Yeni Başlayanlar İçin: Online Soccer Manager Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Online Soccer Manager Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin: Avakin Life Rehberi

4046 okunma — 31 Mart 2020 12:47
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

avakin life

Avakin Life, İngiltere menşeili Lockwood Publishing Limited tarafından oluşturulmuştur. +17 yaş ve üzeri kişilerin oynayabileceği , günümüzde Android , iOS ve Windows Phone tabanlı tüm telefonlarda , Windows ve Linux ortamında rahatlıkla oynanabilen, muhteşem 3D grafiklerine sahip olan ücretsiz bir sosyal simülasyon oyunudur. Oyun online rol yapma oyunu olduğu için internet bağlantınız kesinlikle olmalıdır.Eğer siz de Avakin Life’ya yeni başlayanlardansanız başlangıç seviyesi için işinize yarayacak bazı faydalı ipuçları ve taktikleri yazımızda bulabilirsiniz.

Avakin Life Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Avakin Life ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Avakin Life ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Avakin Life Rehberi

Sol üst köşede bulunan karakter ismi, seviyesi, sahip olduğumuz altın ve taş miktarını isterseniz gerçek para ile hepsini satın alarak oyun için itemler satın alabilirsiniz. Profil sayfanıza gittiğinizde tek seferlik ücretsiz olmak üzere oyuncu isminizi değişebilirsiniz. Ayarlar bölümünden oyun için ayarlarınızı yapabilir ve sosyal medya hesaplarınızı bağlayabilirsiniz. İlişki durumu, ilgilendiğiniz cinsiyet, ülkeniz, arkadaş sayınız, seviyeniz gibi oyunda sizi yansıtan tüm ana özellikleri sizleri ziyaret eden kişilere konuşmadan gösterebilirsiniz.

Avakin Life ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Kendi Tarzınızı Oluşturun

Avacoins para birimi ile kendi tarzını oluşturabilirsiniz. Hayalinde olmak istediğin karakteri, bu oyun sayesinde yansıtabilir ve farkını ortaya koyabilirsin.

Avakin Life ’ı BlueStacks ile Oyna!

Selfie fotoğraflarını sosyal medyada paylaş

Bulunduğun ortamları ölümsüzleştirerek sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Ne kadar sosyal ve tarz bir insan olduğunuzu gören kişi sayısı arttıkça aradığınız kişiyi daha rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Avakin Life ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Kariyer etkinlikleriyle para kazanın

Bazı sosyal ortamlarda barmenlik veya garsonluk yaparak para kazanabilirsiniz. Bu paraları dönüştürerek dans animasyonları, yeni kıyafet, kendinize özel alan ,evcil hayvan veya neye ihtiyacınız varsa onu satın alabilirsiniz.

Avakin Life ’ı BlueStacks ile Oyna!

Yeni Danslar, Pozlar ve Aksiyonlarınla Karakterini Renklendirin

Oyunun artan kategorileri sayesinde, karakterinizin özellikleri de artıyor. Avacoins ile yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Dans çeşitleri, farklı duruş tarzları ve karşı tarafa vermek istediğiniz davranış şekillerini satın alabilirsiniz.

Avakin Life ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Başlıca Yapacaklarınız

Oyuna alıştıktan sonra havuza gidin. Ona göre giyindikten sonra karakterinizi havuz başına gönderin. Tüm bunları yaptıktan sonra ortama iyice göz gezdirin ve arkadaş olmak istediğiniz kişiyi seçin. Oyunda Türk görme şansınız oldukça az olacaktır. Orta düzey yabancı dil bilmeniz sizlerin yeni insanlarla tanışıp kaynaşmanız konusunda çok faydalı olacaktır.  Halloween, Christmas, Thanksgiving ve Chinese New Year gibi etkinliklere katılarak aradığınız kişiyi bulma şansınızı artırabilirsiniz.Bir sevgili bulduktan sonra size ait olan özel alanlara götürebilirsiniz beraber evcil hayvanlarınızla (varsa) ilgilinebilirsiniz ve bunun gibi bir çok etkinliği beraber yapabilirsiniz.

Avakin Life ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Avakin Life Coin (AvoCoins) Nasıl Kazanılır ?

Günlük olarak giriş yaptığınızda kendi dairenize girdiğinizde 10 tane “diamonds” yani elmas alabilirsiniz. Fakat “AvoCoins” elde etmenin birçok yolu vardır. Arkadaşlarınız sizlere hediye olarak yollayabilir ya da gerçek parayla satın alabilirsiniz. Ayrıca sağ köşede bulanan ücretsiz olarak kazabilmeniz için oyun tarafından sizlere sunulan oyunları ya da uygulamaları indirerek de belli miktarda kazanım sağlarsınız. Oyunları yükleyip istenilenleri yaptıktan sonra kısa sürede kazanç sağlayabilirsiniz.

Avakin Life ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Avakin Life ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli