Zoom Platformuna Yerli Rakip: UZEP

Sıradaki içerik:

Zoom Platformuna Yerli Rakip: UZEP

Xiaomi’nin Oyuncu Monitörü Fast LCD Yarın Satışa Çıkacak

679 okunma — 01 Kasım 2020 20:00
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Xiaomi'nin Oyuncu Monitörü Fast LCD Yarın Satışa Çıkacak yazısının öne çıkarılan görseli

Uygun fiyatlı çıkardığı telefonlarla kalbimizde taht kuran Xiaomi birçok farklı kategoride ürüne sahip. Bunlardan biriside monitör. Yarın yeni tanıtacağı oyuncu monitörüne gelin birlikte bakalım.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi’nin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni oyuncu monitörü Fast LCD, yarın Çin’de 999 yuandan satışa çıkacak. 24,5 inç büyüklüğündeki monitör, 144 Hz ekran tazeleme ve 2 ms gecikmeye sahip.

Piyasaya sürdüğü fiyat/performans ürünleri ile isminden sıkça söz ettiren Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, son senelerde oyuncu ürünleri sektöründe de yer edinmeye çalışıyor. Bu kapsamda oyuncu telefonlarından klavyelere kadar bir hayli ürünü piyasaya süren firma, son olarak yeni oyuncu monitörü Fast LCD’yi geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

Çin’in en büyük iki perakende sitesinden biri olan JD.com üzerinde ön siparişe sunulan monitör, yarın itibari ile ülke genelinde 999 yuandan (1.245 TL) satışa çıkacak. Dilerseniz gelin, uygun maliyetiyle oyuncuların yeni favorisi olmaya aday olan Xiaomi Fast LCD monitörün özellik kısmında neler sunduğuna daha yakından göz atalım.

Xiaomi Fast LCD’nin Özellikleri Neler?

xiaomi oyuncu monitörü

24,5 inç büyüklüğünde, IPS LCD panel kullanan Xiaomi Fast LCD, kullanıcılara 1080p çözünürlük sunuyor. 144 Hz ekran tazeleme oranına ve 2 ms gecikme süresine sahip olan monitör, DCI-P3 renk uzayının yüzde 95’ini, sRGB renk uzayınınsa yüzde 100’ünü içeriyor. Aygıtta ayrıca ekran ve ekran kartından gelen kare rakamlarını senkron halinde yakalamak için Adaptive-Sync akıllı ekran teknolojisi yer alıyor. Bu sayede yırtılma ya da bozulma gibi ekran meselelerinin önüne geçiliyor.

HDR400 sertifikasına sahip olan oyuncu monitörü, bu sayede ultra yüksek çözünürlüklü görüntüleri kullanıcılara etkili bir biçimde sunabiliyor. Bu noktada aygıtın parlaklık değerini ise 400cd/m2 olarak açıklandı.

Tasarım tarafına baktığımızda ise Xiaomi’nin en yeni monitörü, yükseltilebilir ve döndürülebilir standla beraber geliyor. Üst ve yan taraflarda çerçevenin sıfıra yakın olduğu monitör, alt taraftaysa daha kalın sayılabilecek bir çerçeveye sahip. Aygıtta ayrıca 2 adet HDMI 2.0, 1 adet DisplayPort 1.2 ve kulaklık giriş portu bulunuyor.

Xiaomi’nin Oyuncu Monitörü Fast LCD Yarın Satışa Çıkacak yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli