Burgan Bank Hesap Silme Ve Kapatma İşlemleri

Sıradaki içerik:

Burgan Bank Hesap Silme Ve Kapatma İşlemleri

Yapı Kredi Banka Hesabı Kapatma ve Silme

730 okunma — 09 Aralık 2021 11:47
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

YAPI Kredi Bankası Hesap Kapatma

Bankacılık sektöründe birçok hesap açabilirsiniz. Özellikle ülkemizde her bankadan hesabın bulunması durumunda ne yazık ki insanlar birçok bankaya borçlanabilmektedir. Bazen de bankalardan kredi kartı talebinde bulunulduğu zaman hesaplar bu ilgili kredi kartı işlemlerine yönelik olarak anında yeni hesap olarak açılmaktadır. Bu hesaplar ile işlem bittiğinde hesabı kapatmak yerine kartı kullanmamak millet olarak yapmış olduğumuz yanlışların başında gelmektedir. Oysaki hesap kapama işlemi kullanılmayan hesaplar için en ideal yöntemlerden bir tanesidir. Bu işlemin yapılması gerekmektedir. Sizlere Yapı Kredi bankasına ait kullanmadığınız hesaplarınızı kapatamaya yönelik olarak Yapı Kredi Bankası Hesap Kapatma konusundaki yazımızı hazırladık. Bu yazı göz önüne bulundurulduğunda hesap kapatma işlemlerinin nasıl yapıldığına dair bir takım ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Şube Yolu İle Hesap Kapatma

Yapı Kredi bankası şubeleri birçok işlem için kullanılmaktadır. Para çekme, para yatırma, hesap açma, kredi çekim talebinde bulunma borç ödeme vb. birçok finansal işleminizi şubeden yapabileceğiniz gibi aynı şekilde hesap kapatma işlemlerinizi de şubeden gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Yapı Kredi Bankası şube yolu ile hesap kapatma işlemi için size en yakın bulunan Yapı Kredi bankasına gitmeniz ve buradan gişe işlemleri için sıra numarası almanız gerekmektedir. Hesap kapatma işlemleri gişeden yapılır. Gişedeki banka personeli tarafından hesap kapatma belgesini onaylamanız ve imzalamanız halinde doldurmuş olduğunuz bu dilekçe ile hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır.

Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Yolu ile Hesap Kapatma

Hesap kapatma işlemlerinin birçok nedeni olabilir. Banka ile çalışmanızı sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bunu yaparken de birçok kanal yolu ile hesap kapatma imkanınız bulunmaktadır. Çoğu kişi hesap kapatma işlemlerinin sadece şube üzerinden yapılacağını sanır. Bu yanlış bir bilgisidir. Yapı Kredi bankası hesap kapatma işlemlerini gerçekleştirirken her türlü kullandığınız bankacılık yöntemini deneyebilirsiniz. Şubeye gidecek kadar vaktiniz yok ise ve hesabınızda da belirli bir miktar hem alacak hem verecek bakiye bulunmuyor ise telefon bankacılığını kullanabilirsiniz. Yapı Kredi bankası telefon bankacılığı iletişim numarası 0850 222 04 44 tür. Bu numara ile çağrı merkezine ulaşabilmeniz mümkündür. Çağrı merkezi yetkililerine hesap kapatmak istediğiniz belirttiğinizde bunun için sadece onay vermeniz yeterlidir. Telefon bankacılığı işlemlerinde görüşmeler kayıt altına alındığı için herhangi bir olumsuzluk durumunda bu size iletilecektir. Bu nedenle hesap kapatma işlemlerine onay vermeniz gerekir.

Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi Yolu ile Hesap Kapatma

Yapı kredi internet bankacılığı kullanan kişiler bütün finansal hareketlerini kendileri kontrol edebilmektedir. Bu nedenle de Yapı kredi bankasına ait her hesabınızı buradan kapatabilmeniz mümkündür. Bir veya birden fazla hesap kullanan kişiler özellikle fazla hesaplarını kapatmak istediklerinde şubeye kadar gitmek yerine internet bankacılığını kullanabilmektedir. Kredi çekmek için ayrı bir hesap, ek hesap başvurusu için ayrı bir hesap ya da vadeli hesap açmak için de apayrı bir Yapı kredi hesabınız bulunabilir. Birden fazla aynı bankaya ait hesap durumları sizin kredi notunuzu da etkiler. Bu nedenle kullanmadığınız fazla hesapları kapatmanız önerilmektedir. Sizler de Yapı Kredi bankası internet yolu ile hesap kapatma işlemleri için öncelikli olarak internet şubesine giriş yapınız. Ardından hesap işlemleri ve hesap kapatma işlemleri olarak belirlediğiniz adımlarda kapatmak istediğiniz hesabı seçin. Onaylamanız halinde hesabınız kapatılacaktır.

Yapı Kredi Bankası Mobil Bankacılık Yolu ile Hesap Kapatma

Yapı kredi mobil bankacılık yolu ile hesap kapatma işlemleri için yapılması gereken, mobil bankacılık uygulamasına giriş yapmanız ve buradan hesap işlemlerine yönelmenizdir. Hesap kapatma bölümü en aşağıda bulunmaktadır. Buraya tıklamanız halinde ve işlemlere onay vermeniz halinde otomatikman bir dakika içerisinde hesabınızı kapatabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli