Yeni Başlayanlar İçin: MARVEL Contest of Champions Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: MARVEL Contest of Champions Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Boom Beach Rehberi

1771 okunma — 31 Mart 2020 12:49
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Boom Beach ONLY WORKING Mod APK Download COC 2019

Boom Beach 2013’ten beri dünya çapında oldukça ünlü olan bir strateji oyunudur. Bilindiği üzere aynı oyun yapımcısının Clash Of Clans adlı bir oyunu daha vardı ve bu oyun da son derece tutulmuştu. Dolayısıyla oyuncular tarafından sevilen bir oyun geliştiricisi olan Supercell, Boom Beach ile birlikte de mobil oyun dünyasını kasıp kavurdu.

Oyunda herkesin kendi adası bulunmaktadır. Herkes kendi adasını hem korumalı hem de geliştirmelidir. Aksi halde başka bir oyuncu baskın yapıp birçok yapınıza hasar verebilir. Tıpkı Clash Of Clans oyunundaki gibi birçok altın, tahta gibi materyaller kendi adanızda mevcuttur. Bu materyaller sayesinde çeşitli yapılar inşa edebilir ya da mevcut yapıları güçlendirebilirsiniz. Zaman içerisinde oyun seviyeniz yükseldikçe daha büyük bir adaya da sahip olabilirsiniz.

Boom Beach ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Boom Beach ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Boom Beach ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Boom Beach: (Klan) Sistemi

Oyun içerisinde diğer oyuncularla birlikte oluşturulabilecek bir tim sistemi mevcuttur. Bu tim sistemi tıpkı Clash Of Clans oyununda olduğu gibi çeşitli oyuncu sınırlamaları ile birlikte özgürce kurulabilmektedir. Time girecek olan kişilerin ne gibi özelliklerde olması gerektiğini de ayrıca sınırlandırabilmektesiniz.

Boom Beach oyunundaki bu tim sistemi ile birlikte diğer oyuncularla saldırılar gerçekleştirebilmektesiniz. Timler arası savaşların da olduğu bu saldırılarda yüklü miktarda altın ve diğer kaynaklar ele geçirilmektedir. Böylelikle daha fazla ilerleme kaydetmek mümkün olabilmektedir. Ayrıca oyunda bulunan operasyonlar sekmesindeki özel savaşlar oldukça güzel kazanımlar sağlamaktadır.

Boom Beach ’ı BlueStacks ile Oyna!

Boom Beach: Saldırı Teknikleri

Boom Beach sıradan bir strateji oyunu olmamaktadır. Yani rastgele savaş teknikleri ile birlikte saldırılar yapılabilecek bir oyun değildir. Herkes kendi savaşçı birliklerine göre bir strateji izlemelidir. Rastgele yapılan saldırılar belli bir süre olumlu sonuç verir ancak ileriki dönemlerde yenilgi sağlayacaktır. Özellikle oyuna yeni başlayan kişiler sürekli olarak deneme yanılma yaparak kendi stratejilerini geliştirebilirler. Saldırılarda ekranda beliren sağ alt bölümdeki özellikleri de nasıl kullanmaları gerektiğini keşfettikten sonra daha başarılı saldırılar gerçekleştirebilirler. Boom Beach oyunundaki bu saldırıların bu kadar önemli olmasındaki ana neden madalya sistemidir. Her savaşta 1 madalya kazanılmaktadır. Madalyalar ise oyundaki gelişmelerde oldukça etkilidir.

Boom Beach ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Boom Beach: Kaynak Üsleri ve Gelişim

Oyun içerisinde kaynaklar oldukça önem arz etmektedir. Kaynak üsleri ne kadar geliştirilirse o kadar fazla birlik geliştirilebilmektedir. Özellikle oyuna ilk başlayan kişiler bu üsleri geliştirmek ve büyütmek konusunda stratejiler izlemelidirler. Bunun yanında ise sürekli saldırılar da gelişim için oldukça önemlidir. Oyunun kendi üslerine saldırmak yerine gerçek savaşlara katılmak hem daha fazla tecrübe kazandıracaktır hem de daha fazla kaynak elde edilmesine olanak verecektir. Oyunda hızlı bir şekilde gelişim sağlamak isteyen kişiler bu tavsiyeyi dikkate alarak saldırılarını düzenleyebilirler. Kısa vadede önemli bir yükseliş yakalamak bu strateji ile mümkün olabilmektedir.

Boom Beach ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Boom Beach: Özel Karakterler

Oyun haritasında savaşılacak adalar haricinde Boom Beach karakterleri de bulunmaktadır. Bu karakterler haftada birkaç kez haritada belirmektedir ve onlara saldırılabilmektedir. Bu saldırılar aşamalı olarak zorlaşmaktadır ve her aşamada farklı ödüller verilmektedir. Haritada bulunan karakterlerden bahsedecek olursak sırasıyla; Hammerman, Albay Gearheart ve Doctor T. Olarak söyleyebiliriz. Bu karakterleri saldırılarla yendikten sonra haftada 1 tekrar saldırma şansınız bulunmaktadır. Bunun haricinde ise savunma üslerinizi de geliştirmenizde önemli bir fayda olacaktır. Bunun nedeni ise örneğin Hammerman karakterini eğer ki yendiyseniz, Hammerman size haftada 1 kez saldıracaktır. Bu saldırılar 7 aşamalı bir şekilde ilerlemektedir. Her savunduğunuz savaş sonrasında özel ödüllerle karşılaşabilirsiniz. Boom Beach olarak bu saldırıları önemserseniz ciddi bir kaynak artışına sahip olabilirsiniz.

Boom Beach ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Boom Beach ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli