Battle Royale: Fortnite V11.31 Güncellemesi

Sıradaki içerik:

Battle Royale: Fortnite V11.31 Güncellemesi

Yeni Başlayanlar İçin: Art of Conquest

1033 okunma — 20 Aralık 2019 20:49
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Art of Conquest Codes

Art of Conquest ipuçları ve püf noktaları rehberine hoş geldiniz. Bu kılavuz, oyunun temellerini öğrenmenize ve oyun mekaniği ilgili kendinizi daha da ileri götürmenize yardımcı olmak için yazılmıştır.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Art of Conquest ’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Art of Conquest ’i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Nasıl bir oyun bu Art of Conquest?


Art of Conquest bir krallık bina simülatörü ile karışık bir strateji oyunudur. Oyunun başında, kendi krallığınızı ve 3 seçimden elde ettiğiniz ilk kahramanı seçersiniz, ardından başlangıçta hangi karakteri seçmişseniz hemen bir dünyaya atılırsınız. Oyunun ilk alanı, düşman ve eşyalarla dolu açık bir dünya haritasıdır. Ekrana dokunarak haritayı hareket ettirirsiniz ve karakteriniz o konuma taşınır.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Bir düşmana dokunarak karşılaşırsınız ve bir savaş başlatabilirsiniz. Art of Conquest’te savaşlar, alanın yanına, sahip olduğunuz alanın içine birimler yerleştirmeyi içerir.

Oyunun başında, alanınıza kolayca sığabilecek birkaç birime sahipsiniz, ancak ilerledikçe daha büyük ve daha pahalı olanları da elde edersiniz. Birimleriniz ayarlandıktan sonra, savaş birimlerinizin düşmanla dövüştüğü otomatik saldırı fonksiyonuyla başlar.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Birimleriniz dövüşürken yanınızdaki kahramanların yeteneklerini kullanabilirsiniz. Yetenekler ekranın altındaki küçük kartlardır ve dövüşlerde son derece yardımcı olabilirler.
Bir savaşta en az 2 kahramana sahip olmak, daha fazlasına erişme evresindeyken iyi bir fikirdir. Yeteneklere daha fazla çeşitlilik kazandırır ve kahramanlar genel olarak daha güçlüdür.

Art of Conquest ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Savaşın dışında, harita üzerinde öğeleri bulma, artırma ve hatta orduna yeni birimleri toplama konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Haritanın ilk bölümüne girdikten sonra savaşmanız gereken büyük bir yaratığa rastlayacaksınız.
Onu yenin ve kalenize erişim kazanın. Simülatörün girdiği yer burasıdır, bu tipteki diğer oyunlara çok benzerlik gösterir.
Kalenizde onunla bazı yapılar ve binalar inşa edebilirsiniz. İnşa ettiğiniz her parçanın kendi amacı ve anlamı vardır.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Fort’un yakın dövüş üniteleri eğitmesine izin veriyor, okçuluk menzili üniteler yetiştiriyor vb. Bu nedenle kaleniz içinde inşa etmek, birimlerinizin verimliliğini arttırmaya yardımcı olmak için iyi bir fikirdir.
Oyunda ilerledikçe altın toplayabilmenizi sağlayan başka binaların da olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden kalenizde yapabileceğiniz her şeyi inşa etmek iyi bir fikir ve size birçok seçenek sunulur. Kale mekaniğini bir kez öğrendikten sonra, sahaya geri dönüp keşfedebilirsiniz. Haritanın sisli alanlarına erişmek için altın gerekir, böylece güzel bir altın rezervine sahip olmak her zaman iyi bir fikirdir.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Kahramanlar


Art of Conquest kahramanlar kendi istatistiklerine, tasarımlarına ve yeteneklerine göre farklıdır. Her biri benzersizdir ve yenilerini almak, oyuna oynamak için sizi teşvik eder.
Kahramanlarla ilgili en büyük şey, normal birimler üzerinde daha iyi bir avantaj sağlamaları için yeteneklerini geliştirmelerini sağlamaktır. Bazı yeteneklerini öğrenmiş ve geliştirmiş olan iki kahraman ile düşman birimlerine ciddi zarar verebilirsiniz. Ayrıca, kahramanlarınızdan birinin ilk yeteneğini başlangıçta yükseltirseniz, erken kazanma şansını biraz daha kolaylaştıracaktır.

Art of Conquest ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Art of Conquest Oyun İpuçları

Art of Conquest için en büyük ipucu, savaştaki birim alanınıza dikkat etmektir. En büyük ünite grubuna sahip olmak her zaman en iyisi değildir.
Daha önce de belirtildiği gibi, bir seferde en az 2 kahramanın olması güzel ama bunun yanında tarafının dengede olduğundan emin olmak istiyorsunuz. Bunu sadece mızrakçılar ve bıçak ağızlarıyla doldurmayın, iyi hasar yeteneklerine sahiptirler.
Eğer 2 kahramanınız varsa, birimlerinizi onları en iyi neyin destekleyebileceği üzerine inşa edin. Değişken bir birime ve yakın dövüş birimlerine sahip olmak her zaman iyidir.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Ordunuzda daima bir denge kurun, aksi takdirde sonraki savaşların bazılarında bir köşeye sıkışabilirsiniz. Ve birim maliyet sisteminin nasıl çalıştığıyla, onları yanlış yerleştirirseniz kolayca sayısız numara alabilirsiniz.
Bir başka ipucu ve bariz olanın bir başka türü de, ünitelerinizin yenilendiğinden emin olmaktır. Bir birimi yükseltebiliyorsanız, mümkün olan en kısa sürede yapın.
Ne kadar fazla yükseltme yaparsanız ordunuz o kadar verimli olacaktır ve savaşları kazanma şansınız o kadar artar. Art of Conquest’te her şey yönetim ile ilgilidir, bu yüzden birimlerinizi ve kahramanlarınızı doğru yönetmeyi ve her zaman hazır olduklarından emin olmayı asla unutmayın.

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Art of Conquest ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Art of Conquest ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli