Star Wars Jedi: Fallen Order Hakkında Tüm Bilinenler, Çıkış Tarihi, Fiyatı

Sıradaki içerik:

Star Wars Jedi: Fallen Order Hakkında Tüm Bilinenler, Çıkış Tarihi, Fiyatı

Yeni başlayanlar için: Black Desert Mobile

836 okunma — 12 Kasım 2019 20:46
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Black-Desert-Mobile

Nasıl bir oyun bu: Black Desert Mobile

Playstation ve bilgisayar oyunu tutkunlarının aşinası olduğu ve severek oynadığı Black Desert’in mobil versiyonu 24 Ekim’de PlayStore’da yerini aldı. Sevilen oyunu mobil olarak da test etme imkanı bulan oyun fanatikleri şimdiden oyun için iyi geribildirimlerde bulundular. Biz de sizlere oynamaktan keyif alacağınızı ve beğeneceğinizi düşündüğümüz Black Desert’in mobil versiyonu için rehber niteliğinde tavsiyelerimizi sıralayalım.


Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Black Desert’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra 3,95 gigabyet’lık ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Black Desert Mobile’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyuna hazırlanalım

Şimdi oyunun indirme işlemleri tamamlandıktan sonra oyun sahasına nasıl ineceğiz onu inceleyelim. Black Desert’in yapımcıları oyun için farklı sınıflar tasarlamış. Bu sınıflar Warrior, Ranger, Giant, Witch ve Valkyrie olmak üzere 5 adet. Oyunculara baktığımızda en çok Valkyrie sınıfının tercih edildiğini ifade edebiliriz. Daha sonra sizden karakterinizi giydirmeniz istenecek. Karakter ekranına baktığımızda Beuty, Pets, Barding, Outfits gibi seçenekler mevcut. Yani isterseniz karakterinizi çok güzel bir kadın veya yırtıcı amazon kadını gibi tasarlayabiliyorsunuz. Erkek karakter ekranında ki seçeneklerde eğer erkek karakter isterseniz yine karakterinizi tip olarak çok farklı çeşitlerde giydirebiliyorsunuz. Bu oyunda da marketten isterseniz çok farklı tarzlarda kıyafet, tarz satın alabiliyorsunuz. Tabi bunlardan bazıları ücrete karşılık geliyor.

Black Desert Mobile’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Desert Mobile ’ın kuşbakışı haritalarını inceleyelim

Ekranın sol üst bölümünde ki harita kullanıcı dostu olarak tasarlanmış. Hem liste hem de büyük grafik şeklinde görülebiliyor. İki şekilde de konumuzu işaretlediğiniz de sizi görev yerinize götürüyor. Ayrıca liste görünümüne tıkladığınızda şehirdeki tüm insanları görebilme İmkânınız mevcut. Ayrıca bu seçeneklerde de satın almak isterseniz farklı görevler ve farklı ürünleri de karşınızda buluyorsunuz. Oyuna daha hakim olmak adına liste haritayı da sık kullanmanızı tavsiye ederiz.

Black Desert Mobile’ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Oyunun ganimet toplayıcıları: Evcil hayvanlar

Oyunda bulunan evcil hayvanlar da oyunu çekici kılan etkenlerden biri. Evcil hayvanlardan 3 tanesine sahip olma hakkınız bulunmaktadır. Aynı zamanda bu evcil hayvanların birçok farklı becerileri ve yetenekleri olduğu gibi sizin için de ganimet toplayabiliyorlar. Oyunda iyi bir ganimet puanı için bu hayvanlardan destek almayı unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Black Desert Mobile’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Silah ve cephane sınıflandırması

Keyif ve puan almak açısından daha performanslı bir oyun için “Leveling Perk” bölümünde işlem yapmak ve cephaneleri sınıflandırmak istediğinizde hafif taşlara ihtiyacınız vardır. Bu hafif taşları sıralarsak; beyaz, yeşil, mavi, mor, turuncu vb. taşları size örnek gösterebiliriz.


Ruins: Harabelerde savaş

Bu bölümde “Create Chamber and Quick Join” oda yarat ve hızlıca katıl gibi iki seçenekle karşılaşabilirsiniz. Bu bölümde savaşabilmek için oyun seviyenizi buraya uygun olması gerekmektedir. Eğer oyun seviyeniz uygunsa bir oda yaratıp 30 saniye içerisinde odaya giren kişilerle maç yapabilirsiniz. Eğer oyuncular dolmazsa odaya bot atılacak ve botlarla mücadele edeceksiniz.

Black Desert Mobile ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Oyunda yükselmek ve Rush Board

İyi ödüllere sahip olmak oyunda yüksek bir puan yapmayı gerektiriyor. İlk seviyeden itibaren puanınızı yüksek tutmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca kazandığınız beceriler için de beceriler el kitabında hangi becerinin ne işe yarayacağını gösteren ve ekranın sol tarafında bulunan Preview butonuna da göz atmayı unutmayın. Bu buton sizlere hangi becerenin ne işe yarayacağını gösterecek.

Black Desert Mobile ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Black Desert Mobile ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli