En İyi Gamer Nickleri 2021

Sıradaki içerik:

En İyi Gamer Nickleri 2021

XPG İşlemci Soğutucusu LEVANTE 360’ı Duyurdu

977 okunma — 05 Aralık 2020 23:08
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

xpg islemci sogutucusu levante 360i duyurdu

Oyuncu bilgisayarlarına bileşen ve çevre birimleri üreten XPG, soğutma sistemlerine bir yenisini daha ekledi. Oyun bilgisayarı denildiği anda akla gelen RGB ledler ile süslenmiş, şık ve güzel görünen bilgisayarlar geliyor. XPG bu noktada yaptığı fan ve diğer bilgisayar bileşenlerinde görsellikle birlikte performans konusunda da oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Hemen hemen bir çok oyun bilgisayarında mutlaka en az 1 parçası kullanılıyor diyebiliriz. Uzun yıllardır oyunseverlerin ihtiyaçlarına çözüm sunan XPG, donanım ve bileşenlerine XPG Levante 360 sıvı soğutucuyu ekledi.

Üstün Soğutma Performansı ve Görsel Şölen

xpg islemci sogutucusu levante 360i duyurdu 1

XPG & Asetek işbirliği sonucu yapılan Levante 360’ta Asetek tarafından üretilen patentli soğutma sistemi kullanıldı. PWN kontrol desteği sayesinde işlemci sıcaklığını daha iyi kontrol edebileceğiniz XPG Levante 360’ta 360 mm uzunlukta radyatör bulunuyor ve bu sayede çok başarılı bir soğutma performansı sağlıyor.

xpg islemci sogutucusu levante 360i duyurdu 1

Ayrıca bir çok ürününde olduğu gibi tasarım ve görselliğe de önem veren XPG, XPG LEvante 360’a yerleştirdiği 3 adet 120 mm fanlar sayesinde soğutmaya destek sağlıyor ve fanlarda bulunan RGB led aydınlatmalar sayesinde kasanın görünümünü etkilemeyi başarıyor. Bir çok anakart modeline uyumlu olan XPG Levante 360‘te anakartın ARGB portuna bağlantı sağlanmasa dahi kumandası sayesinde fan ve bloğun renkleri kumanda sayesinde değiştirilebiliyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli