutlu grafiklere sahip oyunun oldukça sevimli grafikleri bulunsa da oyunun göründüğü kadar kolay olmadığına emin olabilirsiniz. Farklı oyun modlarında seçtiğiniz birçok farklı savaşçıdan biriyle arenaya girdiğiniz ve diğer online oyunculara karşı mücadele ettiğiniz oyuna yeni başlıyorsanız tam size göre olan rehberimizi okuyarak başlangıç seviyesindeki oyuncular için altın değerindeki ipuçları ve taktikleri öğrenebilir, rakiplerinizi kolaylıkla alt edebilirsiniz.

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Brawl Stars ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Brawl Stars’a Başlıyoruz

Brawl Stars’ı mobil cihazımıza kurup oyuna giriş yaptıktan sonra bizi oyunun genel mekaniklerinin tanıtıldığı bir öğretici bölümü karşılıyor. Burada karakterimizi nasıl hareket ettireceğimizi, nasıl saldırabileceğimizi ve özel gücümüzü nasıl kullanabileceğimizi öğreniyoruz. Ardından da öğrendiklerimizi pekiştirebilmemiz için hazırlanmış bir başlangıç maçına giriyoruz. Burada botlara karşı mücadele ettikten sonra gerçek oyunculara karşı oynamaya hazırız.

Brawl Stars ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Brawl Stars Başlangıç Savaşçısı Seçimi

Oyunun bize sunduğu 33 farklı savaşçı mevcut şu anda. Tabii ki bunların her birinin güçlü ve zayıf olduğu noktalar ve farklı özel güçleri bulunuyor. Brawl Stars’da ilerledikçe farklı karakterlerle deneyim sahibi olacak ve kendi oyun tarzınıza en uygun savaşçıyı seçebileceksiniz. Ancak başlangıçta bu kararı vermek biraz zor olabiliyor. Bu yüzden sizin için başlangıç seviyesinde oyunculara en uygun bazı savaşçıları inceledik.

Shelly: Bu, oyunun bize başlangıçta verdiği savaşçı. Diğer savaşçılarımızın kilidini açana kadar bir süre bununla idare etmemiz gerekiyor. Shelly, başlangıç oyuncuları için oldukça dengeli şekilde tasarlanmış bir savaşçı. Ancak oyunda ilerledikçe bazı konularda yetersiz kaldığını görecek ve diğer savaşçılara geçmek isteyeceksiniz.

Brock: Brock, oyunun en çok tercih edilen savaşçılarından bir tanesi. En uzun menzile sahip silahlardan birine sahip olması sayesinde rakiplerinizi uzun mesafelerden alt edebiliyor. Ancak sadece 600 HP’si bulunuyor. Bu savaşçının her oyun modu ve haritada oynamaya uygun olduğunu söyleyebiliriz.

El Primo: El Primo, sadece kutulardan çıkan nadir savaşçılardan biri. Ancak 1300 HP’si ile en çok tercih edilen savaşçılardan biri. Yumruklarıyla dövüştüğü için yakın mesafelerde daha etkili.

Colt: Bu da iyi menzile ve hasar miktarına sahip savaşçılardan biri. Tek seferde 5 farklı mermi ateş ederek 400’e ulaşan hasar miktarlarına ulaşabiliyor. Colt’un kilidini açmak için 60 kupaya ulaşmanız gerekmekte.

Brawl Stars ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Bazen Saklanmak Savaşmaktan Daha Avantajlı!

Brawl Stars’a yeni başlayan bazı oyuncuların bihaber olduğu bir özellik var: Saklanmak!

Haritalarda bazı uygun noktalarda saklanıp düşmanlarınıza karşı tamamen görünmez hale gelmeniz mümkün. Örneğin çalılıkların arasına saklanıp görünmezliğinizi en uygun zamanda fırsata çevirebilirsiniz. Brawl Stars’ın, düz bir aksiyon oyunundan ziyade stratejinin oldukça önemli olduğu bir oyun olduğunu unutmayın.

Brawl Stars ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Elmas Madeninin Parlaklığını İzleyin!

Elmas Kapmaca oyun modunda haritanın ortasına konumlanmış elmas madeninden bazı aralıklarla elmaslar çıkıyor. Bu elmasları zamanı geldiğinde toplayarak karşı takımın önüne geçmeniz gerekmekte. Ancak yeni bir elmasın tam olarak ne zaman çıkacağını önceden bilmek mümkün! Tek yapmanız gereken elmas madeninin parlaklığını dikkatlice izlemek. Yeni bir elmas çıkmadan önce madenin parlaklığının arttığını, çıktıktan sonra ise azaldığını göreceksiniz. Bu taktiği doğru kullanarak müthiş avantajlar yakalayabilirsiniz!

Brawl Stars ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Bol Bol Oynayın!

Son olarak verebileceğimiz taktik ise bol bol oynamanız ve pratik yapmanız. Her rekabetçi oyunda olduğu gibi Brawl Stars’ta başarılı olmanın yolu da pratikten geçiyor. Ancak verdiğimiz taktiklerin size başlangıçta büyük avantajlar sağlayacağına inanıyoruz. Hepinize keyifli oyun diliyor başka oyun rehberlerinde görüşmek üzere diyoruz!

Brawl Stars ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Brawl Stars ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar